Προς το περιεχόμενο

τι κανεις αν....

L.F.E.?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

άμα είναι μικρή αυτή τότε σου λέω πως είναι ανώριμη και δε ξέρει τι θέλει, άμα είναι μεγάλη τότε σημαίνει πως θέλει να παίζει μαζί σου (είχα και εγώ τα ίδια τραβήγματα)

Όταν η γυναίκα είναι μικρή ''ενδόμυχα'' περιμένει το πριγκιπόπουλο. (είναι προγραμματισμένη να κρατήσει την παρθενιά της:lol:)

Όταν ωριμάσει αρχίσει να συμβιβάζεται.

Και όταν μεγαλώσει λέει: όποιον βρω τώρα τον παντρεύομαι.

Η πουτανια δεν υπαρχει μονο στο κρεβατι(=παιζει με το @$$% σου)...υπαρχει και στην ψυχη(=παιζει με την ψυχη σου). Οποιος καταλαβε καταλαβε

Επειδή η γυναίκα δεν έχει το δικαίωμα της επιλογής (πολλοί βέβαια πιστεύουν το αντίθετο, αν και στην πραγματικότητα το θέμα επιλογής έχει να κάνει περισσότερο με την εμφάνιση παρά με το φύλο / οι ωραίοι και οι ωραίες αποφασίζουν) αναγκάζεται κάποια στιγμή να συμβιβαστεί. (αυτό μπορεί να ισχύσει και για τον άντρα). Όταν λοιπόν αναπτύσσεται μια τέτοιου είδους σχέση, τα δύο μέλη προσπαθούν να βρουν κάτι καλύτερο (ψάχνονται ποικιλοτρόπως), αδιαφορώντας για το έτερο ήμισι.

• Απαντ. 118
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Επειδή η γυναίκα δεν έχει το δικαίωμα της επιλογής (πολλοί βέβαια πιστεύουν το αντίθετο, αν και στην πραγματικότητα το θέμα επιλογής έχει να κάνει περισσότερο με την εμφάνιση παρά με το φύλο / οι ωραίοι και οι ωραίες αποφασίζουν) αναγκάζεται κάποια στιγμή να συμβιβαστεί. (αυτό μπορεί να ισχύσει και για τον άντρα). Όταν λοιπόν αναπτύσσεται μια τέτοιου είδους σχέση, τα δύο μέλη προσπαθούν να βρουν κάτι καλύτερο (ψάχνονται ποικιλοτρόπως), αδιαφορώντας για το έτερο ήμισι.

μπζζζζζζζζζζζζζζ houston you have a problem.

η επιλογη δεν ειναι θεμα εμφάνισης.

οι αντρες που περημενουν να τους επιλεξουν και δεν επιλεγουνε καλως και υπαρχουνε, πιο πολυ παιχνιδι για εμας.

Δημοσ.

οι αντρες που περημενουν να τους επιλεξουν και δεν επιλεγουνε καλως και υπαρχουνε, πιο πολυ παιχνιδι για εμας.

Θα συμφωνήσω πέρα για πέρα. δεν έχει σημασία να είσαι όμορφος ή άσχημος για να επιλέξεις ή να επιλεχθείς. εγώ ξέρω το εξής. αν προσπαθείς έχεις πολύ περισσότερες πιθανότητες από το να κάθεσαι και να περιμένεις να σε "ανακαλύψουν". αυτό ισχύει παντού. στις σχέσεις βέβαια παίζουν ρόλο και άλλες δυναμικές στην εξίσωση "επιλογή". ο χαρακτήρας, η εξωτερική εμφάνιση, η τσέπη και άλλα πολλά. όσα περισσότερα έχεις, τόσο περισσότερο θελκτικός γίνεσαι στο αντίθετο φύλο.

για να μείνω ον τόπικ, προσωπικά όταν ερωτεύομαι είμαι ξεκάθαρος και ειλικρινής. αν δω ότι δεν υπάρχει ανταπόκριση από το έτερο ήμιση, προχωράω. έχω αποφασίσει ότι δεν θα χαλιέμαι για κανέναν και για τίποτα. δεν θα αναλώνομαι σε πράγματα που δεν αξίζουν... μια φορά παθαίνεις και μετα μαθαίνεις.

Δημοσ.

