Carthago Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 What's all that staff about farting ? xxxxxxxxxx
Commentator Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 What's all that staff about farting ? αυτος που χει παιξει στα american pie ειναι;
De@th L0rd Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση κατά το γνωστό σοφό λαικό ρητό...Δεν μπορώ να διηγηθώ την ιστορία, είναι μεγάλη και μακριά αλλά με το που έγινα τσακωτή όχι μόνο δεν τα έχασα αλλά έστησα και έναν ωραιότατο καβγά για να αποπροσανατολίσω και ενδεχομένως να φοβίσω... τσκ τσκ τσκ γυναίκες.... τώρα που το σκέφτομαι κρίμα μωρέ μου.. και κερατάς και δαρμένος. ουφ. Λάθος χαρακτηρισμός...Απλά πολύ μαλ@κας αν αποπροσανατολίστηκε κ φοβήθηκε αντί να σε στείλει γραμμή στο ΚΑΤ... Sorry Nothing personal ...
slipknot Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Όχι δεν είναι αποτέλεσμα photoshop. Ναι είναι αυτός που παίζει στο american pie. Ένα video αξίζει όσο 1000000000 λέξεις... δώστε βάση στους διαλόγους,σε όλο το βιντεάκι !
slipknot Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 δεν είναι πολύ γελοίος ? πώς τον έχουνε κάνει έτσι ?
Commentator Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 ποια ταινια ειναι αυτη; ειναι "ισαξια" του Road movie;
slipknot Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Jay and Silent Bob Strike Back Δεν την έχω δει αυτή που λες,αλλά την συγκεκριμένη την προτείνω ανεπιφύλακτα.Εγώ το είχα δει και είχα λιώσει.Αμερικανιά είναι,αλλά καλή.
Commentator Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 ωραια την σημειωνω στο προχειρο μου...τελος το οφ τοπικ
Φρού-Φρού Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Λάθος χαρακτηρισμός...Απλά πολύ μαλ@κας αν αποπροσανατολίστηκε κ φοβήθηκε αντί να σε στείλει γραμμή στο ΚΑΤ... Sorry Nothing personal ... στο ΚΑΤ και εσυ, αντρικές ορμόνες μύρισε όλο το τόπικ.. (δεν διαφωνώ πάντως. αλλα όταν είσαι ερωτευμένος.. )
Achilles Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση κατά το γνωστό σοφό λαικό ρητό...Δεν μπορώ να διηγηθώ την ιστορία, είναι μεγάλη και μακριά αλλά με το που έγινα τσακωτή όχι μόνο δεν τα έχασα αλλά έστησα και έναν ωραιότατο καβγά για να αποπροσανατολίσω και ενδεχομένως να φοβίσω... τσκ τσκ τσκ γυναίκες.... τώρα που το σκέφτομαι κρίμα μωρέ μου.. και κερατάς και δαρμένος. ουφ. Συμπέρασμα μιας γυναίκας: Έγινε κερατάς. Συμπέρασμα ενός άντρα: Γλύτωσε από μια άπιστη γυναίκα.
Φρού-Φρού Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Συμπέρασμα μιας γυναίκας: Έγινε κερατάς. Συμπέρασμα ενός άντρα: Γλύτωσε από μια άπιστη γυναίκα. Ημουν σε μεταβατική περίοδο, δεν κάνω τέτοια εγω, δεν κερατώνω, μια φορά συνέβη, είμασταν πιωμένοι, δεν ξέρω πως έγινε αλλά όπως και να'χει... δεν ηταν αυτό που νομίζετε :p:p:p:p
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 offtopic μεν, δεν κρατιέμαι δε. Ε, όχι και αμερικανιά το J&SB strikes back! Kevin Smith είναι ο σωστός χαρακτηρισμός. Μοναδικός!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.