Προς το περιεχόμενο

Ποιο μέρος του εγκεφάλου χρησιμοποιείτε;

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εγώ μπόρεσα και το είδα και με τις δύο φορές. Τι στο καλό? Μήπως έχουν κάνει το gifάκι να αλλάζει το loop και να πηγαίνει ανάποδα?

Οχι απλα νοητικα αλλαξες το σημειο αναφορας με βαση το οποιο συγκρινεις την κινηση ;)

• Απαντ. 210
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγω κοιταξα αριστερα πανω κατω, με διαφορετικη φορα, στριφογυρισα την καρεκλα μου μερικες φορες με διαφοερτικη φορα και πηγα μπρος πισω, αλλα μονο δεξιοστροφα την βλεπω να πηγαινει.

Και ειμαι δεξιοχειρας. Αυστηρα. Το αριστερο το εχω για ισορροπια και αυτη δεν τη καταφερνω και καλα.

Δημοσ.

Κι εγώ αρχικά δεξιόστροφα αλλά μετά την έβλεπα να πάει μια από 'δω μια από 'κει. Εν το μεταξύ λέει: Some people do see both ways, but most people see it only one way, ενώ σχεδόν όλοι εδώ μέσα το βλέπουν both ways.

Δε ξέρω κατά πόσο ισχύει το τεστ. Δηλαδή κάθε φορά που βλέπω τη μπαλαρίνα να γυρίζει αριστερόστροφα σκέφτομαι σύμφωνα με λογική, ανάλυση, αλληλουχία ενώ όταν γυρνά δεξιόστροφα σύμφωνα με χρώματα, ρυθμό, διαστάσεις;

Δημοσ.
Δηλαδή κάθε φορά που βλέπω τη μπαλαρίνα να γυρίζει αριστερόστροφα σκέφτομαι σύμφωνα με λογική, ανάλυση, αλληλουχία ενώ όταν γυρνά δεξιόστροφα σύμφωνα με χρώματα, ρυθμό, διαστάσεις;

όχι εκείνο το very moment που κοιτάς την βυζαρού..γενικότερα..γενικότερα έχεις περισσότερο καλλιεργημένους τους τομείς αυτούς..

Δημοσ.

Άμα κρύψεις το σώμα και συγκεντρωθείς στο πόδι, μπορείς να "αποφασίσεις" προς τα που πάει και μετά να το δεις έτσι...

Δημοσ.

Yeap φουλ δεξιοστροφα την βλέπω , όπως επίσης το μυαλό μου πήγε κατευθείαν οτι είναι μπαλαρίνα , ίσως γιατί μου θυμησε αυτά τα παλιά toys όπου ανοίγεις ενα κουτι ή κασελάκι και βγαίνει η μπαλαρίνα με μουσική υπκόκρουση. :P

Βασικά όσο και αν προσπάθησα να την δω να γυρίζει αντίστροφα δεν τα κατάφερα , σε αντίθεση με το σχήμα του Helm όπου μπορούσα να παίξω , αλλά εκτός απο την περιστροφή μπορουσα να δω την κουκίδα να πηγαίνει δεξια-αριστερα. Αλλά για να αλλαξω προοπτική στην περιστροφή "κουραζόμουνα", μετά μπορούσα να το κάνω πιο εύκολα ...

More Fun :

http://www.bbc.co.uk/science/humanbody/

Δημοσ.

Βασικά και το σώμα να κοιτάς μπορείς να αποφασίσεις προς τα που θες να τη βλέπεις να γυρνάει (απ' τη στιγμή βέβαια που μπορείς να τη δεις να γυρίζει και προς τις 2 κατευθύνσεις).

Δημοσ.

Το πραμα ειναι απλο. Παρτε ενα μολιβι και βαλτε το να γυριζει δεξιοστροφα. Οταν το κοιτατε φατσα-καρτα ενω το γυριζεται φυσικα και γυριζει δεξιοστροφα.

Αν ομως το κοιτατε απο κατω καθετα θα δειτε οτι γυριζει αριστεροστροφα.

Για να το καταλαβετε ακομα πιο καλα παρτε ενα ρολοι και εφαρμοστε το τη μια στην πανω μερια του μολιβιου και την αλλη στην κατω μερια ετσι ωστε να βλεπετε τους δεικτες. Συγκρινετε τωρα την κινηση των δεικτων με αυτην του μολιβιου, κανει μπαμ!!

Δημοσ.

Είμαι δεξιόχειρ και την βλέπω να πηγαίνει σταθερά counter_clockwise

όσο και να προσπάθησα δεν πάει απο την άλλη !!

Δημοσ.

Πήγα να την δείξω και στην αδελφή μου και για λίγο την είδα clockwise. Μετά φλάσρα και την βλέπω πάλι μόνο counterclockwise.

Και φυσικά είναι θέμα επιλογής που κάνει ο εγκέφαλος.

Δημοσ.

Aρχικά την είδα clockwise.

Στη συνέχεια εστίασα στο πόδι που είναι στο έδαφος και πλέον ουσιαστικά επέλεγα με τι περιστροφή θα την έβλεπα. Πάντως το default που την αντιλαμβάνεται το μάτι μου είναι clockwise. Είμαι δεξιόχειρας και βάσει τα όσα γράφονται στο 1ο ποστ ταιριάζω στο προφίλ του αριστερού τμήματος του μυαλού.

Δημοσ.

παππυ μαλλον οχι :P

Αλλα να σου πω την αλληθεια ουτε η καρτα γραφηκων μου θελει να την γυρησει τωρα αρα ουτε αυτη εχει εγκεφαλο ;)

Δημοσ.

Clockwise, και δοκίμασα όλες τις μεθόδους που έχουν προταθεί για να μπορέσω να το δω αλλιώς αλλά τίποτα.

Και έχω μια απορία σχετικά με το πως φτιάχνεται κάτι τέτοιο. Φαντάζομαι πως είναι εικόνες που κάνουν loop. Αν ναι, πόσες είναι? Θέλω να πω, πόσες χρειάζεται για να φανεί σαν στροφή? helm21?

(ελπίζω να μην ρωτάω βλακείες):o

Δημοσ.

Αρχικά clockwise και γράφω και με τα δύο χέρια καλά...

Βέβαια αν επικεντρώθω στην σκια της κοπέλας επιλέγω εγώ την περιστροφή...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...