Προς το περιεχόμενο

Ubuntu 7.10 (Gutsy Gibbon) Release

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 528
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Τι γίνεται με τα καινούργια συνοδευτικά προγράμματα που έρχονται με την καινούργια έκδοση του Ubuntu.

πχ. θα μου ζητηθεί αν θέλω να εγκαταστήσω τον καινούργιο client για torrents;

επίσης αν θέλω να σβήσω τελείως τον παλιό kernel πως γίνεται;

Δεν θα σβηστεί ο παλιός kernel και θα έχεις επιλογή για να μπουτάρεις από εκεί. Στα προγράμματα θα γίνιε αυτόματα αναβάθμιση στην τελευταία τους έκδοση.

παιδια σε αυτο το pc τελικα εκανα εγκατασταση το ubuntu με το alternative cd ...

η εγκατασταση εγινε...

τωρα γινεται το εξης...εκει που κοντευει να γεμισει η μπαρα,μου βγαζει μια γραμμη εντολων και στο τελος μου λεει...

Starting bluetooth devices

[xxx.xxxxxx] usb 6-3: device descriptor read/64, error -110(αυτο το error θα το βγαλει αρκετες φορες)...

και μετα απο 3-4 λεπτα,μπαινει στο ubuntu...

μηπως πρεπει να πειραξω κατι απο το /etc/init.d/bluetooth ??

παντως στο pc αυτο σιγουρα δεν υπαρχει καποια συσκευη bluetooth...

Κάποιο πρόβλημα υπάρχει με την συσκευή bluetooth που υπάρχει στο pc σου. Μην πειράζεις τίποτα αν δεν ξέρεις τι να κάνεις. Δες εδώ

http://www.uboontu.com/results.htm?cof=FORID:11&cx=002072379199720138921:9m-bgfzutzq&q=+device+descriptor+read%2F64%2C+error+-110#1134

Δουλέυει το Crypto F200 με το Ubuntu 7.10?

ναι αλλά για μένα καλύτερα να πάρεις ένα router και να μην παιδεύεσε με το usb modem

Δημοσ.

Κάποιο πρόβλημα υπάρχει με την συσκευή bluetooth που υπάρχει στο pc σου. Μην πειράζεις τίποτα αν δεν ξέρεις τι να κάνεις. Δες εδώ

http://www.uboontu.com/results.htm?cof=FORID:11&cx=002072379199720138921:9m-bgfzutzq&q=+device+descriptor+read%2F64%2C+error+-110#1134

το προβλημα ειναι οτι στο πισι δεν υπαρχει συσκευη bluetooth...

Δημοσ.

Λοιπόν, για πρώτη φορά έβαλα Ubuntu σε ένα παλιό λάπτοπ(δοκίμασα και Xubuntu αλλά ήταν way too simple σε εμφάνιση) και είμαι ενθουσιασμένος.

Έχει τα πάντα μέσα από προγράμματα και όλα δούλεψαν αμέσως.Το μόνο πρόβλημα είναι ότι κατά την εγκατάσταση το guided partitions μου κατέστρεψε το κρυφό recovery κομμάτι του σκληρού δίσκου που έκανε restore τα XP...

Δημοσ.

S2katana δυστηχώς συμβαίνει στα laptop αυτό. Σου εύχομαι να μάθεις το linux και να αφαιρέσεις και τελείως την εγκατάσταση των windows :P

stathakis μπορεί να μην έχεις bluetoοth αλλά στο ubuntu τρέχει ένα service για τέτοιες συσκευές. Δες εδώ οδηγίες για να το αφαιρέσεις.

http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=624094

Δημοσ.

Όταν δουλεύουμε με firefox, καλό είναι να αφήνουμε τις σελίδες να χρησιμοποιούν τις δικές τους γραμματοσειρές ή να ξεκλικάρουμε τη σχετική επιλογή στις προτιμήσεις και να φαίνονται οι σελίδες πιο normal;

Δημοσ.
S2katana δυστηχώς συμβαίνει στα laptop αυτό. Σου εύχομαι να μάθεις το linux και να αφαιρέσεις και τελείως την εγκατάσταση των windows :P

Nαι οκ, κανένα πρόβλημα, ήδη μου αρέσει.Απλά είχα καλομάθει να το αφήνω 2 ώρες και να είναι όλα έτοιμα.

Δημοσ.
έκανα και γω το βήμα σε 8.04. πλέον χωρίς παράθυρα . ΝΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ το wow.

Δεν με μου κανει έκπληξη πλέον οτι κάθε μέρα περισσότεροι συναντούν τον κόσμο του linux,

και για να μπαίνουμε στο κλιμα του τι ειναι Linux γιατι πλεον δεν μιλαμε για ενα απλο λειτουργικό αλλα για μια φιλοσοφία και εναν τρόπο ζωης :

... no comments !

Δημοσ.

check2fire ευχαριστω για το λινκ...οκ το πισι αυτο...τελικα ηταν αυτο που νομιζα...απενεργοποιησα το bluetooth services και ολα οκ τωρα...ανοιγει κανονικα...

Δημοσ.

Φορτώνω το cd του Ubuntu 7.10 και μου βγάζει αυτό το μύνημα πολλές φορές συνεχόμενα:

ata 5.00: exception emask 0x0 Sact....

Μετα από μερικά λεπτά φορτώνει κανονικά το περιβάλλον.

Επειτα, κατα την εγκατάσταση του λειτουργικού δεν αναγνωρίζει τον SATA δίσκο μου παρα μόνο τον IDE.

Ο SATA δεν έχει κανένα πρόβλημα, δουλεύει κανονικά με winxp εγκατεστημένα.

Δημοσ.
Φορτώνω το cd του Ubuntu 7.10 και μου βγάζει αυτό το μύνημα πολλές φορές συνεχόμενα:

ata 5.00: exception emask 0x0 Sact....

Μετα από μερικά λεπτά φορτώνει κανονικά το περιβάλλον.

Επειτα, κατα την εγκατάσταση του λειτουργικού δεν αναγνωρίζει τον SATA δίσκο μου παρα μόνο τον IDE.

Ο SATA δεν έχει κανένα πρόβλημα, δουλεύει κανονικά με winxp εγκατεστημένα.

κατι αντιστοιχο παθαινα κι εγω οπως ειπα πριν...αλλα ευτυχως με ακυρο θεμα...περιμενε να σου απαντησει καποιος που ξερει καλυτερα....λογικα αυτο

ata 5.00: exception emask 0x0 Sact

θα εχει να κανει με τον σατα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...