chek2fire Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Σωστό αυτό αλλά όποτε είχα κάποιο πρόβλημα πάντα έβρισκα απάντηση εκεί.
DIMITRISG Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Πω πω ανυπομονώ να δω το dolphin file manager, το ψιλοβαρέθηκα το Konqueror... κι εγω θελω να δουλεψω λιγο με dolphin για να δω τι λεει αλλα ο konqueror ειναι μεσα στην καρδια μου και δεν ξερω πως θα νιωσω οταν θα τον αποχωριστω. Ελπιζω ο dolphin να τον ξεπερναει γιατι o konqueror απλα αγγιζει το τελειο !
stathakis21 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 για οποιν ενδιαφερεται να το amsn 0.97(τελικο, οχι beta) με το fix για τα ελληνικα... http://rapidshare.com/files/91529776/fixamsn.sh το πηρα απο το ubuntu-forums (τελικα στο πισι εκανα φορματ)
DIMITRISG Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 επειδη ενα φιλαρακι ειχε το προβλημα αυτο, βρηκα αυτη τη λυση για οποιον δοκιμαστικα εβαλε kde (kubuntu) στο ubuntu με την ατυχη εντολη >apt-get install kubuntu-desktop Μπαινει λοιπον το γιγαντο πακετο kde !! Αν σου αρεσει οκ αλλα αν θελεις να το βγαλεις και οτι εχει κουβαλησει μαζι του ενα >apt-get remove --purge kubuntu-desktop δυστυχως δεν φτανει βρηκα στο νετ πως γινεται με τις apt και dpkg > $ apt-get remove --purge `apt-cache depends kubuntu-desktop | cut -d : -f 2 | grep kde` $ apt-get remove --purge `dpkg -l | grep kde | cut -d \ -f 3` $ apt-get remove --purge `deborphan` και >$ apt-get install deborphan και το συστημα εγινε οπως πριν
stathakis21 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 παιδια μια ερωτηση...εχω παρατηρησει οτι παντα οταν ανοιγει η οθονη παιζει στα 60hz....και να το βαλω 75hz παλι 60 μενει...ο μονο τροπος να το αλλαξω ειναι να μπω στο terminal και να δωσω nvidia-settings και να το αλλαξω απο κει...μετα απο 1 restart ομως παλι χαλαει...τι μπορω να κανω για να το αλλαξω???πρεπει να βαλω αλλους drivers???
DIMITRISG Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 παιδια μια ερωτηση...εχω παρατηρησει οτι παντα οταν ανοιγει η οθονη παιζει στα 60hz....και να το βαλω 75hz παλι 60 μενει...ο μονο τροπος να το αλλαξω ειναι να μπω στο terminal και να δωσω nvidia-settings και να το αλλαξω απο κει...μετα απο 1 restart ομως παλι χαλαει...τι μπορω να κανω για να το αλλαξω???πρεπει να βαλω αλλους drivers??? να πατησεις save to X configuration file και αν δεν μπορεις να το σωσεις , ανοιξε το nvidia-settings απο root και σωστο μετα
stathakis21 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 να πατησεις save to X configuration file και αν δεν μπορεις να το σωσεις , ανοιξε το nvidia-settings απο root και σωστο μετα οκ...το εκανα...ευχαριστω!!!
chek2fire Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 stathakis21 το nvidia-settings έχει ένα πρόβλημα και δεν δείχνει τα σωστά hz για την οθόνη η για την ακρίβεια ενώ είναι σωστά τα δείχνει λάθος.
stathakis21 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 stathakis21 το nvidia-settings έχει ένα πρόβλημα και δεν δείχνει τα σωστά hz για την οθόνη η για την ακρίβεια ενώ είναι σωστά τα δείχνει λάθος. χμ...οταν παω το βαζω 75 αναβοσβηνει στιγμιαια η οθονη...μετα και απο το μενου της οθονης(απο τα κουμπια που εχει πανω δηλαδη) και λεει οτι ειναι 75hz ενω πριν ελεγε 60hz...γινεται να ειναι λαθος???
chek2fire Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 οχι αλλα μερικές φορές δεν το εμφανιζει σωστά .
