χάπι Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Συγγνώμη, δηλαδή τα περί ουρολοιμόξεων πήγαν στο ντούκου ?
Fidelio Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Παρακαλώ ένα ένα , γιατί κέρατο και γιατί όχι ..κόκαλο ξέρω εγώ; (μπιχτη )
BIAP Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Το κερατο ειναι εργαλειο για επιθεση και αμυνα. Τα σερνικα κερατοφορα πλακωνονται με τα κερατα τους για την επικρατηση τους στην αγελη, που σημαινει οτι το επικρατεστερο θα εχει τα θηλυκα για την παρτη του ωστε οι απογονοι του να εξασφαλιζονται πιο ανετα και να αντιμετωπιζονται με προτεραιοτητα. Επισης τα κερατα, ειναι αυτα που τα ξεχωριζουν-αναμεσα σε αλλα προσοντα-απο τα θηλυκα εκ πρωτης, και στη συνεχεια αναλογως το μεγεθος τους και την υγεια τους δειχνουν την αρρενωποτητα τους, δηλαδη το ποσο γονιμα και δυνατα ειναι για να προτιμηθουν και να εκφοβισουν τους αντιπαλους. Γενικως συμβολο ερωτισμου και δυναμης. Διαλιεχτε πως μπορει να παει η συνεχεια. Σε μυθολογιες νομιζω ο Αμμωνας των Αιγυπτιων με συμβολο το κριαρι ηταν της ανδρικης γονιμοτητας. Διορθωστε με αν κανω λαθος.
liopyr Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 καθώς και τι εννοούμε κέρατο? Είναι το βάρος ίδιο όταν πιάσετε την σύντροφο σας με άλλο και το ίδιο με άλλη???? όχι βέβαια, στην δεύτερη περίπτωση μάλιστα μπορείς να λάβεις συμμετοχή ενεργά...
MsquitoPrincess Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Επισης τα κερατα, ειναι αυτα που τα ξεχωριζουν-αναμεσα σε αλλα προσοντα δειχνουν την αρρενωποτητα τους, δηλαδη το ποσο γονιμα και δυνατα ειναι για να προτιμηθουν και να εκφοβισουν τους αντιπαλους.Γενικως συμβολο ερωτισμου και δυναμης.Ανώμαλη φύση..Χουχου.
kallair Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Συγγνώμη, δηλαδή τα περί ουρολοιμόξεων πήγαν στο ντούκου ? καλά τα λέει το χάπι. τόσες παντοφλες λέρωσε για να μάθει να ουρεί όρθια. δικαιούται να μπει στον τίτλο!
χάπι Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 καλά τα λέει το χάπι. τόσες παντοφλες λέρωσε για να μάθει να ουρεί όρθια. δικαιούται να μπει στον τίτλο! με μπερδεύεις με άλλη αγαπητέ καλέ-ρ !
Filos19 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Ημουν στο κρεβατι και η κοπελα μου και δεν ξερω τι με ειχε πιασει αλλα καποια στιγμη μου ξεφυγε μια δυνατη κλανιά. Εκεινη την στιγμη με κοιταξε με ενα βλεμμα αηδιας... και πως μου ηρθε εκεινη την στιγμη τις λεω δεν ειναι αυτο που νομιζεις... Χαχαχαχαχαχαχαχα!!!! Κορυφαίο!
kallair Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 να με συμπαθάς χάπι... ο δαίμων του πιεστηρίου (φόρουμ) χτύπησε...
Φρού-Φρού Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 με μπερδεύεις με άλλη αγαπητέ καλέ-ρ ! ναι αλλά οχι με καμιά τυχαία έτσι?
frenzy Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Εγώ τώρα μαθαίνω να χέζω όρθιος και να κλάνω προς τα μέσα (implosion). Όταν το τιθασεύσω θα ποστάρω υπερηχογράφημα.
Houston Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Και προς τιμήν του υπέρτατου μοδεράτορα, θα ντυθώ διάολος στα καρναβάλια. εγώ τι να ντυθώ? Τα σερνικα κερατοφορα πλακωνονται με τα κερατα τους για την επικρατηση τους στην αγελη, που σημαινει οτι το επικρατεστερο θα εχει όλα τα θηλυκα για την παρτη του ωστε οι απογονοι του να εξασφαλιζονται πιο ανετα και να αντιμετωπιζονται με προτεραιοτητα. είδες που έρχεσε στα λόγια μου...
BIAP Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Bλεπω το σκεφτηκες αρκετα απο εχθες, και απαντησες σοβαρα οπως και δηλωσες. Το μενου σημερα εχει σουτζουκακια, ο τιτλος εδωσε εμπνευση. Τζινγκουι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.