Προς το περιεχόμενο

Απιστίες/Οργασμοί/Σουτζουκάκια

iliasf

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

;)

δες εδώ..

Τσενκουί (ή τζινγκουί, ή όπως αλλιώς), Ζεν Ντόμπρε, Γιεκ Σιλμεζ , κτλ

είναι χαιρετισμοί στα Καζακστανικα και καλά. Στα Πολωνικά πάντως ισχύουν

• Απαντ. 178
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

όλο μαλακίες είναι αυτό το θέμα...

Μεχρι και στην αντιπαθέστατη μάθαμε πως να κατουράει όρθια, αλλά ένα καλό μυστικό για συνταγή των... σουτζουκακίων, δε μάθαμε!

Δημοσ.
όλο μαλακίες είναι αυτό το θέμα...

Μεχρι και στην αντιπαθέστατη μάθαμε πως να κατουράει όρθια, αλλά ένα καλό μυστικό για συνταγή των... σουτζουκακίων, δε μάθαμε!

κάνε μας τη χάρη ρε βάζελε εσυ να' ούμε μην με προκαλείς, εγω άλλες παντόφλες δεν βρέχω.-

Δημοσ.
...εγω άλλες παντόφλες δεν βρέχω.-

Ναι. Αλλά δεν μας είπες το γιατί. Τελειοποίησες την τεχνική σου :lol: ή συνειδητοποίησες επιτέλους ότι είναι αντρικό προνόμιο. :P

Δημοσ.
Σωστός. Ανεπίσημη μορφή το "τζένκι".

Δεν υπάρχει "νου" όμως στην λέξη...

Dziekuje γράφεται, αν και τα "e" είναι ειδικοί χαρακτήρες κανονικά με ας πούμε μια "υπογεγραμμένη".

Δημοσ.

εγώ πάντως λέω να μάθω κάνα σλαβο-σέρβικο, να είμαι και τρέντουλας :P

τι γλώσσα μίλαγε ο Αλέξανδρος ? Που βρίσκεται η Βεργίνα και το αστέρι της ? Δικαιούται η Ελλάδα να κάνει τη "νονά" -ακάλεστη σε ξένα βαφτίσια, όπως χαρακτηριστικά γράφει ο "πιτσιρίκος"- στο ξένο κράτος (τύπου : δεν μπορεί να σε λένε Θανάση γιατί έτσι λέγαν τον προπάππου μου)?

Δημοσ.

slipknot για λίγο χιουμοράκι* πόσταρα.

Τι παραπάνω να ζητούσα με ένα κουρασμένο πόστ τέτοια ώρα?

Άσε που δεν εξασκώ το καμάκι, πόσο μάλλον out of season.

Τες πα(τέλος πάντων στα ισλανδικά), για όσους ενδιαφέρονται να δώσω δυο στανταράκια στα σλοβάκικα, συγκεκριμένα στη διάλεκτο(όποια κι αν είναι) που ομιλούν κοντά στα σύνορα με Βιέννη. Μπρατισλάβα δηλαδή.

Ντιάκουιεμ(κοφτό ,μονοκόματο) = ευχαριστώ

Λάσκα = αγάπη(μου)

*

Το τζιενκούιε σημαίνει "ευχαριστώ πάντως" στα πολωνικά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...