Προς το περιεχόμενο

τι κανεις αν....

L.F.E.?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατι εχετε την ταση να τα ριχνετε ολα στους αλλους? Και εστω οτι παιζει μαζι σου , θηλυκο ειναι τι περιμενες, ειναι στο αιμα της. Ειναι στην ευχερια σου να κρατησεις την αξιοπρεπεια σου . Οταν σας καθονται ειναι πουτανακια οταν δεν σας καθονται ειναι καργιολες επειδη επελεξαν καποιον με καλυτερα χαρακτηριστικα ειτε φυσιογνωμικα ειτε χαρακτηρα. Αναπτυξτε πρωτα τον εαυτο σας και μετα κατηγορειστε τις.

• Απαντ. 118
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε είστε σοβαροί?

Το παιδί της λέει οτι είναι ερωτευμένος και τον φτύνει και τώρα που της λέει οτι δε γουστάρω πια..του απαντάει...''αυτή ήταν η αγάπη σου''?Η κοπέλα είναι πουτάνα περιοπής.Για συμμορφωθείτε.

Δημοσ.

Μα για τη συγκεκριμένη μιλάμε ρε παιδί/κορίτσι τι είσαι...δε τις τσουβαλιάζουμε όλες, αμέσως όλοι έξυπνοι τις θεωρούμε όλες πουτάνες.

Δημοσ.
Ρε είστε σοβαροί?

Το παιδί της λέει οτι είναι ερωτευμένος και τον φτύνει και τώρα που της λέει οτι δε γουστάρω πια..του απαντάει...''αυτή ήταν η αγάπη σου''?Η κοπέλα είναι πουτάνα περιοπής.Για συμμορφωθείτε.

Spoken like a true caveman...

Congrats...

Πιστευεις πραγματικα οτι απο μια προταση που διαβασες εχεις τα απαραιτητα στοιχεια ωστε να χαρακτηρισεις την κοπελα πουτανα?

Δημοσ.
Μα για τη συγκεκριμένη μιλάμε ρε παιδί/κορίτσι τι είσαι...δε τις τσουβαλιάζουμε όλες, αμέσως όλοι έξυπνοι τις θεωρούμε όλες πουτάνες.

Ουδέτερο .

Το πασχαλιά είναι παραπλανητικό θηλυκό όνομα .

Δημοσ.
Απλή λογική φίλε μου, δε καταλαβαίνω γιατί τόσο πνεύμα αντιλογίας.

γιατι δεν μπορεις να χαρακτηριζεις μια κοπελα πουτανα με τοση ευκολια γιαυτο.

Δημοσ.
Απλή λογική φίλε μου, δε καταλαβαίνω γιατί τόσο πνεύμα αντιλογίας.

1) Δεν ειμαι φιλος σου...

2) Δεν ειναι θεμα λογικης...

3) Δεν ειναι πνευμα αντιλογιας, ειναι η γνωμη μου...

Δημοσ.

Οταν συμβαινει ο αντρας να μην θελει την γυναικα και αυτη να του λεει οτι ειναι πολυ ερωτευμενη μαζι του , τι ειναι ο αντρας ; καλος άνθρωπος ;

και ακόμα χειροτερα αφου η κοπελα ειναι ερωτευμενη μαζι του την παει με ευκολια στο κρεβατι και μετα την παραταει και αυτη μενη και ερωτευμενη και ,,

αλλα τα δικα μας τα σκουπιδια που ειναι και χειροτερα δεν τα βλεπουμε

η κοπελα η συγκεκριμενη μεχρι τωρα δεν εχει δειξει οτι ειναι πουτανα

το αντιθετο, ειναι σωστη γιατι δεν εχει δωσει ψευτικες υποσχεσεις , εχει ξεκαθαρησει την θεση της

Δημοσ.
Αν εισαι πολυ ερωτευμενος με μια κοπελα αλλα εκεινη δε σε βλεπει ετσι αλλα ειστε φιλοι..οσο γινεται τελως παντων..εχεις φαει δηλαδη χυλοπιτα και μαλλον δεν υπαρχει καμια πιθανοτητα να ειστε μαζι..εσυ ομως τη θελεις και αυτο δεν αλλαζει με τον καιρο..εισαι ερωτευμενος..

καποια στιγμη ομως μετα απο καιρο αποφασιζεις πως ολο αυτο σου κανει κακο και θες να ξεκολησεις..ταυτοχρονα θες να μην δειχνεις πια οτι συνεχιζεις να εισαι ερωτευμενος, ουτε σε εκεινη ουτε στους γυρω σου..θες να δειχνεις οτι αυτο ειναι πια παρελθον..και πως σου ειναι αδιαφορη..ωστοσο η κοπελα βλεποντας αυτη την αλλαγη σιγα σιγα, σου λεει εμμεσως ή σου δειχνει πως μαλλον τελικα δεν ηταν και τοσο δυνατα τα αισθηματα οσο της ελεγες, και πως απλα ηταν ενας ενθουσιασμος που περασε..εσυ ξερεις πως δεν ειναι ετσι και πως το κανεις γιατι πρεπει..ομως σε πειραζει που η κοπελα "μειωνει" ουσιαστικα αυτο που ενιωσες για κεινη..θελεις να ξερει..

τι κανεις τοτε? Της ανοιγεσαι και της λες πως συνεχιζεις να νιωθεις το ιδιο και προσπαθεις να την πεισεις, για να ξερει τουλαχιστον πως αυτο που νιωθεις ειναι δυνατο? ή συνεχιζεις να δειχνεις πως σου ειναι αδιαφορη και την αφηνεις να πιστευει πως δεν ηταν πραγματικος ερωτας?

Δεν κάνεις τίποτα, κρατάς χαρακτήρα :cry::cry:

Δημοσ.
1) Δεν ειμαι φιλος σου...

2) Δεν ειναι θεμα λογικης...

3) Δεν ειναι πνευμα αντιλογιας, ειναι η γνωμη μου...

Ρε δε λέω για 'σενα για τους άλλους λέω...απ' ότι κατάλαβα συμφώνησες μαζί μου...ε?:confused:

Δημοσ.
γιατι δεν μπορεις να χαρακτηριζεις μια κοπελα πουτανα με τοση ευκολια γιαυτο.

Εντάξει φίλε, αν εσένα μια κοπέλα παίξει κάποτε με τα συναισθήματα σου μη τη χαρακτηρίσεις πουτάνα και μη τη διώξεις απ' τη ζωή σου.Τι να πω...

Τέτοιοι μαλάκες που 'μαστε καλά μας κάνουν.

Δημοσ.

Η πουτανια δεν υπαρχει μονο στο κρεβατι(=παιζει με το @$$% σου)...υπαρχει και στην ψυχη(=παιζει με την ψυχη σου). Οποιος καταλαβε καταλαβε

Δημοσ.

το "δεν κάνεις τίποτα, κρατάς χαρακτήρα" είναι σχετικό... άλλωστε σε θέματα έρωτα δεν μπορείς να μιλάς για αξιοπρέπεια, γιατί να κρύψεις αυτό που αισθάνεσαι;

τι, είσαι πιο μάγκας όταν δεν ενδιαφέρεσαι απ'ότι όταν έχεις τα α@@@δια να το παραδεχτείς;

@slygeo87

το "παιδί" σε αντιδιαστολή με το "κορίτσι" θα έλεγα ότι μου θύμησε τον παππού μου

("έχω δυο παιδιά κι ένα κορίτσι"...)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...