Fidelio Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 φρου φρου είπε:Δεν είμαι απο τους τύπους που συγχωρώ το κέρατο ....χαχαχα, δηλαδή συζητάμε τόση ώρα αν συγχωρείς ή οχι το κέρατο; Ελα ελα , πλακα κάνω , καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις. Λοιπον ας μηλίσουμε τώρα για τον φθόνο του πεους !
Fidelio Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 http://www.youtube.com/watch?v=yRbuSvumI8Q Xωρις βοηθηματα, δεν παιζει εντελως ορθια, θελει λυγισμα προς τα πισω, το κρατας προς τα πανω και κανει καμαρα. [γενικες ιδεες με ψαξιμο women peeing standing up, how to pee standing up etc σε google και youtube] αχαχαχαχαΑΧΑΧΑαααα , γέλασα ακόμα πριν ανοιξω το βίντεο ...
BIAP Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Εξεφρασες μια ευλογη απορια. Η απαντηση ειναι πιο ευκολη απο οσο φανταζομαστε και οι ιδιες.
Φρού-Φρού Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 φφφφακ, τις έβρεξα τις παντόφλες μου ...
BIAP Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Το κερατο δεν το συγχωρεις, αλλα το κακο σημαδι, πρεπει
kallair Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 χαχαχαχα! και το τελευταίο προπύργιο του ανδρισμού μας πέφτει... τώρα πως θα την πω σε κάποια λέγοντας " ναι αλλά εγώ μπορώ να κατουρήσω όρθιος..." ? αυτές οι 2 στο βίντεο παντως σαν λεσβίες φαίνονταν (και ακούγονταν) ειδικά αυτή που κατούρησε όρθια πρέπει να έχει τον ρόλο του dyke στην σχέση και να φοράει το strap on pου λέγατε.
χάπι Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 και γιατί αυτός ο "πόνος" να κατουράτε όρθιες ρε κορίτσια ?
Lucifer Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Α, τίποτα το φοβερό, ουρολοίμωξη λέγεται.
χάπι Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 αλλιώς λέγεται αλλά, απαντάται σε παιδικές ηλικίες...
Lucifer Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Ξέρεις πόση αυτοσυγκράτηση χρειάζεται όταν μου δίνεις τέτοιες λαβές ε;
Lucifer Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Χαραμίζεσαι καλό μου χάπι. Πέρα απ' αυτά όμως, οφείλεις να παραδεχτείς πως συνήθως η ουρολοίμωξη προτιμάει κοριτσάκια. Από την πιθανότητα να ακουμπήσει το αλαβάστρινο μπουτάκι σας σε καμιά λεκάνη και να αναρριχηθεί το μικρόβιο, μέχρι το ότι εσείς σκουπίζεστε με κοινόχρηστα χαρτιά υγείας, ε. Σας δίνει ένα level up, no?
Fidelio Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 και γιατί αυτός ο "πόνος" να κατουράτε όρθιες ρε κορίτσια ? Με αφορμή "το καπακι της λεκάνης" (οχι ακριβώς το καπακι , το άλλο μαραφέτι , δεν ξέρω πως το λένε , θα το λεω καπακι εγώ) , θέμα που έφερε στην κουβέντα η φρου , ως παράγοντα συμβίωσης με το έτερον ημισυ: Πες οτι κερατώνεις τον αγαπημένο σου (λείπει προγραματισμένο 5νθημερο δουλειών στην επαρχία), με κάποιον που λίγο πριν φύγει απο το σπίτι σου πάει στην τουαλέτα σου για κατούρημα - λογικά θα σηκώσει το καπάκι .. Μετά απο δυό ώρες και αφου έχει φύγει ο κάποιος ερχεται ο αγαπημένος σου σε μη αναμενώμενο χρόνο - τον περίμενες να γυρήσει πολύ αργότερα. Το πρώτο πράγμα που κάνει όταν μπει σπιτι είναι να πάει για κατούρημα στην τουαλέτα φυσικά , (δεν ξέρω αν σας συμβαίνει μετά απο μεγάλο ταξίδι ). Πέντε μέρες λείπει, λες να μην του κάνει εντύπωση οτι το καπάκι της λεκάνης είναι σηκωμένο; λολ Οχι , δεσποινής , δεν θα του κάνει εντύπωση. Οχι , αν ξέρεις να κατουράς ..ΟΡΘΙΑ ! Ενιωσες μήπως καπως μοιραία ; Σε κολακευει το οτι είσαι ο θύτης στο παραπάνω παράδειγμα; Μαλκιες δουλειές είχε ο αγαπημένος στην επαρχία- εκτατο συνέδριο σου λεει ...
χάπι Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Κι εσύ χαραμίζεσαι καλέ μου Λούσι... Αφκόρς ! Η ουρολοίμωξη έχει προτίμηση στις γυναίκες αλλά, υπάρχουν πολλοί (και πολύ) και καλύτεροι τρόποι να την αποφύγεις από το να κάνεις τον καραγκιόζη στις τουαλέτες ή στην εξοχή ... Φιντέλιο, το θέμα της τουαλέτας λύνεται απλά, με απλούς κανόνες ευγένιας. Όποιος τη χρησιμοποιεί, φροντίζει για τον επόμενο !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.