Προς το περιεχόμενο

τι κανεις αν....

L.F.E.?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αν εισαι πολυ ερωτευμενος με μια κοπελα αλλα εκεινη δε σε βλεπει ετσι αλλα ειστε φιλοι..οσο γινεται τελως παντων..εχεις φαει δηλαδη χυλοπιτα και μαλλον δεν υπαρχει καμια πιθανοτητα να ειστε μαζι..εσυ ομως τη θελεις και αυτο δεν αλλαζει με τον καιρο..εισαι ερωτευμενος..

καποια στιγμη ομως μετα απο καιρο αποφασιζεις πως ολο αυτο σου κανει κακο και θες να ξεκολησεις..ταυτοχρονα θες να μην δειχνεις πια οτι συνεχιζεις να εισαι ερωτευμενος, ουτε σε εκεινη ουτε στους γυρω σου..θες να δειχνεις οτι αυτο ειναι πια παρελθον..και πως σου ειναι αδιαφορη..ωστοσο η κοπελα βλεποντας αυτη την αλλαγη σιγα σιγα, σου λεει εμμεσως ή σου δειχνει πως μαλλον τελικα δεν ηταν και τοσο δυνατα τα αισθηματα οσο της ελεγες, και πως απλα ηταν ενας ενθουσιασμος που περασε..εσυ ξερεις πως δεν ειναι ετσι και πως το κανεις γιατι πρεπει..ομως σε πειραζει που η κοπελα "μειωνει" ουσιαστικα αυτο που ενιωσες για κεινη..θελεις να ξερει..

τι κανεις τοτε? Της ανοιγεσαι και της λες πως συνεχιζεις να νιωθεις το ιδιο και προσπαθεις να την πεισεις, για να ξερει τουλαχιστον πως αυτο που νιωθεις ειναι δυνατο? ή συνεχιζεις να δειχνεις πως σου ειναι αδιαφορη και την αφηνεις να πιστευει πως δεν ηταν πραγματικος ερωτας?

υπαρχουνε απειρες κοπελες εκει εξω.

Δεν θα κανεις ποτε κατι με αυτη την κοπελα, εισαι στο friends zone.

• Απαντ. 118
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

..ομως σε πειραζει που η κοπελα "μειωνει" ουσιαστικα αυτο που ενιωσες για κεινη..

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω πως γίνεται. γιατί σε πειράζει δηλαδή;

Το τι νιώθεις είναι δικό σου λογαριασμός , δεν ανήκει τίποτα σε κανέναν με το ζόρι και δεν το διαπραγματεύεσαι ουτε καν με την γυναίκα της ζωής σου.

Γαματο και προχώρα παρακάτω , δεν θα απολογεισαι κιολας χαρην μιας δηθεν αξιοπρέπειας.

Δημοσ.
κάτι μου λέει ότι θα συμφωνήσω, αλλά για πες μας κιαλλα

Εννοούσα πως ο τούφας δεν ανέφερε ποτέ οτιδήποτε σε κάποια απεντάουν κλίμακα παρ' όλα αυτά έκανες την αυθαίρετη παραδοχή πως όχι μόνο το έκανε, αλλά τοποθέτησε τον ΦΙΛΟ κάτω από τον ΓΚΟΜΕΝΟ. Κάτι εντελώς μονοδιάστατο σαν σκέψη. Οπότε μετά εγώ απάντησα περί του πως ένα σκεπτικό σε καρτεσιανό (πόσο μάλλον τρισδιάστατο!) επίπεδο (σικ) είναι χαζό και αποκλείεται αυτομάτως.

Όλα αυτά βέβαια τα είπα ειρωνικά και εδώ που τα λέμε αναρωτιέμαι γιατί κάθομαι να τα εξηγώ λες και με ενδιέφερε ποτέ να τα καταλάβει κάποιος. Μάλλον πρέπει να σταματ

Δημοσ.

δεν προκειται να γινει τιποτα με αυτην.Και εσυ θα την εχεις απωθημενο παντα ετσι που κολλησες αλλα ξεκολλα.Εγω εχω 2 τετοιες μεχρι τωρα που δεν εγινε τιποτα.Ειναι κανονας οτι το perfect girl δεν καθεται ποτε.Ολες οι αλλες καθονται

Δημοσ.
Εννοούσα πως ο τούφας δεν ανέφερε ποτέ οτιδήποτε σε κάποια απεντάουν κλίμακα παρ' όλα αυτά έκανες την αυθαίρετη παραδοχή πως όχι μόνο το έκανε, αλλά τοποθέτησε τον ΦΙΛΟ κάτω από τον ΓΚΟΜΕΝΟ. Κάτι εντελώς μονοδιάστατο σαν σκέψη. Οπότε μετά εγώ απάντησα περί του πως ένα σκεπτικό σε καρτεσιανό (πόσο μάλλον τρισδιάστατο!) επίπεδο (σικ) είναι χαζό και αποκλείεται αυτομάτως.