Green Dragon Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Ρε παιδιά, ο firefox σας τρέχει γρήγορα; Έχει γρήγορη απόκριση; Δε μιλάω για το ίντερνετ, αλλά για το ίδιο το πρόγραμμα. Σε μένα ο firefox 2.0.0.12 με ubuntu 7.10, πάει σφαίρα. Έχω εγκαταστήσει το flashblocker για να μη φορτώνει όλα τα flash στις βαρειές σελίδες και έχω κάνει και μερικές ακόμη ρυθμίσεις που θα βρείς εδώ:http://www.freerepublic.com/focus/f-news/1299854/posts
gdp77 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Μου φαίνεται ή όντως είδα ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά στην απόκριση του desktop με την 8800GT σε σχέση με την 7900GTX; Το ξέρω ότι θεωρητικά δεν έπρεπε να υπάρχει διαφορά, αλλά τι να πω... Πριν είχα τους restricted που έβαζε το Ubuntu, τώρα έβαλα τους τελευταίους με το envy... check2fire, μπορείς να μου εξηγήσεις τι παίζει με τους package managers στο Ubuntu; Δηλαδή, αν μπορούμε να εγκαταστήσουμε με διπλό κλικ κάθε package με .deb extension, τότε γιατί δε βγαίνουν όλα σε deb για να μην ταλαιπωρούμαστε;
chek2fire Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 ΑfterForever μην μπλέξεις με εγκατάσταση των καινούργιων driver καλήτερα γιατι θα σε περιμένει ταλαιπωρία.Πάντως δεν πιστεύω να είναι οι driver το πρόβλημα.Αν επιμένεις να τους εγκαταστήσεις κάντο με το envy tool από εδώ http://www.albertomilone.com/nvidia_scripts1.html κατέβασε το deb και κάνε διπλό κλικ πάνω του και μετά την εγκατάσταση τρέξτο και δές τις οδηγίες.Για τον firefox κάνε τα παρακάτω αρχικά πάρε ένα backup τα bookmark σου και ότι άλλο σε ενδιαφέρει και μετά άνοιξε τον nautilus και κάνε εμφάνιση των κρυφών φακέλων και βρές τον φάκελο .mozzila.Εκεί σβήσε τον φάκελο firefox η μετακίνησε τον σε άλλη τοποθεσία αν θέλεις να σηκώσεις κάποια αρχεία αργότερα από εκεί.Γενικά σε αυτούς τους φακέλους βρίσκονται όλες οι ρυθμίσεις,extention του χρήστη και η διαγραφή τους επαναφέρει τα προγράμματα στις default τους ρυθμίσεις. Τέλος άνοιξε τον synaptic και κάνε επανεγκατάσταση του firefox.Mετά άνοιξε τον και πές μας αν διορθώθηκε το πρόβλημα.Γενικά πάντως ο firefox στο linux η έκδοση δλδ που υπάρχει τώρα έχει σοβαρό πρόβλημα με την διαχείριση μνήμης και αυτό το καταλαβαίνεις όταν ανοίγεις πολλά tab που αρχίζει και σέρνετε.Λένε ότι αυτό το πρόβλημα θα το αντιμετωπίσουν με την έκδοση του firefox 3. Δοκίμασε πάντως και τον opera έχει καλύτερη συμπεριφορά στο linux. gdp77 σε απλά προγράμματα που δεν έχουν αρκετές εξαρτήσεις μπορείς να εγκαταστήσεις πολλά προγράμματα από το deb πακέτο τους χωρίς προβλήματα.Το κάνω συχνά κατεβάζοντας προγράμματα στην τελευταία τους έκδοση από το getdeb .Σε βασικά μεροι του συστήματος πάντως δεν είναι καθόλου καλή πρακτική κάτι τέτοιο γιατί θα έχεις πρόβλημα με τις εξαρτήσεις με αποτέλεσμα να σπάσει το σύστημα σου ανεπανόρθωτα.
chek2fire Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 κατέβασε την beta έκδοση του opera από το official site http://www.opera.com/download/index.dml?ver=9.50b&platform=linux
Green Dragon Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Μπα δεν έγινε τίποτα.Τον opera τον δοκίμασα, δε μπορώ όμως να εγκαταστήσω με τίποτα το flash-plugin. Μπορεί κάποιος να μου δώσει αναλυτικές οδηγίες; Προσπάθησα να το εγκαταστήσω χειροκίνητα, να αντιγράψω κάποια αρχεία στο /usr/lib/opera/plugins αλλά τίποτα. Καμιά ιδέα; AfterForever, χωρίς να έχω μεγαλύτερη εμπειρία από σένα, θα σου πώ τι έκανα εγώ για firefox kai opera και μου δουλέψανε μια χαρά. α) για το firefox, πήγαινε μέσω synaptic manager που περιέχει τη version firefox 3.0 beta 3 και εγκατέστησέ το. Μπορεί ο firefox 3 να σου δουλέψει απροβλημάτιστα. Β) εγκατέστησε το adobe flash plugin για firefox, ακολουθώντας τις οδηγίες στη σελίδα της adobe. γ) πήγαινε στο φάκελλο home -------δώσε view hidden files ---------πάνε μετά στο φάκελο .mozilla---------------βρές το φάκελλο plugins (που περιέχει ένα αρχείο libflashplayer.so) -------------- κάνε copy το φάκελο plugins. Στη συνέχεια πάς στο φάκελλο .opera και μέσα εκεί κάνε paste το φάκελλο plugins Έτσι θα σου δουλέψει και στον opera o flash player.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.