Lucifer Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 ας αλλάξουμε θέμα όμως γτ μου μπαίνουν ιδέες.
1980 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 επαναδιατύπωση λοιπόν:ένας είναι ο τυχερός που θα τιθασεύσει (παροδικά!) το κτήνος. μετά το κτήνος θα "μάθει" και θα βγει να τους φάει όλους. δεν με χαλαει αυτη η σκεψη αλλα δεν νομιζω να μην τιθασευτει εστω και ηθελημενα ξανα.
KWSN_Men Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 ναι οντως το αντιθετο ειπες. κανεις δεν θελει ναζιαρα. ενα ροτβαιλερ τιθασευμενο ομως ειναι καπως. νοιωθεις οτι επιασες το θηραμα ρε παιδι μου. και ας κινδυνευεις να σε φαει ζωντανο αν αγριεψει. Η μαγκιά είναι να φορέσεις το λουράκι στο ροτβάιλερ, να μην το βλέπει και όταν το βλέπει να να νομίζει ότι είναι όμορφο. Και όταν ρωτάνε τα άλλα ροτβάιλερ για το λουράκι, να απαντά 'μα έτσι κι αλλιώς δε θέλω να πάω πιο μακριά από τα δύο μέτρα'. Φυσικά είναι ροτβάιλερ και δε θα γυρνάει ανάποδα να το χαϊδεύεις με το πόδι συνήθως και θα σου ρίχνει και καμιά δαγκωνιά για να μην ξεχνιέστε, αλλά το λουράκι λουράκι. Και θα περπατάει και με ύφος στο δρόμο.
1980 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Η μαγκιά είναι να φορέσεις το λουράκι στο ροτβάιλερ, να μην το βλέπει και όταν το βλέπει να να νομίζει ότι είναι όμορφο. Και όταν ρωτάνε τα άλλα ροτβάιλερ για το λουράκι, να απαντά 'μα έτσι κι αλλιώς δε θέλω να πάω πιο μακριά από τα δύο μέτρα'. Φυσικά είναι ροτβάιλερ και δε θα γυρνάει ανάποδα να το χαϊδεύεις με το πόδι συνήθως και θα σου ρίχνει και καμιά δαγκωνιά για να μην ξεχνιέστε, αλλά το λουράκι λουράκι. Και θα περπατάει και με ύφος στο δρόμο. sometimes και μπουνιες. και κοβουν και σαρκα τα ατιμα. το βλεπει και το παραβλεπει το λουρι απλα το αφηνει ηθελημενα. μεχρι να το τραβηξεις δυνατα. εκει σου κοβει κομματι.
Garnele Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 @Helm21 γούστα... προφανώς για να μιλάμε εδω τώρα μάλλον όχι @KWSN_Men μαγκιά σου αν το καταφέρεις. και ξέρεις, υπάρχουν πάντα και τα λούτρινα γι' αρχή. @Lucifer εκμεταλλεύομαι την εύνοια και σε γράφω
KWSN_Men Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Έχω να παίξω με λούτρινα κάτι χρόνια τώρα, καμιά 15αριά θα είναι θαρρώ.
Garnele Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 @Helm21 είναι άσχημο να βλέπεις γραμμένη την αντρική ιδιοσυγκρασία ε; @Lucifer περίμενε
KWSN_Men Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Πάντως αν υπήρχε κανένας σοβαρός μοδεράτορας τριγύρω, θα μας έβαζε στη θέση μας επειδή το κάναμε chat. :whistle:
Lucifer Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 αφού έτσι κ αλλιώς θα το κλειδώσω πριν πάω για ύπνο.
Helm21 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 @Helm21είναι άσχημο να βλέπεις γραμμένη την αντρική ιδιοσυγκρασία ε; Παρομοίωση με ροτβαιλερ δεν περίμενα.
Lucifer Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Χάρηκα παιδιά, να τα ξαναπούμε κάποια στιγμή ε. Άντε καληνύχτες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.