Ο άντρας – κυνηγός έχει την πολυτέλεια να επιλέξει θήραμα, μόνο αν είναι ωραίος (και στο ωραίος δε βάζω μόνο την εξωτερική εμφάνιση) – οι υπόλοιποι συμβιβάζονται κατά κάποιο τρόπο.

Οι γυναίκες έχουν το δικαίωμα της επιλογής όταν έχουν προσφορά. Ο κανόνας της προσφοράς και της ζήτησης γέρνει πάντα υπέρ των ωραίων γυναικών.

Όπως και να το δούμε μοιρασμένα είναι τα πράγματα στα δύο φύλα;).

Δημοσ.

[....]your perception, true or not, that you're physically unattractive In fact, you have less to worry about than the geek, because the "attraction circuits" of women are calibrated to find a man attractive not measured primarily by handsomeness or physique but rather by social value. It's not as much about looks as it is about conveying that you are the "tribal leader."

Allow me to explain. A woman's job is to survive and replicate. To achieve those ends, she will align herself with anyone who can assist her in that survival and replication[....]

Δημοσ.

εμφανιση για να γυρισει να σε κοιταξει και χαρακτηρας απο εκει και περα. ολα τα αλλα ειναι πιπες.

Δημοσ.
δηλαδη εμεις οι ασχημοι να αυτοκτονησουμε?

οτι βιωνω και οτι βλεπω λεω. ο κοσμος πλεον ειναι βαμπιρ. θελουν να φτιαχνουν παζλ απο εικονες πριν μπουνε στο κυριως πιατο γιατι ετσι γεμιζουν συναισθηματικα κενα. και βαζω και την παρτη μου μεσα στα βαμπιρια.

Δημοσ.

Όλοι λιγο πολύ είναι κοντά στην πραγματικότητα.Αν υπάρχει τόσο μεγάλο κόλλημα ξεκινάς ένα παιχνίδι τακτικής για να ικανοποιηθεις (αν τα καταφέρεις) και από εκει και μετά ότι προκύψει.Ή κολλάς και μένεις ή ξεκολλάς και την κάνεις.Πάντως να θυμάσε:

Αξίζει για ένα κιλό παϊδάκια να χρεωθείς ολόκληρη την γίδα; B)

Δημοσ.

Περιεκτικές τοποθετήσεις , καλή φάση.

Αξίζει για ένα κιλό παϊδάκια να χρεωθείς ολόκληρη την γίδα;

Εκπληκτικό γνωμικό !

εμφανιση για να γυρισει να σε κοιταξει και χαρακτηρας απο εκει και περα. ολα τα αλλα ειναι πιπες.

Λακωνικό και σωστό !

δηλαδη εμεις οι ασχημοι να αυτοκτονησουμε?

Οχι δεν χρειάζεται να αυτοκτονήσουμε!

Η απλότητα είναι η βασική προϋπόθεση ηθικής ομορφιάς και η υπομονή ευγενέστερη.

(έχω ένα καλό τηλεφωνάκι όπου ... )

Και η δική μου τοποθέτηση:

Οι γκόμενες πλέον γουστάρουν τους bad boy character.

Προ θεού , μην τις αρχήσετε σε τίποτα μπινελίκια ή σκαμπίλια (αν και ...), δεν εννοώ αυτο!

:P

Δημοσ.

μπα, δεν εχω προβλημα, ειρωνικα μιλησα :P

ειχα τετοιο τροπο σκεψης πριν απο 2χρονια, να σε καλα γιαννη οπου και να σε, που με εκανες και αλλαξα...

Δημοσ.

1)οι γυναίκες πάντα γουσταρανε τους bad boy character, απλά τώρα οι ρόλοι αλλάξανε:

οι άντρες είναι οι πουτάνες και οι γυναίκες τα γουρούνια

2)δεν αλλάζει ο άνθρωπος μεσιέ Toufas

3)τις καλησπέρες μου

Δημοσ.
1)οι γυναίκες πάντα γουσταρανε τους bad boy character, απλά τώρα οι ρόλοι αλλάξανε:

οι άντρες είναι οι πουτάνες και οι γυναίκες τα γουρούνια

2)δεν αλλάζει ο άνθρωπος μεσιέ Toufas

3)τις καλησπέρες μου

wtf....α καλα εσυ εχεις μπει μεσα στο θεμα κανονικα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...