Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με ασυρματο δικτυο


Harv

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλημερα και απο μενα

 

εχω ενα μικρο προβληματακι και θα ηθελα να με βοηθησει καποιος αν γινεται παρακαλω.

 

μολις εγκατεστησα ασυρματο δικτυο μεταξυ 2 υπολογιστων, οχι απαραιτητα για ιντερνετ ακομη. θελω απλα να βλεπει ο ενας υπολογιστης τον αλλον. εχω ενα λαπτοπ fujitsu siemens amilo pi 1536 και χτες αγορασα μια wireless pci card της level one για το desktop.

 

αν κ είχα προβλημα να δουν οι υπολογιστες μεταξυ τουσ, χτεσ διαβασα τα βηματα που πρεπει να κανω και μαλλον με καρφωτες τις ip λυθηκε το προβλημα αλλα οχι τελειως. τα εκανα οπως ακριβως τα παραθετει παραπανω εδς σε αυτο το topic καποιος και λειτουργησε με τη διαφορα οτι το λαπτοπ βλεπει κανονικα το desktop και μπορει να δει τους κοινοχρηστους φακελλους ενω απεναντιας το desktop δεν μπορει να δει το laptop. Και ναι υπαρχουν κοινοχρηστοι φακελλοι στο laptop. δεν ειναι αυτο. το θεμα ειναι επισης οτι λειτουργησε κανονικα να δουλευει το δικτυο οταν εβαλα το προγραμμα του κατασκευαστη στο pc για την καρτα pci και οχι τις ρυθμισεις των windows. στο λαπτοπ ομως δεν υπαρχει ιδιο προγραμμα και χρησιμοποιω τις ρυθμισεις των windows.

 

ενω εχς βαλει κανονικα ολα τα προφιλ κλπ και τα ιδια key και ιδια channels παλι δεν κανει συνδεση ο desktop ston laptop παρα μόνο ο λαπτοπ ston desktop.

 

ελπιζω να γινομαι κατανοητος. παρακαλω πολυ οποιος γνωριζει ας με βοηθησει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...