Προς το περιεχόμενο

χτυπημενοι 5 σκληροι δισκοι

spiros01

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλημερα το προβλημα εχει ως εξης μεσα σε διαστημα δυο μηνων εχουν χτυπησει 5 σκληροι δισκοι δεν μπορω να καταλαβω τιποτα και ολοι καινουριοι. Αν εχει καποιος να μου πει τι στο καλο συμβαινει παρακαλω ας απαντηση. Το pc εχει board p4c800deluxe asus cpu p4 3,00 socket 478 ram kingstone 1,5gb (400mhz) o τελευταιος δισκος ειναι wd sata2 160gb 16mb bufer kai vga 7600gt agp .Τα συμπωματα ειναι εκει που δουλευει το pc ακουγετε ενας μεταλικος ηχος απο τον σκληρο και κολανε ολα το μονο που εχω δυνατοτητα να κανω φυσικα ειναι μονο restart και τιποτα αλλο οι δυο απο τους 5 εχουν βγει off τελειως οι αλλοι αν τους βαλω επανω μπορει να δουλεψουν για λιγο και μετα ξανα τα ιδια κοληματα και τα λοιπα.ευχαριστω

Δημοσ.

file tha sou po ena akyro pou eixa pathei kai ego me mia asus socket A,otan ebaza sklirous wd xtipousan san treloi,xoris na katalabo ton logo kai allou htan mia xara,meta ebala allon allis etairias kai ola mia xara. pragmatika den ksero ti problima eixe,me to pou akousa ton thoribo ton ebgala ton skliro,kai to ekane s dyo ths wester digital,kai estsi apoklio na eftege o skliros

Δημοσ.

Παιδια ευχαριστω για της συμβουλες αλλα το τροφοδοτικο ειναι της thermaltake 470 watt σχετικα καινουριο δεν ειναι πανω απο 6 μηνες που το εχω ενα αλλο σημειο ειναι οτι εχω και ups στο συστημα επανω ειναι της Accupower 600 watt line interactive και εξακολουθει να χτυπανε οι δισκοι σημερα ξαναχτυπησε ενας ακομη θα τρελαθω pls help. Λεω κατι τι οποιο δεν ξςρω αν ισχυει μηπως φταινε οι κολομνημες δηλαδη να υπαρχει κανας ιος στις μνημες και μου παρουσιαζετε αυτο το προβλημα αν ξερει κανεις κατι ας απαντηση. ευχαριστω για τον χρονο σας.

Δημοσ.

Αν δεν τα έχει φτύσει το psu σου, τότε έπεσες σε ελαττωματική παρτίδα hd.

Αν είναι και όλοι διαφορετική μάρκα/μοντέλο τότε κάποιος σε μάτιασε. :P

Άλλαξε τροφοδοτικό αν είναι διαφορετικοί οι hd ή μάρκα αν είναι όλοι ίδιοι.

/sc

Δημοσ.

Σε γνωστη αλυσιδα πληροφορικης ακουσα πωλητη να λεει τα εξης σε πελατη: οι seagate ειναι πολυ καλοι δισκοι αλλα θελουν πολυ καλο τροφοδοτικο,αλλιως χτυπανε!.Εχει ακουσει κανεις κατι παρομοιο?Μου φανηκε παραξενο αλλα δεν ηθελα να επεμβω στην συζητηση.

Δημοσ.
Σε γνωστη αλυσιδα πληροφορικης ακουσα πωλητη να λεει τα εξης σε πελατη: οι seagate ειναι πολυ καλοι δισκοι αλλα θελουν πολυ καλο τροφοδοτικο,αλλιως χτυπανε!.Εχει ακουσει κανεις κατι παρομοιο?Μου φανηκε παραξενο αλλα δεν ηθελα να επεμβω στην συζητηση.

οπως επισης το φορματ ειναι η Νο.1 λυση σε ΟΛΑ τα προβληματα των Windows

Δημοσ.

Ρε Guys ειναι δυνατον το ποιο διαδεδομενο κομματι του Pc να μην δουλευει με καποιο τροφοδοτικο?

Ο δισκος των windows,εχει χτυπησει ποτε?

Δημοσ.

Σε απαντηση του φιλου που ειπε οτι αν ειναι ο ενας πανω στον αλλον δεν νομιζω οτι ειναι αυτο γιατι οι δισκοι χτυπησαν ενας ενας και οχι ολοι μαζι δευτερον υπαρχει ενα couler 14'' που ριχνει αερα επανω στον η στους δισκους αρα απο θερμοκρασιες ειμαστε ενταξη το hddlife που εχω διχνει περιπου τους 16 βαθμους κελσιου αρα δεν ειναι ουτε θεμα θερμοκρασιων .Λοιπον αλλαξα και τροφοδοτικο συνεχιζει η ιδια ιστορια η μονη ιστορια που μπορει να παιζει ειναι να τα εφτυσε η κολομαδερμπορτ συγουρα ειναι παλιο το συστημα αλλα δεν ειναι και φυσιολογικο να χτυπανε οι δισκοι τους δυο μου τους αλλαξαν βγηκαν off και τελος αν ειναι θεμα παρτιδας των σκληρων δισκων σε αυτο αφηνω μια επιφυλαξη ισως να ειναι και αυτο. ευχαριστω again

Δημοσ.

Δεν ισχυει αυτο με τους seagate.Τοσο καιρο που εγκαθιστω seagate σε μηχανηματα πελατων δεν ειχα κανενα προβλημα με οποιοδηποτε τροφοδοτικο και αν βαλω

Δημοσ.

απο μονος του διαψευδεται ο πωλητης, τι παει να πει πολυ καλος σκληρος θα σκιζει σε ταχυτητα απο τους αλλους ή θα κρατησει 20 χρονια παραπανω...αν δε μπορει να δουλεψει καλα με noname τροφοδοτικο δεν δε γινεται να ναι καλος ο δισκος

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...