Φρού-Φρού Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 είναι 2 τα θεματάκια που παίζουν (όπως πάντα) : η ποσότητα και η ποιότητα. Η ποσότητα αξιολογείται γενικά με αριθμούς (9 μήνες, 0,5 kg κρέας να τ'αφήσω ? κλπ. Η ποιότητα είναι λίγο πιο πολύπλοκο να αξιολογηθεί κι έχει να κάνει με εμπειρίες, αξίες, συναισθήματα κλπ. Όσο για τον ποσοτικό ορισμό της πολυγαμίας, υπάρχει κι ένας διαφορετικός τρόπος να το δεις (ποσοτικά) : πόσες γυναίκες μπορεί να ικανοποιήσει ταυτοχρόνως ένας άντρας (χέρια, στόμα, π**ς) ? 4 !!! Πόσους άντρες μια γυναίκα (τα παραπάνω + ή πίσω πόρτα) ? 5 κυριες και κύριοι !!!! Αρα βλέπουμε ποιος είναι ο πολυγαμικός βιολογικά ! στραπ-ον και φέρνεις τούμπα τη φύση
χάπι Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 στραπ-ον και φέρνεις τούμπα τη φύση το ξέρω ότι με γουστάρεις με τρέλα αλλά μην καρφώνεσαι !
Φρού-Φρού Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 το ξέρω ότι με γουστάρεις με τρέλα αλλά μην καρφώνεσαι ! ρε χάπι δεν καρφώνομαι, αλλά πως τον φοράνε αυτό το διάολο
χάπι Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 ρε χάπι δεν καρφώνομαι, αλλά πως τον φοράνε αυτό το διάολο αφού έχεις βάλει το μπρος πίσω μαρή χαζά !
Fidelio Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Το θέμα είναι να γουστάρεις πολύ τον άνθρωπο σου στο κρεβάτι (και εκτος απο αυτό) και ολα βαίνουν καλώς! Αμα αρχίσουν τα ξενοτσουτσουνίσματα ... Αν είναι εκει το θέμα δεν θα έπρεπε να έχεις προβλημα για οτιδήποτε συμβαίνει έξω απο την κρεβατοκάμαρά σου. Βέβαια πέφτω σε αντίφαση κάνοντας αυτήν την παρατηρήση γιατί κανονικά δεν θα πρέπει να κρίνω τι πρέπει να σε απασχολέι ή όχι στην σχέση σου.,αφου ο καθένας καθορίζει τις δικές του παραμετρους στην σχέση του. Αλλά δείχνεις να σε ενοχλέι έντονα αυτό , ..δεν μου κάθεται καλά όσον αφορά την συλογιστική σου πάντως..
Φρού-Φρού Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 αφού έχεις βάλει το μπρος πίσω μαρή χαζά ! α σόρρυ, τότε καλά τα έλεγες "καρφωνομανε" /οφτοπικ εντ
antreaslam Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 κορυφαίος ο διάλογος χαπιού-φρουΧ2 !!!!
Φρού-Φρού Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Αν είναι εκει το θέμα δεν θα έπρεπε να έχεις προβλημα για οτιδήποτε συμβαίνει έξω απο την κρεβατοκάμαρά σου. Βέβαια πέφτω σε αντίφαση κάνοντας αυτήν την παρατηρήση γιατί κανονικά δεν θα πρέπει να κρίνω τι πρέπει να σε απασχολέι ή όχι στην σχέση σου.,αφου ο καθένας καθορίζει τις δικές του παραμετρους στην σχέση του. Αλλά δείχνεις να σε ενοχλέι έντονα αυτό , ..δεν μου κάθεται καλά όσον αφορά την συλογιστική σου πάντως.. Δεν ξέρω αν διάβασες μέσα στην παρένθεση ε. Ασφαλώς και θεωρώ πάρα πολύ σημαντική την σεξουαλική ικανοποιηση μέσα στην σχέση, δεν νομίζω οτι είμαι η μόνη. Πάρα πολλά προβλήματα ξεκινούν λόγω της κακής σεξουαλικής ζωής ενός ζευγαριού θες γιατί υπάρχουν οργανικά, ψυχολογικά προβλήματα, κοινωνικα ταμπού κτλ κτλ. Και επειδή το θέμα μας είναι το κερατάκι μας, δίνω έμφαση σ' αυτόν τον τομέα και οχι στους άλλους, εξίσου σημαντικούς όπως το συναίσθημα, η επικοινωνια, η ομαλή συμβίωση, η ισορροπία, το καπάκι της λεκάνης
Fidelio Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δεν με αφορά που βασίζεις την γενικότερη ικανοποιηση σου στην σχέση σου. Είναι καθαρά υποκειμενικό, ουτε μπορώ να σου πω αν τα προβλήματα ξεκινάνε ή τελειώνουν στο σεξ, γενικά. Επισημάνω αντιφάσεις στα λεγόμενά σου ή σημεία που δεν θα επρεπε να σε ενοχλούν -κατα τα φαινόμενα, σε σενάρια απιστίας. Η παρένθεση δεν σε σώζει κατα τα άλλα. Και επίσης το καπάκι της τουαλέτας είναι δικό μας βοηθητικό εργαλείο - περι απιστίας, εκτός και αν μας πεις (ή του πεις ) οτι κατουράς ορθια !Να το ακούσουμε και αυτο !!!!
