aLek0s Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Καλησπέρα σας, είμαι σχετικά νέος στον χώρο του web-authoring αλλά και στην ηλικία(15). Θέλω πολύ να ασχοληθώ με την κατασκευή ιστοσελίδων, διότι μου φένεται ενδιαφέρον. Έχω ήδη ασχοληθεί λίγο και έχω μάθει τα βασικά μέσω ενός αναλυτικότατου on-line οδηγού μάθησης web-authoring(του http://www.vtc.com, αλλά δυστηχώς τελείωσε το subscription μου, και δεν είμαι διατεθημένος να το ανανεώσω. Ακόμη, έχω επισκεφτεί αρκετές άλλες ιστοσελίδες με το εν λόγω θέμα, όμως όλες μιλάνε για τα βασικά, και δεν δίνουν περισσότερες πληροφορίες/μαθήματα/εξηγήσεις. Θα ήθελα να ρωτήσω τους έμπειρους, τι μου προτείνουν να κανω. Μήπως έχετε κανένα καλό οnline tutorial να μου προτείνετε? Μήπως κάποιο καλό βιβλίο(Άγορασα ένα απο πρόσφατο ταξίδι μου στην αμερική, αλλά δε με καλύπτει πλήρως)? Μήπως κάποιου άλλου είδους βοήθεια ή γνώμη επί του θέματος? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Al
kazanas Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Aleko egw proteinw na figeis apo tin 8ewria kai na mpeis stin praxi.. xekina na kaneis selides estw aples stin arxi kai ola ta alla 8a er8oun siga siga. Kapoia ebooks pou mporoun na se boi8isoyn ka8ws kai kapoia resources mporeis na breis kai stin selida mou. Apla min arkesteis sto diabasma mono. To kiriotero einai na asxoli8eis, na kaneis la8i kai na ma8eis apo auta..
chvet Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Άσε τα βιβλία και ξεκίνα όπως λέει και ο kazanas, να δοκιμάσεις να κάνεις έστω και μικρές ιστοσελίδες. Βάλε εύκολα προγράμματα π.χ. frontpage. Επίσης πάνε στο google και κάνε search για freeware tempates όπου μπορείς να πάρεις βασικές ιδέες για απλές ιστοσελίδες πως φτιάχνονται και πως σχεδιάζονται. Στην συνέχεια όπου κολλήσεις, εδώ είμαστε για βοήθεια.
aLek0s Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Σας ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας. Θα φροντίσω να περάσω στην πράξη και να αρχίσω να φτιάξω μικρές ιστοσελιδούλες, για να καταλάβω και να ΝΙΩΣΩ το θέμα. Χαιρετισμούς, Αλέκος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.