Όλα αυτά βέβαια τα είπα ειρωνικά και εδώ που τα λέμε αναρωτιέμαι γιατί κάθομαι να τα εξηγώ λες και με ενδιέφερε ποτέ να τα καταλάβει κάποιος. Μάλλον πρέπει να σταματ

Η ειρωνεία είναι βαρετή. Τα έβαλα σε κλίμακα επειδή αυτά τα περί 'friends zone' τα λένε πολύ συχνά αυτοί που προωθούν χαζομαρουλες σε στιλ ladder theory και επειδή απ'οσο το έχω κόψει ο Toufas είναι the resident internet guy, το θεώρησα πιθανό να μιλάει για αυτό το πράγμα. Το mspaint comic δεν μου άλλαξε την γνώμη.

Δημοσ.

Επειδή έχω περάσει απο τέτοια φάση και ήταν πολύ οδυνηρή, μια είναι η οριστική λύση:

Ξεκόβεις κάθε επαφή μαζί της. Ούτε φιλίες, ούτε τίποτα. Άντε γειά και στο καλό. Μην ανυσηχείς σε λίγο καιρό θα σου περάσει όσο απίστευτο κι αν σου φαίνεται. Ο χρόνος τα γιατρεύει όλα.

Δημοσ.
Η ειρωνεία είναι βαρετή. Τα έβαλα σε κλίμακα επειδή αυτά τα περί 'friends zone' τα λένε πολύ συχνά αυτοί που προωθούν χαζομαρουλες σε στιλ ladder theory και επειδή απ'οσο το έχω κόψει ο Toufas είναι the resident internet guy, το θεώρησα πιθανό να μιλάει για αυτό το πράγμα. Το mspaint comic δεν μου άλλαξε την γνώμη.

ξαναλεω...

Matt Ridley - The Red Queen

Richard Dawkins - The Selfish Gene

Δημοσ.
Αν εισαι πολυ ερωτευμενος με μια κοπελα αλλα εκεινη δε σε βλεπει ετσι αλλα ειστε φιλοι..οσο γινεται τελως παντων..εχεις φαει δηλαδη χυλοπιτα και μαλλον δεν υπαρχει καμια πιθανοτητα να ειστε μαζι..εσυ ομως τη θελεις και αυτο δεν αλλαζει με τον καιρο..εισαι ερωτευμενος..

καποια στιγμη ομως μετα απο καιρο αποφασιζεις πως ολο αυτο σου κανει κακο και θες να ξεκολησεις..ταυτοχρονα θες να μην δειχνεις πια οτι συνεχιζεις να εισαι ερωτευμενος, ουτε σε εκεινη ουτε στους γυρω σου..θες να δειχνεις οτι αυτο ειναι πια παρελθον..και πως σου ειναι αδιαφορη..ωστοσο η κοπελα βλεποντας αυτη την αλλαγη σιγα σιγα, σου λεει εμμεσως ή σου δειχνει πως μαλλον τελικα δεν ηταν και τοσο δυνατα τα αισθηματα οσο της ελεγες, και πως απλα ηταν ενας ενθουσιασμος που περασε..εσυ ξερεις πως δεν ειναι ετσι και πως το κανεις γιατι πρεπει..ομως σε πειραζει που η κοπελα "μειωνει" ουσιαστικα αυτο που ενιωσες για κεινη..θελεις να ξερει..

τι κανεις τοτε? Της ανοιγεσαι και της λες πως συνεχιζεις να νιωθεις το ιδιο και προσπαθεις να την πεισεις, για να ξερει τουλαχιστον πως αυτο που νιωθεις ειναι δυνατο? ή συνεχιζεις να δειχνεις πως σου ειναι αδιαφορη και την αφηνεις να πιστευει πως δεν ηταν πραγματικος ερωτας?

Aυτήν τη λογική δεν μπορώ να την κατανοήσω.

Τι σε νοιάζει τώρα πια, πως πήρε τα αισθήματά σου? Αντε και την πείσεις ότι ένοιωθες κάτι δυνατό, αλλάζει τπτ? Νομίζω ότι η απάντηση του Fidelio είναι ιδανική.

Δημοσ.

άμα είναι μικρή αυτή τότε σου λέω πως είναι ανώριμη και δε ξέρει τι θέλει, άμα είναι μεγάλη τότε σημαίνει πως θέλει να παίζει μαζί σου (είχα και εγώ τα ίδια τραβήγματα)

Όταν η γυναίκα είναι μικρή ''ενδόμυχα'' περιμένει το πριγκιπόπουλο. (είναι προγραμματισμένη να κρατήσει την παρθενιά της:lol:)

Όταν ωριμάσει αρχίσει να συμβιβάζεται.

Και όταν μεγαλώσει λέει: όποιον βρω τώρα τον παντρεύομαι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...