Προς το περιεχόμενο

Απιστίες/Οργασμοί/Σουτζουκάκια

iliasf

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σας έχει τύχει ποτέ κάτι τέτοιο;

Πως το αντιμετωπίσατε;

Με ενδιαφέρουν πρωτίστως οι γνώμες παθόντων.

Οι θεωριτικοί ας μπουκάρουν αργότερα.:devil:

• Απαντ. 178
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

το να γραψεις τον τιτλο του τοπικ με caps*?

οχι δεν μου εχει τυχει ποτε.

*caps lock is cruise control for cool.

Δημοσ.

Προσωπικά έχω γίνει τόσο "αναίσθητος" σε αυτά τα θέματα που δεν με ενδιαφέρει τι σκέφτονται οι άλλοι για μένα και δεν μπαίνω πλέον στον κόπο να δικαιολογούμαι...

Με την κοπέλα μου έχουμε τσακωθεί άπειρες φορές και απλά αν έχει κάποιες υποψίες για κάτι δεν με αφορά πραγματικά, δεν το συνεχίζω, σε όποιον αρέσει..και να φανταστείς την αγαπώ αρκετά..

Δημοσ.

Εμένα πάντως με είχε πιάσει μια πρώην μου (ελληνίδα) πριν από 3 χρόνια ακριβώς στον καναπέ σε κορυφαία στάση με μια άλλη γκόμενα (εξ Ρουμανίας που δεν ήξερε ελληνικά). Είχε προηγηθει ρουφιανιά από γειτόνισα μου που ήταν φίλη με την δικιά μου.

Αυτό που επακολούθησε δεν έχει συμβεί ούτε σε ταινίες.

Και η φάση είναι ότι δικαιολογήθηκα και στην Ρουμάνα και στη δικιά μου όταν τελείωσε η πολεμική αντιπαράθεση που διεξήχθει σε όλο το τετράγωνο επί 45 λεπτά και είχαν βγει όλοι στα μπαλκόνια και κοιτούσαν. Το γελοίο της υπόθεσης είναι ότι οι Ιταλοί καταλάβαιναν μόνο τις λέξεις (ουρλιαχτά) πουτάνα και καριόλα (που σημαίνει καροτσάκι στα ιταλικά).

Στο τέλος έβαλα τη δικιά μου και πλακώθηκε με τη ρουφιάνα γειτόνισσα!!!!

Πάντως αυτό που μου έτυχε ελπίζω να μην τύχει ποτέ σε κανέναν. Πραγματικά είναι σαν να χάνεις τη γη κάτω από τα πόδια σου.

Δημοσ.
καριόλα (που σημαίνει καροτσάκι στα ιταλικά).

Πραγματική ερώτηση 80άχρονης θείτσας στα επτάνησα:

"Μαρέ Γιώργο, έχεις καμιά καριόλα εδώ;"

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Δημοσ.
Εμένα πάντως με είχε πιάσει μια πρώην μου (ελληνίδα) πριν από 3 χρόνια ακριβώς στον καναπέ σε κορυφαία στάση με μια άλλη γκόμενα (εξ Ρουμανίας που δεν ήξερε ελληνικά). Είχε προηγηθει ρουφιανιά από γειτόνισα μου που ήταν φίλη με την δικιά μου.

Και η φάση είναι ότι δικαιολογήθηκα και στην Ρουμάνα και στη δικιά μου όταν τελείωσε η πολεμική αντιπαράθεση που διεξήχθει σε όλο το τετράγωνο επί 45 λεπτά και είχαν βγει όλοι στα μπαλκόνια και κοιτούσαν. Το γελοίο της υπόθεσης είναι ότι οι Ιταλοί καταλάβαιναν μόνο τις λέξεις (ουρλιαχτά) πουτάνα και καριόλα (που σημαίνει καροτσάκι στα ιταλικά).

Στο τέλος έβαλα τη δικιά μου και πλακώθηκε με τη ρουφιάνα γειτόνισσα!!!!

Πάντως αυτό που μου έτυχε ελπίζω να μην τύχει ποτέ σε κανέναν. Πραγματικά είναι σαν να χάνεις τη γη κάτω από τα πόδια σου.

:lol::lol:

το εγχειρίδιο του εραστή ! ( κάπως έτσι δεν το λέγανε το ιταλικό έργο; )

νόμιζα ότι καριόλα είναι το κρεβάτι στα τούρκικα:eek:

Δημοσ.
:lol::lol:

το εγχειρίδιο του εραστή ! ( κάπως έτσι δεν το λέγανε το ιταλικό έργο; )

νόμιζα ότι καριόλα είναι το κρεβάτι στα τούρκικα:eek:

Υπάρχει τέτοιο ιταλικό έργο;;;;:D

Νομίζω ότι στα τούρκικα το κρεβάτι λέγεται κρεβάτ ή κάτι τέτοιο. Και το ίδιο πρέπει να λέγεται και στα βουλγάρικα.

Δημοσ.
Υπάρχει τέτοιο ιταλικό έργο;;;;:D

Νομίζω ότι στα τούρκικα το κρεβάτι λέγεται κρεβάτ ή κάτι τέτοιο. Και το ίδιο πρέπει να λέγεται και στα βουλγάρικα.

Αυτο νομιζω ειναι

το ειχα δει μια φορα μ ΤΟ γέλιο :lol:

http://www.imdb.com/title/tt0417944/

Δημοσ.

ξέρεις το ανέκδοτο που λέει:" όχι αγάπη μου,να σου εξηγήσω,δεν είναι αυτό που νομίζεις.." τη στιγμή που είσαι με το μαχαίρι στο χέρι για να κανεις το φονικό... σταματάς,και της λες : " Οκ, σ ακούω.. εξήγησε μου... τι ακριβώς είναι;;;"

Δημοσ.

House md, ο Ηouse πλένει πιάτα με την πρώην του στο σπίτι της και μπαίνει ο άντρας της στην κουζίνα. Τινάζεται και καλά σαν να τους "έπιασε" και λέει:

"It's not what you think! We 're actually having sex..."

Δημοσ.
ξέρεις το ανέκδοτο που λέει:" όχι αγάπη μου,να σου εξηγήσω,δεν είναι αυτό που νομίζεις.." τη στιγμή που είσαι με το μαχαίρι στο χέρι για να κανεις το φονικό... σταματάς,και της λες : " Οκ, σ ακούω.. εξήγησε μου... τι ακριβώς είναι;;;"

Μου θυμίζει αντίδραση Μάρκου Σεφερλή.

Any way, what's next?:devil:

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Βασικα σε εμενα ειχε γινει κατι αλλο....

Ημουν στο κρεβατι και η κοπελα μου(δεν ημασταν και πολυ καιρο)ακριβως απεναντι στο pc και δεν ξερω τι με ειχε πιασει αλλα καποια στιγμη μου ξεφυγε μια δυνατη κλ@νι@.

Εκεινη την στιγμη με κοιταξε με ενα βλεμμα αηδιας...

και πως μου ηρθε εκεινη την στιγμη τις λεω δεν ειναι αυτο που νομιζεις...

Ρε παιδια πως το πετυχα και εκανα τον ιδιο θορυβο με το στομα μου και την γλυτωσα δεν ξερω :-D:-D:-D....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...