Φρού-Φρού Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δεν με αφορά που βασίζεις την γενικότερη ικανοποιηση σου στην σχέση σου. Είναι καθαρά υποκειμενικό, ουτε μπορώ να σου πω αν τα προβλήματα ξεκινάνε ή τελειώνουν στο σεξ, γενικά. Επισημάνω αντιφάσεις στα λεγόμενά σου ή σημεία που δεν θα επρεπε να σε ενοχλούν -κατα τα φαινόμενα, σε σενάρια απιστίας. Η παρένθεση δεν σε σώζει κατα τα άλλα. Και επίσης το καπάκι της τουαλέτας είναι δικό μας βοηθητικό εργαλείο - περι απιστίας, εκτός και αν μας πεις (ή του πεις ) οτι κατουράς ορθια !Να το ακούσουμε και αυτο !!!! λοιπόν για να το ξεκαθαρίσουμε. Δεν είμαι απο τους τύπους που συγχωρώ το κέρατο. Δεν υπάρχει αυτό. Σε σημαντικές παυλα μακροχρόνιες σχέσεις μου υπήρξα υπόδειγμα μονογαμικού όντος. Το κερατάκι το έριξα σε οχι τόσο σημαντική σχέση και μου άρεσε και την επόμενη χώρισα. Δεν είναι όμως απλά μαθηματικά για να μπορέσει κανείς να είναι απόλυτος ετσι? Και οσο για το καπάκι και την όρθια στάση το προσπάθησα σε ηλικία 7-8 ετών με καταπληκτική αποτυχία
BIAP Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 http://www.youtube.com/watch?v=yRbuSvumI8Q Xωρις βοηθηματα, δεν παιζει εντελως ορθια, θελει λυγισμα προς τα πισω, το κρατας προς τα πανω και κανει καμαρα. [γενικες ιδεες με ψαξιμο women peeing standing up, how to pee standing up etc σε google και youtube]
Φρού-Φρού Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 ε, εντάξει αυτή φαίνεται οτι έχει δουλέψει πολύ με τον εαυτό της... ετσι όπως την κόβω πολύ θα γούσταρε να έχει ένα
BIAP Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Ζηλευεις, μια χαρα γινεται-σιγα το δυσκολο να πιεσεις προς τα πανω τα χειλη- και ειναι καλυτερο απο το να ακουμπησεις σε βρωμιες η να σου χαιδευουν το κωλαρινο τσουκνιδια και φτερες.
Φρού-Φρού Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Ζηλευεις, μια χαρα γινεται-σιγα το δυσκολο να πιεσεις προς τα πανω τα χειλη- και ειναι καλυτερο απο το να ακουμπησεις σε βρωμιες η να σου χαιδευουν το κωλαρινο τσουκνιδια και φτερες. ρε συ δύσκολο μου φαίνεται.. Πιεζω τα χείλη μου προς τα πάνω αλλά τελικά δεν ξέρω τι να κάνω? Να αναπνευσω απο το στόμα αφου εχουν κλείσει τα ρουθούνια ή να κατουρήσω κρατώντας το χαρτονάκι ???? Ασε που φοράω και τις καλές μου τις παντόφλες.. ουφ.. καλύτερα ήμουν με το στραπ-ον, τι τα θέλω εγω τα εξτρίμ ...
BIAP Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Αναφερομουν σε περιπτωση χωρις βοηθηματα, σορρυ για το μπερδεμα. Με το χωνι κατευθυνονται οπως πρεπει, δεν χρειαζεται να πιανεις.Το θεμα ειναι ποσα χωνια να κουβαλας μαζι σου, λολ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.