johnyboy Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Εχασα τον κάδο ανακύκλωσης πως μπορώ να τον εμφανίσω ξανά? Εψαξα αλλά δεν μπορώ να το βρω.
stathakis21 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Εχασα τον κάδο ανακύκλωσης πως μπορώ να τον εμφανίσω ξανά? Εψαξα αλλά δεν μπορώ να το βρω. ελα ρε...αυτο δεν ειναι τιποτα...πηγαινε στην κατω μπαρα και πατα διξι κλικ-->προσθηκη στον πινακα εφαρμογων-->απορριματα...
johnyboy Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Οντος δεν ήταν τίποτα αλλά δεν μου πήγε στο μυαλό να το ψάξω εκεί.Σε ευχαριστώ.
sa3rdna Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 παίδες μπήκα κι εγώ στην κοινότητα του linux εδώ και 3 μέρες με το Ubuntu 7.10 σε ένα Toshiba laptop που έχω. μέχρι στιγμής όλα καλά, έβαλα και το compiz, έστησα και τον κύβο και γενικά πάει αρκετά καλά η συμβίωσή μας. αλλά έχω ένα μικρό προβληματάκι με τον firefox, δεν μου ανοίγει μερικές σελίδες σήμερα ενώ τις 2 πρώτες μέρες δεν είχα πρόβλημα. τι μπορεί να φταίει? έχω βάλει και το adblock plus, ελπίζω να μη μου την κάνει αυτό τη δουλειά. θα τα λέμε πιο συχνά τώρα και ελπίζω να με βοηθάτε όπου κολλάω.
chek2fire Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δεν πιστεύω να έχει να κάνει με τον firefox αυτό το πρόβλημα.
sa3rdna Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δεν πιστεύω να έχει να κάνει με τον firefox αυτό το πρόβλημα. τότε τι μπορεί να φταίει? οι σελίδες, από το desktop (win vista), ανοίγουν κανονικά.
johnyboy Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Για βγάλε το adblock και αν έχεις και άλλα τέτοια addons για προστασία βγάλε και εκείνα και δες αν μετά λειτουργεί κανονικά.Στα win είχα τέτοια προβλήματα με το firefox, οταν έβαζα 2-3 addon κολλούσε.
S2Katana Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 έβαλα και το compiz, έστησα και τον κύβο Ηelp, τι είναι αυτά τα 2?Επίσης, σε πολλές screenshots είδα ότι είναι πολύ όμορφη επιφανεια εργασίας σας.Πως λέγεται αυτή η toolbar κάτω χαμηλά?
sa3rdna Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Ηelp, τι είναι αυτά τα 2?Επίσης, σε πολλές screenshots είδα ότι είναι πολύ όμορφη επιφανεια εργασίας σας.Πως λέγεται αυτή η toolbar κάτω χαμηλά? Beryl demos: , εδώ κι . Βασικά είναι όλα τα 3d εφέ που μπορεί να κάνει το linux. Οδηγίες για την εγκατάσταση θα βρείς εδώ.Η μπάρα λέγεται Avant Window Navigator και οδηγίες για να την εγκαταστήσεις θα βρεις εδώ. Καλό θα ήταν να διαβαάσεις αναλυτικά τον συγκεκριμένο οδηγό. Εμένα με βοήθησε πάρα πολύ.
sa3rdna Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Για βγάλε το adblock και αν έχεις και άλλα τέτοια addons για προστασία βγάλε και εκείνα και δες αν μετά λειτουργεί κανονικά.Στα win είχα τέτοια προβλήματα με το firefox, οταν έβαζα 2-3 addon κολλούσε. τελικά βρήκα έναν οδηγό στο e-pcmag.gr, που έλεγε κάντε τον firefox γρηγορότερο κι έκανα ότι έλεγε. ευτυχώς έπιασε και τώρα ο ff πάει σφαίρα. κάτι ακόμα που παρατήρησα στο ubuntu σε σχέση με τα win είναι ότι η σύνδεση μου στο net γενικά πάει πολύ καλύτερα. μιλάμε κατεβάζω σχεδόν από παντού τέρμα και οι σελίδες τώρα ανοίγουν πριν καλά καλά πατήσω το link
S2Katana Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Beryl demos: , εδώ κι . Βασικά είναι όλα τα 3d εφέ που μπορεί να κάνει το linux. Οδηγίες για την εγκατάσταση θα βρείς εδώ.Η μπάρα λέγεται Avant Window Navigator και οδηγίες για να την εγκαταστήσεις θα βρεις εδώ. Καλό θα ήταν να διαβαάσεις αναλυτικά τον συγκεκριμένο οδηγό. Εμένα με βοήθησε πάρα πολύ. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου, γιατί το ήθελα αυτό!
johnyboy Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 O KGRUBEditor είναι μόνο για KDE η παίζει και σε gnome ? Αυτό δεν το πολυκατάλαβα.Εχω βάλει ένα start up manager αλλά δεν έχει πολλές επιλογές. Και κάτι άλλο.Το XMMS μου βγάζει το menu κάτι γράμματα ακαταλαβίστικα και δεν μπορώ να το ρυθμίσω.Ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω για να αλλάξει?
chek2fire Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Ολα τα προγράμματα του kde παίζουν και σε gnome όπως και αυτό που είπες. Το xmms είναι αρχαίο πρόγραμμα βάλε το audacious
chek2fire Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Στην ελβετία 9000 σχολεία θα περάσουν από το νέο διδακτικό έτος σε ubuntu http://www.digitalnews.gr/modules/mynews/item.php?itemid=824
myle Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Για να συνδέομαι στο ιντερνετ έχω ακολουθήσει αυτό τον οδηγό: http://www.e-pcmag.gr/forum/index.php?showtopic=40602 Επειδή έχω το modem της sagem που δίνει η OTEnet. Μήπως ξέρει κανείς πως μπορώ να το απεγκαταστήσω και να βάλω το ubudsl;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.