slipknot Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Η πουτανια δεν υπαρχει μονο στο κρεβατι...υπαρχει και στην ψυχη. Οποιος καταλαβε καταλαβε +1 Συμφωνώ απόλυτα.
slygeo87 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 @slygeo87 το "παιδί" σε αντιδιαστολή με το "κορίτσι" θα έλεγα ότι μου θύμησε τον παππού μου ("έχω δυο παιδιά κι ένα κορίτσι"...) Εντάξει ρε δε το 'πα γι΄αυτό...
Lighter122 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Ρε δε λέω για 'σενα για τους άλλους λέω...απ' ότι κατάλαβα συμφώνησες μαζί μου...ε? Σε καμια περιπτωση...Sorry...
Freakster Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 το "δεν κάνεις τίποτα, κρατάς χαρακτήρα" είναι σχετικό... άλλωστε σε θέματα έρωτα δεν μπορείς να μιλάς για αξιοπρέπεια, γιατί να κρύψεις αυτό που αισθάνεσαι; τι, είσαι πιο μάγκας όταν δεν ενδιαφέρεσαι απ'ότι όταν έχεις τα α@@@δια να το παραδεχτείς; Οχι ρε, απλα πηρε μια αποφαση, αν ειναι να λυγισει στο παραμικρο κουνημα του μικρου της δαχτυλου, χωρις καποια σοβαρη ενδειξη... ξερω γω, δε μου αρεσει...
Garnele Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 ναι οκ, εγώ απλά διαφωνώ με το όλο "θέλεις να δείχνεις" θινγκ, το οποίο επαναλαμβάνεται κυρίως στο αρχικό ποστ του L.F.E.? . κοινώς "θέλεις να δείχνεις ότι είσαι ερωτευμένος" μετά κάτι στραβώνει και "θέλεις να δείχνεις ότι είσαι αδιαφορος" μετά τρώς το κέρατο αλλά "θες να δείχνεις ότι έχεις επίπεδο κ αξιοπρέπεια". εγώ προσωπικά έχω νευρα όταν διαβάζω κάτι τέτοια, από κει και ύστερα... γνώμες.
aledjo Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Αναμένεται μακροσκελής απάντηση του Στάθη Ψάλτη. οχι τωρα γιατι εχω δουλεια.... ετοιμαζομαι να παιξω στο club και δεν εχω χρονο...
gatoulis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 πες της οτι you dont exist on the map και φύγε.ψιλό βαρεμένη μου φαίνεται.
Daimon Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 εγώ στη θέση σου θα ξέκοβα, θα έψαχνα για μια καλύτερη άμα είναι μικρή αυτή τότε σου λέω πως είναι ανώριμη και δε ξέρει τι θέλει, άμα είναι μεγάλη τότε σημαίνει πως θέλει να παίζει μαζί σου (είχα και εγώ τα ίδια τραβήγματα) αυτή είναι η γνώμη μου
soturin Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 L.F.E.?, πρώτα απ' όλα, αμα είσαι ερωτευμένος, game over. Όταν πραγματικά την ξεπεράσεις (εκτός κι αν το κανες ήδη) τότε θα λυθεί το πρόβλημα, δεν γίνεται με "να φαίνεται ότι" και "ολοί να νομίζουν". Περί του φόρουμ, είναι μια "τοποθεσία" στο διαδίκτιο κυρίως τεχνολογικού περιεχομένου . Αυτό συνεπάγεται πως η συντριπτική πλειοψηφία είναι ανδρικού φύλου (ψωλαρία λαϊκώς). Ζητας ώριμη συζήτηση και όχι αστειάκια και κακίες. Are you fuckin' serious?
Vaggelovich Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Κανε την μακρια της με μικρα πηδηματακια, Χοπ Χοπ Χοπ..Χεχασε την δεν αξιζει να κουραζεις το μυαλο σου τσαμπα. Αφου δεν ηθελε αυτη περιμενουν στην ουρα αλλες καλυτερες.Μην μεινεις μαζι της στο ρολο του φιλου, θα καταληξεις να κρατας το φαναρι για τους αλλους και θα σου καταστρεψει την αυτοεκτιμηση
Helm21 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Τo original poster (sorry δεν διάβασα τις άλλες απαντήσεις επειδή από την πρώτη σελίδα φάνηκε ότι δεν υπάρχει λόγος): μακριά της και μην δεχτείς άλλη φορά στην ζωή σου τον εμπαιγμό των συναισθημάτων σου. Στους σίγουρα πολλούς που σε αυτό το thread εστιάζουν στην πουτανιά: είναι unisex, φοριέται πολύ.
L.F.E.? Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 άμα είναι μικρή αυτή τότε σου λέω πως είναι ανώριμη και δε ξέρει τι θέλει, άμα είναι μεγάλη τότε σημαίνει πως θέλει να παίζει μαζί σου (είχα και εγώ τα ίδια τραβήγματα) πετυχες διανα, απ οτι φανηκε το πρωτο ειναι...δε ηξερε και δεν ξερει τι θέλει Μην μεινεις μαζι της στο ρολο του φιλου, θα καταληξεις να κρατας το φαναρι για τους αλλους και θα σου καταστρεψει την αυτοεκτιμηση αμα σου πω πως κατα καποιο τροπο εγινε κι αυτο..και ηταν βασικος λογος που ξεκοψα..
kage Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Ουδέτερο .Το πασχαλιά είναι παραπλανητικό θηλυκό όνομα . εσυ εισαι ουδετερο? @l.f.e εδω ντρεπεσε να εμφανιστεις με το δικο σου nickname λογικο ειναι οτι σ εκανε.. @soturin http://news.pramnos.net/story58-2170.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.