Carthago Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Προ διετιας εφαγα τρελο κολλημα με μια φιλη μου. Ειχα φτασει σε ενα καλο σταδιο την ολη φαση αλλα ενα ωραιο απογευμα μου χε κατσει μια καλη ξεπετα αλλα πανω στο μπαλαμουτιασμα πατηθηκαν τα κουμπια του κινητου μου και ο νομος του Μερφυ επιβεβαιωθηκε. Το ρημαδι εκανε redial το τελευταιο νουμερο που ειχα μιλησει. Ναι ηταν σε αυτη που ειχα φαει κολλημα/ Η κοπελα ακουγε τα μμμμμμ και τα χι χι για κανα λεπτο το εκλεισε και στο καπακι πηρε τηλεφωνο σε μενα. Προσπαθησα να τα μπαλωσω αλλα τι να πεις και τι να κανεις εκεινη την ωρα. Εξαλλου μεχρι εκεινη τη στιγμη μονο φιλικες σχεσεις ειχαμε και εκει παρεμενει το πραγμα μεχρι και σημερα
freedubus Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Εκεινη την στιγμη με κοιταξε με ενα βλεμμα αηδιας... Mη σου πώ οτι έπρεπε να τα κατεβάσεις και να τα κάνεις κιόλας στο χαλί... Μου έχουν τύχει κι εμένα τέτοια αλλά όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω είναι κουραστικό (και αρκετά γελοίο) να προσπαθείς συνέχεια να αποδείξεις το αντίθετο , πόσο μάλλον αν πρόκειται για κάποιον που θες να τον αποκαλείς "αγάπη μου". Οπότε αναλαμβάνεις την ευθύνη των πράξεών σου, κάνεις το κορόιδο, και όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται... Κορυφαίο σκηνικό πάντως, όταν μας έπιασε η τότε κοπέλα μου με την αδερφή της, να προσπαθώ να ξεκολλήσω το φερμουάρ του τζίν της που δεν ανέβαινε! Μπήκε στο δωμάτιο και ψιλοπάγωσε, εμείς όμως συνεχίσαμε κανονικά τη δουλειά. Μετά λιώσαμε στο γέλιο βέβαια... Ετσι δείξαμε οτι δεν τρέχει τίποτα κιόλας (που κάτι έτρεχε εν τέλει, αλλά εκείνη τη στιγμή όντως προσπαθούσα να τη βοηθήσω ). Ενώ αν τραβιόμασταν απότομα, και αρχίζαμε πανικόβλητα τα "ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ"...πάει...την είχαμε χάσει τη μπάλα. Οπότε συνιστώ ψυχραιμία!
Φρού-Φρού Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση κατά το γνωστό σοφό λαικό ρητό... Δεν μπορώ να διηγηθώ την ιστορία, είναι μεγάλη και μακριά αλλά με το που έγινα τσακωτή όχι μόνο δεν τα έχασα αλλά έστησα και έναν ωραιότατο καβγά για να αποπροσανατολίσω και ενδεχομένως να φοβίσω... τσκ τσκ τσκ γυναίκες.... τώρα που το σκέφτομαι κρίμα μωρέ μου.. και κερατάς και δαρμένος. ουφ.
-nick- Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση κατά το γνωστό σοφό λαικό ρητό...Δεν μπορώ να διηγηθώ την ιστορία, είναι μεγάλη και μακριά αλλά με το που έγινα τσακωτή όχι μόνο δεν τα έχασα αλλά έστησα και έναν ωραιότατο καβγά για να αποπροσανατολίσω και ενδεχομένως να φοβίσω... τσκ τσκ τσκ γυναίκες.... τώρα που το σκέφτομαι κρίμα μωρέ μου.. και κερατάς και δαρμένος. ουφ. Evil female nature
Φρού-Φρού Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 nick[;2036374'']Evil female nature thanks u r very sweet
slipknot Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Αυτό το post με την κλανιά,απλά δεν υπάρχει !
bibibo Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 όντως γαμάτο... αν και αν τις αμολάει ο άλλος και γώ ξενερώνω πολύ άσχημα
slipknot Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 nick[;2036435'']Women never fart What's all that staff about farting ?
MsquitoPrincess Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 What's all that staff about farting ?It's not shit πάντως,it's de facto.
slipknot Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Αν δεν έχεις δει ΤΗΝ ταινία,στην οποία εμφανίζεται και ο συγκεκριμένος στην φωτογραφία,δεν μπορείς να κατανοήσεις το βαθύτερο νόημα αυτών που γράφω.
MsquitoPrincess Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δεν την έχω δει.Απλά εξέφρασα μια προσωπική άποψη με βάση την φράση σου
Garnele Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 χαχαχαχ δηλαδή αυτή η φάτσα στην φωτογραφία δεν είναι φώτοσοπ;;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.