Προς το περιεχόμενο

Ubuntu 7.10 (Gutsy Gibbon) Release

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 528
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εχασα τον κάδο ανακύκλωσης πως μπορώ να τον εμφανίσω ξανά? Εψαξα αλλά δεν μπορώ να το βρω.

ελα ρε...αυτο δεν ειναι τιποτα...πηγαινε στην κατω μπαρα και πατα διξι κλικ-->προσθηκη στον πινακα εφαρμογων-->απορριματα...

Δημοσ.

παίδες μπήκα κι εγώ στην κοινότητα του linux εδώ και 3 μέρες με το Ubuntu 7.10 σε ένα Toshiba laptop που έχω. μέχρι στιγμής όλα καλά, έβαλα και το compiz, έστησα και τον κύβο και γενικά πάει αρκετά καλά η συμβίωσή μας. αλλά έχω ένα μικρό προβληματάκι με τον firefox, δεν μου ανοίγει μερικές σελίδες σήμερα ενώ τις 2 πρώτες μέρες δεν είχα πρόβλημα. τι μπορεί να φταίει? έχω βάλει και το adblock plus, ελπίζω να μη μου την κάνει αυτό τη δουλειά. θα τα λέμε πιο συχνά τώρα και ελπίζω να με βοηθάτε όπου κολλάω.

Δημοσ.
Δεν πιστεύω να έχει να κάνει με τον firefox αυτό το πρόβλημα.

τότε τι μπορεί να φταίει? οι σελίδες, από το desktop (win vista), ανοίγουν κανονικά.

Δημοσ.

Για βγάλε το adblock και αν έχεις και άλλα τέτοια addons για προστασία βγάλε και εκείνα και δες αν μετά λειτουργεί κανονικά.Στα win είχα τέτοια προβλήματα με το firefox, οταν έβαζα 2-3 addon κολλούσε.

Δημοσ.
έβαλα και το compiz, έστησα και τον κύβο

Ηelp, τι είναι αυτά τα 2?Επίσης, σε πολλές screenshots είδα ότι είναι πολύ όμορφη επιφανεια εργασίας σας.Πως λέγεται αυτή η toolbar κάτω χαμηλά?

Δημοσ.
Ηelp, τι είναι αυτά τα 2?Επίσης, σε πολλές screenshots είδα ότι είναι πολύ όμορφη επιφανεια εργασίας σας.Πως λέγεται αυτή η toolbar κάτω χαμηλά?

Beryl demos:

, εδώ κι
. Βασικά είναι όλα τα 3d εφέ που μπορεί να κάνει το linux. Οδηγίες για την εγκατάσταση θα βρείς εδώ.

Η μπάρα λέγεται Avant Window Navigator και οδηγίες για να την εγκαταστήσεις θα βρεις εδώ. Καλό θα ήταν να διαβαάσεις αναλυτικά τον συγκεκριμένο οδηγό. Εμένα με βοήθησε πάρα πολύ.

Δημοσ.
Για βγάλε το adblock και αν έχεις και άλλα τέτοια addons για προστασία βγάλε και εκείνα και δες αν μετά λειτουργεί κανονικά.Στα win είχα τέτοια προβλήματα με το firefox, οταν έβαζα 2-3 addon κολλούσε.

τελικά βρήκα έναν οδηγό στο e-pcmag.gr, που έλεγε κάντε τον firefox γρηγορότερο κι έκανα ότι έλεγε.

ευτυχώς έπιασε και τώρα ο ff πάει σφαίρα.

κάτι ακόμα που παρατήρησα στο ubuntu σε σχέση με τα win είναι ότι η σύνδεση μου στο net γενικά πάει πολύ καλύτερα.

μιλάμε κατεβάζω σχεδόν από παντού τέρμα και οι σελίδες τώρα ανοίγουν πριν καλά καλά πατήσω το link :lol:

Δημοσ.
Beryl demos:
, εδώ κι
. Βασικά είναι όλα τα 3d εφέ που μπορεί να κάνει το linux. Οδηγίες για την εγκατάσταση θα βρείς εδώ.

Η μπάρα λέγεται Avant Window Navigator και οδηγίες για να την εγκαταστήσεις θα βρεις εδώ. Καλό θα ήταν να διαβαάσεις αναλυτικά τον συγκεκριμένο οδηγό. Εμένα με βοήθησε πάρα πολύ.

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου, γιατί το ήθελα αυτό!:-D

Δημοσ.

O KGRUBEditor είναι μόνο για KDE η παίζει και σε gnome ? Αυτό δεν το πολυκατάλαβα.Εχω βάλει ένα start up manager αλλά δεν έχει πολλές επιλογές.

Και κάτι άλλο.Το XMMS μου βγάζει το menu κάτι γράμματα ακαταλαβίστικα και δεν μπορώ να το ρυθμίσω.Ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω για να αλλάξει?

Δημοσ.

Ολα τα προγράμματα του kde παίζουν και σε gnome όπως και αυτό που είπες. Το xmms είναι αρχαίο πρόγραμμα βάλε το audacious

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...