lionheart Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Γεια σας παίδες! Θέλω την γνώμη σας για αγορά GPS. Να πάρω Pocket PC που να έχει και GPS ή απλά να επιλέξω μια GPS συσκευή. Θέλω να μου προτείνεται και καποιό που να έχετε υπόψην σας! Θα χρησιμοποιηθεί κυρίως σαν GPS και λιγότερο σαν PDA αν επιλεχθεί κάποιο PDA. Διατίθενται περιπου 300 euro αλλά δεν θα τα χαλάσουμε αν κάποιο έχει 320. Είδα το PDA Mio P350 και μου άρεσε! Τί λέτε! Περιμένω τις προτάσεις σας! Ευχαριστώ!
a400 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Γεια σας παίδες! Θέλω την γνώμη σας για αγορά GPS. Να πάρω Pocket PC που να έχει και GPS ή απλά να επιλέξω μια GPS συσκευή. Θέλω να μου προτείνεται και καποιό που να έχετε υπόψην σας! Θα χρησιμοποιηθεί κυρίως σαν GPS και λιγότερο σαν PDA αν επιλεχθεί κάποιο PDA. Διατίθενται περιπου 300 euro αλλά δεν θα τα χαλάσουμε αν κάποιο έχει 320. Είδα το PDA Mio P350 και μου άρεσε! Τί λέτε! Περιμένω τις προτάσεις σας! Ευχαριστώ! Δες εδω και διαλεξε τι σαρεσει. http://www.pdagold.com/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.