Προς το περιεχόμενο

Απιστίες/Οργασμοί/Σουτζουκάκια

iliasf

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 178
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

η γυναίκα είναι σαν την μαιμού …πριν αφήσει το ένα κλαδί πιάνει το άλλο

βέβαια καμιά φορά σπάνε και πέφτει με τον κώλο κάτω

Δημοσ.
η γυναίκα είναι σαν την μαιμού …πριν αφήσει το ένα κλαδί πιάνει το άλλο

βέβαια καμιά φορά σπάνε και πέφτει με τον κώλο κάτω

για την Fata Morgana λες ε? Ναι μεγάλο στουλάκι χρόνια τώρα :P

Παιδιά, η απιστία υπάρχει και θα υπάρχει, το θέμα ειναι να μην το μαθαίνουμε ποτέ ;)

Δημοσ.
Παιδιά, η απιστία υπάρχει και θα υπάρχει, το θέμα ειναι να μην το μαθαίνουμε ποτέ ;)

Συμφώνω απόλυτα...είναι κρίμα και να κερατωθείς αλλά και να κερατώσεις,αν και πολλές φορές το κεράτωμα σε ταρακουνάει λίγο και είναι για καλό ...επανέρχεσαι στα φυσιολογικά σου!Καταλαβαίνεις τί έχεις ή τί είχες...

Δημοσ.
Συμφώνω απόλυτα...είναι κρίμα και να κερατωθείς αλλά και να κερατώσεις,αν και πολλές φορές το κεράτωμα σε ταρακουνάει λίγο και είναι για καλό ...επανέρχεσαι στα φυσιολογικά σου!Καταλαβαίνεις τί έχεις ή τί είχες...

Να σου πω την αλήθεια δύσκολα απιστώ και αν γίνει στανταράκης πάει να πει οτι κάτι δεν πάει καλά στην σχέση μου και η απιστία ή έστω η θέληση για απιστία, είναι το καμπανάκι για την μοιραία λήξη της σχέσης..

Φυσικά δεν γουστάρω να με απατάνε, αλλά αν γίνει προτιμώ (και ο άλλος φυσικά γιατι there will be blood) να μην το μάθω..

Δημοσ.

Δύσκολο το θέμα...απ'τη μία δεν θέλω να το γνωρίζω...απ'την άλλη θέλω,είναι λίγο άσχημο να κοιμάσαι τον ύπνο του δικαίου και ο άλλος να ''περνά καλά'' πίσω απ'την πλάτη σου...αλλά είναι ακόμα πιο άσχημο να το μάθεις ...πωπω φουρτουνιάζω ακόμη και στην ιδέα δλδ (βαστάτε Τούρκοι τ'άλογα ένα πράγμα)...είναι να μην σου τύχει...:X

Δημοσ.

Πίτσαααα δεν λες τίποτα...:lol: το θέμα είναι να προλάβεις το κακό γιατί απο ένα σημείο και μετά δεν θα περνάς κάτω απο πόρτες,μην σου πω θα έχεις και πρόβλημα μετακίνησης...κάτι ξέρουν οι παπαγάλοι και είναι μοναγαμικοί:lol::lol::lol:

Δημοσ.

Η μπανανόφλουδα πιστεύω ότι είναι η εξής...''μην νιώσεις παραμελλημένη'' και αν γοητευτείς απο κάποιον άλλον εκείνη την περίοδο :whistle:...πάει , αν την πατήσεις ...χάθηκε το παιχνίδι...

Δημοσ.
Η μπανανόφλουδα πιστεύω ότι είναι η εξής...''μην νιώσεις παραμελλημένη'' και αν γοητευτείς απο κάποιον άλλον εκείνη την περίοδο :whistle:...πάει , αν την πατήσεις ...χάθηκε το παιχνίδι...

σαφώς, ειδικά σε περιπτώσεις που η ξεπέτα είναι χειρότερη απο τον νυν :P

Δημοσ.

Έτσιιιιι έτσιιιι, με καταλαβαίνεις τι εννοώ...έκει οδηγήσε στην χειρότερη...γιατί ξεσπάς με τον τρόπο σου (τύφλα να 'χει η Τένια Μακρή ένα πράγμα):P

Δημοσ.

Απορώ στα αλήθεια που δεν έχει ποστάρει το σωστό Feng Shui του forum ακόμα.

Και εντάξει, δεν ανήκει η ψυχή του σε μία, αλλά σε όλες, αλλά πως γίνεται να μην τσακώνονται μεταξύ τους;

Δημοσ.
offtopic μεν, δεν κρατιέμαι δε.

Ε, όχι και αμερικανιά το J&SB strikes back!

Kevin Smith είναι ο σωστός χαρακτηρισμός. Μοναδικός!

Όπως και να χει,εγώ την λατρεύω !

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...