Προς το περιεχόμενο

Ubuntu 7.10 (Gutsy Gibbon) Release

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 528
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Στην ελβετία 9000 σχολεία θα περάσουν από το νέο διδακτικό έτος σε ubuntu

http://www.digitalnews.gr/modules/mynews/item.php?itemid=824

Απο το άρθρο κρατάω αυτό :

[...] Τέλος βλέπει ότι τη χρήση FOSS ως μία νέα προσπάθεια για ίσες ευκαιρίες για τους μαθητές.
Δημοσ.

Εχω ένα πρόβλημα με την διανομή kubuntu που έχω δοκιμαστικά σε ένα partition.Οτι και να πάω να εγκαταστήσω μου πετάει το παρακάτω.

xxsdptv59h2inq3k0vzd.png

Επίσης έχω το κλασικό πρόβλημα με την ati αλλά πρώτα με ενδιαφέρει να λύσω το παραπάνω.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

root@johnypc:/home/johny# sudo apt-get upgrade

Ανάγνωση Λιστών Πακέτων... Ολοκληρώθηκε

Κατασκευή Δένδρου Εξαρτήσεων

Reading state information... Ολοκληρώθηκε

Ίσως να πρέπει να τρέξετε apt-get -f install για να διορθώσετε αυτά τα προβλήματα.

Τα ακόλουθα πακέτα έχουν ανεπίλυτες εξαρτήσεις:

docbook-xml: Εξαρτάται από: sgml-data (>= 2.0.2) αλλά δεν είναι εγκατεστημένο

synaptic: Εξαρτάται από: libvte9 (>= 1:0.16.9) αλλά δεν είναι εγκατεστημένο

E: Ανεπίλυτες εξαρτήσεις. Δοκιμάστε με το -f.

root@johnypc:/home/johny#

το sudo apt-get update γίνετε κανονικά

με sudo apt-get upgrade βγάζει τα παραπάνω.

Δημοσ.

Τώρα τα εκτελεί και τα 2 κανονικά χωρίς σφάλματα.Αλλά ούτε τώρα μπορώ να κάνω εγκατάσταση κάποιο πρόγραμμα.

Θα περιμένω την νέα έκδοση να δοκιμάσω.Αυτή μου βγάζει πάρα πολλά προβλήματα.

Δημοσ.

Γιατι όταν πας να κάνεις εγκατάσταση τι σου λέει. Ανοιξε τον synaptic και γενικά να δουλεύεις με τον synaptic και πήγαινε στην ενότητα κατάσταση και μετά επέλεξε από πάνω κατεστραμένες εξαρτήσεις και πες μας ποιά πακέτα υπάρχουν στα δεξιά.

Δημοσ.

Το synaptic δεν με αφήνει να το βάλω καθόλου μου βγάζει το σφάλμα που έδειξα ποιο πριν.Οταν κάνω εγκατάσταση το envy κάπου στο 74% μου βγάζει σφάλμα οτι δεν έχω σύνδεση με internet ενώ έχω κανονηκά.Τώρα τον έκανα format το δίσκο για data.Βασικά απο περιέργεια τα έβαλα να δω τι λένε αλλά είχα πολλά προβλήματα.Εκανα εγκατάσταση 3 φορές μήπως και κάτι δεν πήγε καλά αλλά πάλι τα ίδια.

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα η κάποιο plugin οταν γράφω ένα audio cd να περνάει και τους τίτλους των κομματιών στο cd?Με το brasero που γράφω δεν το κάνει αυτό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...