Προς το περιεχόμενο

2900pro σε 22'' οθονη


Sorana

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια χαρα, επειδη ειμαι στη διαδικασια αναβάθμισης, ήθελα να ρωτησω για το παρακάτω μηχανημα αν θα μπορεί να ανταπεξέλθει σε μια 22" οθόνη σε νέα παιχνίδια.

 

intel 6550

Zalman 9500led

Abit p35 pro

Gecube 2900pro 512mb

2GB geil b-dragon

Etasis 750watt

Samsung 22"

 

Η ερώτηση μου είναι γιατι εχω διαβασει πολύ καλά πράγματα για την 2900pro κ επειδή θέλω να πάω σε 22" οθόνη απο την 19" που έχω τώρα με ενδιαφέρει να μπορεί να σηκώσει σχετικά άνετα τα νέα παιχνιδια. Ξέρω ότι δεν είναι 8800 ultra, απλά θέλω να ρωτήσω αν θα μπορει να παίζει αξιοπρεπως 60-70 fps στην 22".

Ευχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μια χαρά είναι η κάρτα, αλλά το ''νέα παιχνίδια'' είναι πολύ αόριστο ώστε να μπορεί να σου πει κάποιος με υπευθυνότητα αν θα μπορείς να παίζεις στα 60-70 fps.

επίσης το ότι αλλάζεις οθόνη δεν σημαίνει πως θα αυξηθούν και οι απαιτήσεις από το σύστημά σου, ρόλο παίζει σε τι ανάλυση θες να τα παίξεις,(τι υποστηρίζει φυσικά και η οθόνη), καθώς και με τι settings τα θεωρείς αξιοπρεπή, και ποια είναι τα ''νέα παιχνίδια'' που σε ενδιαφέρουν.

το νέο PRO 08 ας πούμε θα το παίζει ''περπατώντας'' η 2900pro, αλλά στο νέο CRYSIS ίσως τα βρει λίγο σκούρα σε μεγάλες αναλύσεις με high settings.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...