Προς το περιεχόμενο

Laptop ευκαιρια ;;;


xouzel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ειναι το πρωτο μου θεμα και θα ηθελα την κατανοηση σας αν κανω post σε λαθος μερος. Χρειαζομαι laptop για το γραφειο σε μικρες διαστασεις και τιμη και ψαχνοντας βρηκα αυτο... http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.909145. Θα εκτιμουσα ιδιαιτερα γνωμες απο οσους ξερουν κατι απο προσωπικη πειρα οσον αφορα στο προιον αλλα και στην εταιρεια (e-shop). Θα ηθελα επισης να μαθω πως θα μπορω να βλεπω TV και να ακουω ραδιο απο το laptop, χωρις να επεμβω στο εσωτερικο. (καρτες τηλεορασης κλπ). Με το συγκεκριμενο θα μπορω να εχω internet ;; Απο τις ερωτησεις θα καταλαβατε οτι εχω τοση σχεση με τα computer, οση πιθανον εσεις με τα διαστημοπλοια. Αν αυτο δεν ειναι καλο, εχετε κατι αλλο να προτεινετε σε αυτες τις ιντσες και σε παραπλησια χρηματα ;; Καθε επιπλεον συμβουλη, καλοδεχουμενη, και συγγνωμη αν σας κουρασα με την πολυλογια μου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

υπαρχουν εξωτερικες καρτες τηλεορασης αν θες, αλλιως μπορεις να ακους σταθμους online και αυτους που εκπεμπουν κανονικα αλλα και webradio, επισης καποια ελληνικα τηλεοπτικα καναλια αναμεταδιδονται στο ιντερνετ γενικα εχεις παρα πολλες επιλογες απο webtv. Φυσικα μπορεις να εχεις ιντερνετ και με καλωδιο και ασυρματα αρκει φυσικα να εχεις συνδεση ή να συνδεθεις με καποιο ελευθερο δικτυο. Ολα τα laptop πλεον εχουν ασυρματες καρτες δικτυου, μοντεμ και lan καρτα θα εχουν ετσι κι αλλιως. Σε τοσα χρηματα και 12 ιντσες δεν εχεις πολλες επιλογες, δεν εχω κατι υπ' οψιν μου. Αυτο που θα σε συμβουλευα ειναι να μην παρεις κατι μονο με 1 χρονο εγγυηση εκτος κι αν αγορασεις επεκταση.Σε 15.4 ιντσες θα εχεις πολυ περισσοτερες επιλογες

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σιγουρα στις 15,4" οι επιλογες ειναι δεκαδες και μπορω να πεσω και σε κοστος, αλλα τιθεται θεμα φορητοτητας και βαρους (γενικα, θα τον κουβαλαω μαζι μου πανω απο 6-7 ωρες τη μερα). Ευχαριστω παντως για τις υπολοιπες πληροφοριες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ψαξε ψαξε, βρηκα και τουτο... http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=20271 . Δειτε το ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ και πειτε μου γνωμες. Ο ενδoιασμος μου σχετικα με αυτο ειναι διπλος :

α) Η μαρκα, μου ειναι το ιδιο αγνωστη με την Innovator,

β) Ο Κωτσοβολος δεν εχει μπαταριες, ο Γερμανος δεν εχει μπαταριες, αρα αν τα φτυσει η μπαταρια, τι κανω ;;;;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εδώ κάνεις λάθος. Η Packard Bell είναι πολύ γνωστή αμερικάνικη μάρκα και τυγχάνει επίσης αρκετής εμπιστοσύνης. Πρόσεξε όμως ότι κάνει 850 ευρώ, αρκετά παραπάνω από τα 600 του Ιnnovator. Αν τα χρήματα επιπλέον δεν είναι πρόβλημα, τότε πήγαινε για το Packard Bell και θα έχεις και εγγύηση επίσημης αντιπροσωπείας. Στα χαρακτηριστικά το Innovator υπερτερεί ελαφρώς στον επιξεργαστή και στη κάρτα γραφικών ενώ το Packard Bell υπερτερεί στον σκληρό. Πάντως για την χρήση που το θέλεις σου κάνουν μια χαρά και τα δύο. Επίσης το Innovator δεν περιλαμβάνει λειτουργικό σύστημα, που σημαίνει μάλλον ότι θα χρειαστείς κάποιον που να ξέρει από υπολογιστές για να σου περάσει λειτουργικό σύστημα και να σου τακτοποιήσει drivers κτλ. (+το κόστος να αγοράσεις τα Windows :P )

Για τις άλλες ερωτήσεις σου σε σχέση με την τηλεόραση και το ραδιόφωνο, θα χρειαστείς σίγουρα εξωτερική κάρτα τηλεόρασης με κόστος γύρω στα 50 με 100 ευρώ, αναλόγως την ποιότητα της κάρτας. Σε αυτή την περίπτωση (λέω το αυτονόητο επειδή είσαι στα πρώτα βήματα) δεν χρειάζεται να είσαι συνδεδεμένη στο Ίντερνετ καθώς η κάρτα λειτουργεί ως δέκτης, όπως ακριβώς η τηλεόραση του σπιτιού σου.

Το ραδιόφωνο από το Ίντερνετ είναι μία πολύ καλή λύση, καθώς υπάρχουν δεκάδες ελληνικοί και εκατοντάδες ξένοι ραδιοφωνικοί σταθμοί, που μπορείς να ακούς ώρες και ώρες σε άψογη ποιότητα χωρίς κανένα πρόβλημα. Βέβαια αυτό προυποθέτει την παρουσία σύνδεσης ADSL. Η περίπτωση της τηλεόρασης στο Ίντερνετ είναι δυστυχώς πολύ διαφορετική καθώς για να δείς αξιοπρεπώς ελληνική τηλεόραση χρειάζεται οπωσδήποτε συνδρομή σε κάποια ιστοσελίδα-πάροχος της υπηρεσίας. Κοστίζει γύρω στα 20 ευρώ τον μήνα και θα μπορείς να βλέπεις όλα τα κανάλια. