Προς το περιεχόμενο

Απιστίες/Οργασμοί/Σουτζουκάκια

iliasf

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
που ομιλούν κοντά στα σύνορα με Βιέννη. Μπρατισλάβα δηλαδή.

Χαχαχ σ' αγαπάω, πράγματι αυτό το πράγμα δεν αξίζει να λέγεται "πρωτεύουσα".

• Απαντ. 178
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εμμμ... ναι.

Ελπίζω να είμαι σε θέση να συμφωνήσω μαζί σου, σε καναδυο χρόνια που θα έχω το ελεύθερο να ταξιδέψω εξωτερικό και να τσεκάρω ο ίδιος. Ή να διαφωνήσω, έστω.

....

Εκτός κι αν εννοείς πως "Μπρατισλάβα" σημαίνει όντως πρωτεύουσα σε κάποια μυστήρια διάλεκτο που μιλάνε εκεί πέρα (χαρκ χαρκ).

Όλα να τα περιμένεις από κάτι τέτοιες γλώσσες που γράφτηκαν στο πόδι :ρ

Δημοσ.

άλλο ένα off topic thread έφτασε στο τέλος του.

κλείνοντας να πω οτι ο δημόσιος αυνανισμός είναι μια διαρκής κατάσταση της Ελληνικής πραγματικότητας.

να είστε όλοι καλά και να έχετε ενα όμορφο σαββατοκύριακο.

γεια σας :-)

Δημοσ.
Δεν υπάρχει "νου" όμως στην λέξη...

Dziekuje γράφεται, αν και τα "e" είναι ειδικοί χαρακτήρες κανονικά με ας πούμε μια "υπογεγραμμένη".

Dzien dobry!

Ναι βρε, δεν υπάρχει στη λέξη αλλά προφέρεται.

Αυτό το "e" που λες προφέρεται "en".

Do widzenia!

/OFFTOPIC

Δημοσ.

κλείνοντας να πω οτι ο δημόσιος αυνανισμός είναι μια διαρκής κατάσταση της Ελληνικής πραγματικότητας.

Αν θες να αποκαλέσεις κάποιους μαλάκες καλό είναι να το κάνεις με θάρρος και παρρησία. Αλλιώς μπορώ να σε φανταστώ πολύ εύκολα με το αριστερό χέρι στο πληκτρολόγιο και το δεξί στο σαλάμι να το κουνάς κοιτώντας τον καθρέφτη και γράφοντας αυτό που βλέπεις...

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να διακαιολογείσαι. :D

Δημοσ.
slipknot για λίγο χιουμοράκι* πόσταρα.

Τι παραπάνω να ζητούσα με ένα κουρασμένο πόστ τέτοια ώρα?

Άσε που δεν εξασκώ το καμάκι, πόσο μάλλον out of season.

Τες πα(τέλος πάντων στα ισλανδικά), για όσους ενδιαφέρονται να δώσω δυο στανταράκια στα σλοβάκικα, συγκεκριμένα στη διάλεκτο(όποια κι αν είναι) που ομιλούν κοντά στα σύνορα με Βιέννη. Μπρατισλάβα δηλαδή.

Ντιάκουιεμ(κοφτό ,μονοκόματο) = ευχαριστώ

Λάσκα = αγάπη(μου)

*

livewire δεν το έγραψα ειδικά για σένα.Απλά αναφέρθηκαν τα πολωνικά και το εξήγησα για αυτή τη συγκεκριμένη γλώσα.Γιατί σε άλλες παρόμοιες γλώσσες "παίζουν" αυτές οι λέξεις. :-)

Dzien dobry!

Ναι βρε, δεν υπάρχει στη λέξη αλλά προφέρεται.

Αυτό το "e" που λες προφέρεται "en".

Do widzenia!

/OFFTOPIC

Για την ακρίβεια προφέρεται κάπως σαν "έου" αλλά αν θες να το πεις,το εν είναι πιο εύκολο στον έλληνα.

Δημοσ.

Για την ακρίβεια προφέρεται κάπως σαν "έου" αλλά αν θες να το πεις,το εν είναι πιο εύκολο στον έλληνα.

Απόλυτα σωστός αλλά για τον λόγο που λες έγραψα "εν".

Όπως το Ł που προφέρεται "ου" αλλά ακούγεται σαν σαλονικιώτικο "λ" :mrgreen:

Δημοσ.
Εμμμ... ναι.

Ελπίζω να είμαι σε θέση να συμφωνήσω μαζί σου, σε καναδυο χρόνια που θα έχω το ελεύθερο να ταξιδέψω εξωτερικό και να τσεκάρω ο ίδιος. Ή να διαφωνήσω, έστω.

....

Εκτός κι αν εννοείς πως "Μπρατισλάβα" σημαίνει όντως πρωτεύουσα σε κάποια μυστήρια διάλεκτο που μιλάνε εκεί πέρα (χαρκ χαρκ).

Όλα να τα περιμένεις από κάτι τέτοιες γλώσσες που γράφτηκαν στο πόδι :ρ

Όχι, η Μπρατισλάβα είναι η πρωτεύουσα της Σλοβακίας που είναι πολύ κοντά στη Βιέννη της Αυστρίας. 14 ευρώ πήγαινε-έλα και γύρω στο μιαμισάωρο αν θυμάμαι καλά.

Έκατσα 3-4 ώρες και μετά γύρισα σούμπιτος Βιέννη, απάλευτη μιζέρια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...