Προς το περιεχόμενο

Steel FM - Ο νέος σταθμός που προκαλεί εξάρτηση!!


djsolid

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αγαπητά μέλη

 

Βρισκομαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω πως την Δευτέρα 15 Οκτωβρίου στις 18:00 ξεκινάει ένας καινούργιος διαδυκτιακός σταθμός . Ο Steel FM ....

 

Μια παρέα νεαρών ανθρώπων κυρίως φοιτητών με κοινή αγάπη για τη μουσική μαζέυτηκε πριν λίγο καιρό και με αρκετή δουλειά και μεράκι δημιουργήσανε αυτό τον σταθμό.

 

15 Εκπομπές κάθε μέρα απο το απογευματάκι και μετά είναι ετοίμες να σας ταξιδέψουν μεσα από τις μουσικές τους επιλογές!

 

Χαρακτηριστικά του Σταθμού:

 

Πληθώρα μουσικών ειδών!

Είναι ένας σταθμός που μπορείτε να ακούσετε τα πάντα! Δεν υπάρχουν απογορευμένα και επιβαλλόμενα κομμάτια! Εμπορικά ή μη... Τα πάντα ακούγονται!

 

 

Συμμετοχή των ακροατών!

Υπάρχει επιλογή για να στέλνει ο ακροατής τον τίτλο ενός τραγουδιού στον παραγωγό που παίζει κάθε στιγμή, με μια αφιέρωση αν επιθυμεί!

 

 

Ενημέρωση κομματιών!

Ο ακροατής ενημερώνετε για τον τίτλό κάθε κομματιού που παίζει...

 

 

 

Επικοινωνία...

Στους ακροατές δίνονται αρκετοί τρόποι επικοινωνίας με το σταθμό ή τους ακροατές όπως μέσα απο το chat , το shoutbox αλλά και το Blog του σταθμού

 

 

 

Playlists

Ακόμα και αν δεν υπάρχει κάποια εκπομπή στον αέρα θα υπάρχουν λίστες με κομμάτια...

 

 

 

Blog

Υπάρχει Blog μέσα απο το οποίο μπορούν οι ακροατές να βλέπουν και να σχολιάζουν τα τελευταία νέα τόσο του σταθμού αλλά και γενικότερα όπως τα βλέπουν οι παραγωγοι του Steel FM...

 

Και το σημαντικότερο είναι ότι μπορεί κάποιος να ακούσει , να δεί πληροφορίες για το κομματι που παίζει και να ζητήσει κομμάτι σερφάροντας στο αγαπημένο του site χωρίς να βρίσκεται στο site του Steel FM...

 

Αυτά προς το παρόν...

Σας περιμενουμε όλους την Δευτέρα 15 Οκτωβρίου από τις 18:00 και μετά!

 

Μέχρι τότε,

Μουσικούς Χαιρετισμούς!

Steel FM

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η προσπάθεια που έχουν κάνει τα παιδιά είναι πάρα πολύ καλή και είμαι σίγουρος οτι όσοι δοκιμάσετε να ακούσετε σίγουρα θα ικανοποιηθείτε!

 

Στον σταθμό συμμετέχω και εγώ, με εκπομπές κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή. Απο τις εκπομπές μου θα παίζει κυρίως House, Deep House, Soulfoul House αλλά και Lounge, Ambient και Chill Out... Όσοι παρακολουθείτε το section της Μουσικής εδώ στο Insomnia, σίγουρα θα έχετε καταλάβει πανω-κάτω το ύφος μου... Θα προσπαθήσω να σας θυμίζω παλιές επιτυχίες αλλά και να σας παρουσιάζω αρκετά νέα κομμάτια και ακούσματα. Την μια απο τις τρεις εκπομπές της εβδομάδας θα κάνω κάποια αφιερώματα και σε άλλα είδη μουσικής, όπως 80'ς, 90'ς, Latin αλλά και ενα απο τα αγαπημένα μου, σε κομμάτια που παίζουν σε διαφημίσεις και σειρές.

 

Για περισσότερα απλά συντονιστείτε στον SteelFM !!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στο menu του site υπάρχει μια επιλογή που λέει DJs/Shows, εκεί μπορείς να βρεις το εβδομαδιαίο πρόγραμμα σχετικά με ώρες και παραγωγούς! ;)

 

ps. Ευχαριστούμε!!! ;) ;) ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...