Προς το περιεχόμενο

το κυπαρίσι στο οικόπεδό μου

zoranb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και ως κλασσικός Έλληνας ποιος τρέχει τωρα για άδειες και τέτοια, οπως κάνουν όλοι το κόβουν 4ώρα τη νύχτα

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μακάρι να μην το έκοβα, το έχει φυτέψει και ο παππούς πρίν 70χρόνια και άσε... αλλά είναι ακριβώς στη μέση του οικοπέδου, βγαίνουν οι ράμπες από εκεί και δημιουργεί θέμα, άσε που είναι και άσχημο που είναι καταμεσής, και δεν είναι και από τα όμορφα κυπαρίσια, είναι πολύ αραιό... όποιος κατάλαβε, κατάλαβε!

Δημοσ.

Θέλει άδεια για να το κόψεις. Αν την πάρεις, πες στον εργολάβο οικοδομής και θα το κόψει αυτός λογικά. Αν δεν σου δώσουν θα πρέπει να αναλάβεις άλλες μεθόδους...

Δημοσ.

Φιλε το δεντρο μπορεις να το γλυτωσεις με μεταφυτευση στον ακαλυπτο χωρο της πολυκατοικιας.Θα χρειαστει ομως γερανος,και καποιο μερος να συντηρηθει μεχρι να ξαναφυτευτει.

Εχει γινει με εναν τεραστιο φοινικα,που σημερα μετα απο 3 χρονια,κοσμει τον ακαλυπτο του τσιμεντοτερατος.

Δημοσ.

Ότι κάνεις κάντο, πρίν σε πάρει χαμπάρι κανάς βλαμμένος στην γειτονιά και σε καθυστερήσει κανά τρίμηνο με άδειες και χαρτιά...

ΥΓ. Μην μου πει κανείς ότι θα σταματούσε το χτίσιμο της οικοδομής του, για ένα δέντρο.

Δημοσ.

ΥΓ. Μην μου πει κανείς ότι θα σταματούσε το χτίσιμο της οικοδομής του, για ένα δέντρο.

Νομιζω οτι θα αξιζε.

Καποια ημερα (οχι πολυ μακρυα),τα δεντρα θα παρουν εκδικηση,για την μαζικη,και οχι μονο εκτελεση τους.

Δημοσ.
κάνε "κατα λάθος" όπισθεν πάνω στο δέντρο με καμιά μπουλντόζα, ... δεν νομίζω να πει κανείς τίποτα τότε...

+1 σε αυτό..:-D

Alinghi ftw!!

Δημοσ.
Νομιζω οτι θα αξιζε.

Καποια ημερα (οχι πολυ μακρυα),τα δεντρα θα παρουν εκδικηση,για την μαζικη,και οχι μονο εκτελεση τους.

Σοβαρά τώρα το πιστεύεις αυτό? Δεν το λέω εριστικά, απλά δεν μπορώ να καταλάβω τι θα γίνει αν κοπεί το ένα δέντρο που πραγματικά ενοχλεί. Μην το γενικεύσεις λέγοντας μου ένα εκεί, ένα παραπέρα...

Δημοσ.

Τι πράγμα είναι και αυτό με τις αντιπαροχές!! Και εδώ πού μένω ξεφυτρώνουν πολυκατοικίες κάθε μερα. Κρίμα και ήταν ωραία περιοχή κάποτε. Εγώ πάντως αν είχα μονοκατοικία δεν θα την γκρέμιζα. Άλλη αίσθηση να μένεις σε μονοκατοικία.

Δημοσ.
Σοβαρά τώρα το πιστεύεις αυτό? Δεν το λέω εριστικά, απλά δεν μπορώ να καταλάβω τι θα γίνει αν κοπεί το ένα δέντρο που πραγματικά ενοχλεί. Μην το γενικεύσεις λέγοντας μου ένα εκεί, ένα παραπέρα...

Ναι ρε φίλε, και τα δέντρα που κάηκαν το καλοκαίρι κάποιον ενοχλούσαν...τι λογική είναι αυτή τώρα...

Δημοσ.

Σίγουρα αν υπήρχε κράτος που θα έβαζε πραγματικά αυστηρές ποινές δεν θα καιγόταν τα δάση. Αλλά όταν πρώην υπουργοί, υφυπουργοί κτλ δεν παθαίνουν τίποτα ΚΑΛΑ κάνουν. Υπήρξαν από πίσω τους κάποια "άτομα" που τους εμπιστεύτηκαν, τα οποία δεν έχουν κανένα απολύτως δικαίωμα να μιλάνε μετά.

Μην κάνετε τα μικρά πράματα μεγαλύτερα. Για ένα δέντρο μίλησε, όχι για δρυμό...

Δημοσ.

To δεντρο για να ειναι εκει τοσα χρονια σημαινει οτι εχει γινει μερος του οικοσυστηματος.. Σιγουρα θα εχει επιπτωσεις στον μικροκοσμο του. Ενταξει, γεωπονος δεν ειμαι, δεν ξερω πολλα :X

Απο την αλλη, επειδη ξερουμε οτι η γραφειοκρατια στην Ελλαδα δεν αντεχεται, η προοπτικη να πρεπει να περιμενεις μηνες και να αναβαλλεις τη στεγαση της οικογενειας σου ειναι δυσβασταχτη.

Αν ημουν στη θεση του φιλου μας, μαλλον το ιδιο θα εκανα. Οτι ειναι κριμα, ειναι ομως.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...