Προς το περιεχόμενο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

therock

Η συνδεση μου εφαγε μια μικρη ηττα.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για πρωτη φορα νεκρωσε η συνδεση μου ενω τα λαμπακια του ρουτερ αναβαν ολα πρασινο!Δοκιμασα disconnect apo to web configuration tou alcatel speedtouce kai meta reconnect αλλα τιποτα δεν εγινε.

 

Αρχικα σκεφτηκα οτι θα μου την επεξε η βιβο επειδη δεν εχω ακομα πληρωσει τον τελευτεα λογαριασμο,αλλα αφου μετα απο καμμια ωρα εκανα ρεσετ το ρουτερ απο το κουμπι του,και το ξανανοιξα,τωρα του ιντερνετ ξαναλειτουργει φουλ!

 

Τι μπορει να συνεβει στην προκειμενη περιπτωση?

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μου έχει γίνει κανα 3 φορές τέτοιο μάλλον κάτι με τι ISP παίζεται μην ανησυχείς :-D

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

στραβές απο τους παρόχους γίνονται συχνά. Μην κοιτάς που σου έτυχε πρώτη φορα... Και πάλι καλά που κράτησε μια ώρα.

 

Βέβαια θα μπορούσε να είναι και ένα παροδικό "μπούκωμα" του ρούτερ αν είχες π.χ πολλές συνδέσεις ανοιχτές (κανα τόρεντ + άλλο filesharing και browser μαζί). Εγώ με το μοντεμάκι το παθαίνω συχνά και χρειάζεται reset όχι απλά disconnect .

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

thes1os

 

Δεν κρατησει μια ωρα,κρατησε μεχρις οτου κανω ρεσετ,αν δεν εκανα ακομα δεν θα ειχα ιντερνετ.Με το disconect το προβλημα συνεχισε.

 

Δηλαδη παιζει να μπουκωνει το ρουτερ,και να θελει ρεσετ για να στρωσει?Τοσο καιρο εχω αζουρεους και μουλο να δουλευουν μαζι και πρωτη φορα αντιμετωπισα το τετοιο ζητημα.

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τώρα να σου πώ ότι αφού λύθηκε μόνο με reset = σίγουρο ότι δεν ήταν πρόβλημα provider δεν θα είναι 100% αλήθεια, αλλά είναι πιθανότερο να μπούκωσε το router σου. Το οποίο ναι, θέλει reset.

 

Σε παλιότερη φάση που μου είχε συμβεί, κάνοντας απλά και εγώ disconnect και re-connect χωρίς reset, δεν έμπαινα ίντερνετ. Πήρα τηλ την οτενετ και μου λέει εκέι ο τύπος "τρεξε το netstat και πές μου πόσες συνδέσεις είναι ανοιχτες" (start->run->netstat) και μέτρησα πάνω απο 40 - 50 ανοιχτές συνδέσεις....

 

Ε, είναι λογικό. Είχε κολλήσει το modem, είχε κολήσει οτι άλλο διαχειρίζεται τις συνδέσεις απο το λειτουργικό, δεν ξέρω, κάτι τέτοιο πάντως φαντάζομαι θα ισχύεί και στην περίπτωσή σου.

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Aπο τετοια, συχνα-πυκνα με τη Forthnet, αλλα λυνεται με hard reset.

 

Bεβαια κατα 60% φταιει απλα το ρουτερ.

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
×
×
  • Δημιουργία νέου...