Προς το περιεχόμενο

Ubuntu 7.10 (Gutsy Gibbon) Release

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To πακέτο λέγετε

firefox-3.0

και είναι στα backport repositories.Ανοιξε τον synaptic να δούμε αν τα έχεις ενεργοποιήσει.Πήγαινε στο μενού του synaptic ρυθμίσεις>reoisitories και από εκεί στην καρτέλα Λογισμικό ubuntu και στο πεδίο Λαμβάνονται μέσω διαδικτύου τσέκαρε ότι υπάρχει εκεί.Μετά πήγαινε στην καρτέλα ενημερώσεις και στο πεδίο ubuntu ενημερώσεις τσέκαρε και εκεί πέρα ότι υπάρχει.Μετά κάνε ανανέωση και βρές τώρα το πακέτο.

• Απαντ. 528
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

παιδια σημερα πηγα να κανω εγκατασταση το amsn(απο το αρχειο που εχω βαλει πιο πανω...)και μου εβγαλε αυτο το μηνυμα...

E: Build-Depends εξαρτήσεις για το amsn δεν ικανοποιούνται επειδή το πακέτο tk8.5-dev δεν βρέθηκε

ERROR: Could not install build dependencies.

κανινικα υποτιθεται οτι το tk8.5 θα το εκανε εγκατασταση αυτοματα...τι μπορει να εχει γινει???

Δημοσ.

Να ρωτήσω και εγώ κάτι...

Έχω απεγκαταστήσει ένα πρόγραμμα (το Comix) και μου το εμφανίζει ακόμα στο open with. Πώς μπορώ να το βγάλω από εκεί;

Δημοσ.
Ευχαριστώ check2fire.

Το πρόβλημα με το tk 8.5 το' χω και εγώ.

χμ...στο αρχειο που σου εδωσα ε???

τοτε δεν ξερω αλλα ισως να παιζει καποιο προβλημα με καποιο απο τα πακετα που κατεβαζει...δεν ειμαι και ο πλεον ειδικος ομως....:rolleyes:

Δημοσ.

ρε παιδια εχω ubuntu sto laptop χωρις προβλημα και σκεφτομαι να τα βαλω σε εναν σταθερο που εχω (cpu: 2.53 Mhz , ram: 256 sta 133mhz, geforce5200 128 ram)

xp exoun twra se rithmisi gia best performance.. ta ubuntu xwris rithmiseis lete na tou pesoun pio varia?

Δημοσ.

Το Ubuntu είναι πιο ελαφρύ από τα Windows. Αλλά αν θέλεις κάτι ακόμα πιο ελαφρύ, μπορείς αν το δοκιμάσεις το xubuntu, που έχει το XFCE αντί για το Gnome.

Δημοσ.

Afterforever για βρές τον κρυφό φάκελο του compiz-fusion στο home σου και σβήστον να έρθει στις default του ρυθμίσεις και μετά κάνε ένα restart τον xserver με ctrl+alt+backspace.

Δημοσ.

Πείτε μου ρε σείς γιατί μόλις ελαχιστοποιήσω τα παράθυρα δεν τα βλέπω στη γραμμή εργασιών.Πλάκα μού κάνουν?Έκανα καμμιά πατατιά?

Μιλάμε γιά την 7.10 Ubuntu.

Thanx

Δημοσ.
Πείτε μου ρε σείς γιατί μόλις ελαχιστοποιήσω τα παράθυρα δεν τα βλέπω στη γραμμή εργασιών.Πλάκα μού κάνουν?Έκανα καμμιά πατατιά?

Μιλάμε γιά την 7.10 Ubuntu.

Thanx

LΛογικα εχεις αφαιρεσει απο την μπαρα σου την επιλογη να δειχνει την εργαλειοθηκη παραθυρων, νομιζω ετσι τη λεει. Κανε δεξι κλικ και επελεξε απο την "προσθηκη" να την βαλεις παλι.

Δημοσ.
LΛογικα εχεις αφαιρεσει απο την μπαρα σου την επιλογη να δειχνει την εργαλειοθηκη παραθυρων, νομιζω ετσι τη λεει. Κανε δεξι κλικ και επελεξε απο την "προσθηκη" να την βαλεις παλι.

Σωστός!

Πολλές φορές είναι η λύση μπροστά μας αλλά θέλουμε να κάνουμε τόσα πολλά σε τόσο λίγο χρόνο πού πελαγώνουμε.

Άραγε τι κυνηγάμε τρέχοντας τόσο πολύ σήμερα?(Φιλοσοφική-υπαρξιακή ερώτηση!) :)

Δημοσ.

Yπάρχουν πλεον διαθέσιμα μεταφρασμένα τα εξώφυλλα και ετικέτες των παρακάτω εκδόσεων στα ελληνικά

* Ubuntu 7.10 x86

* Ubuntu 7.10 64-bit

* Kubuntu 7.10 x86

* Kubuntu 7.10 64-bit

* Edubuntu 7.10 x86

* Ubuntu Server 7.10 x86

* Ubuntu Server 7.10 64-bit

Η μετάφραση έγινε μετά από εθελοντική προσπάθεια.Μπορείτε να τα κατεβάσετε από εδώ

http://wiki.ubuntu-gr.org/Wiki/Community/Marketing/CDArtwork

Δημοσ.

καλησπέρα,

αποφάσισα να χρησιμοποιήσω (για 1η φορά) το LINUX, και πιο συγκεκριμένα, την διανομή ubuntu 7-10. Χρησιμοποιώ το cd, και προκύπτει ένα σημαντικό πρόβλημα. Ο mozzila firefox δεν μπορεί να κάνει σύνδεση με το διαδύκτιο.

Εχω ένα φορητό ΗP, και διάβασα στο ubuntuforums για πολλά προβλήματα της έκδοσης 7-10 σε χρήστες HP.

υπάρχει κάποια λύση στο πρόβλημα του mozzila? Ηδη κατεβάζω για δοκιμή την έκδοση 7-04.

Συγνώμμη αν έχει απαντηθεί ήδη το ερώτημα μου.

Δημοσ.

Το modem έχεις και το πρόβλημα είναι μόνο στον firefox?Kαι μην κατεβάζεις την προηγούμενη έκδοση δεν θα κερδίσεις τπτ.

Δημοσ.

το ρούτερ που χρησιμοποιώ είναι το telindus (3 ετών περίπου).

στα vista, λειτουργεί αμέσως μόλις το συνδέσω σε θύρα ethernet. Στα vista, επίσης, δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με τον firefox.

υγ. κατέβασα και την 7-04 έκδοση, αλλά άσε καλύτερα, αυτή δεν φορτώνει καθόλου, οπότε λέω να επιμείνω στην 7-10, αλλιώς θα ψάξω άλλη διανομή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...