Προς το περιεχόμενο

H Wind Ελλάς αποκτά 50%+1 των μετοχών της Tellas


ATG

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Tellas.gif
Η Wind Ελλάς Τηλεπικοινωνίες ΑΕΒΕ, θυγατρική εταιρεία της Weather Investments S.p.A., ανακοίνωσε σήμερα ότι υπέγραψε οριστική συμφωνία με τη ΔΕΗ Α.Ε. για την απόκτηση του μετοχικού ποσοστού της τελευταίας στην Tellas Α.Ε., τον εναλλακτικό φορέα υπηρεσιών σταθερής τηλεφωνίας και Internet.

Η συμφωνία έπεται της απόφασης του Δ.Σ. της ΔΕΗ στις 31 Ιουλίου 2007 να αποδεχτεί την προσφορά εξαγοράς της Tellas από τη Weather Investments.

Η WIND Ελλάς θα εξαγοράσει το μερίδιο μειοψηφίας της ΔΕΗ στην Tellas (50% μείον μία μετοχή) καταβάλλοντας ? 175 εκ. Επιπλέον η WIND Ελλάς θα προχωρήσει στην εξαγορά δύο μετοχών από τη WIND Ιταλίας, συγκεντρώνοντας έτσι την ελέγχουσα πλειοψηφία, 50% συν μία μετοχή, στην Tellas. Η συνολική εξαγορά θα χρηματοδοτηθεί με συνδυασμό ρευστών διαθεσίμων της WIND Ελλάς καθώς και κεφαλαίων από επέκταση υπάρχοντος δανεισμού.

Source.png Πηγή: Ναυτεμπορική
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πάντως μέχρι τώρα η Tellas είχε το χειρότερο όνομα. Μπας και τώρα αλλάξουν λίγο τα πράγματα και αρχίζει να πέρνει τα πάνω της, για καλό δικό μας πάντα. Πάντως ο τύπος που έχει πάρει τη Wind και τώρα τη Tellas, φένεται να ακολουθεί πολύ επιθετική τακτική και να προχωράει μπροστά. Έτσι για να αναβαθμίζονται οι υπηρεσίες λκαι να πέφτουν οι τιμές. Περιμένουμε τώρα για να δούμε τις εξελίξεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πάντως ο τύπος που έχει πάρει τη Wind και τώρα τη Tellas, φένεται να ακολουθεί πολύ επιθετική τακτική και να προχωράει μπροστά.

 

Και εμένα, χωρίς να έχω ιδαίτερες σχέσεις με τη wind, μου φαίνονται συμπαθητικές οι κινήσεις του άραβα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...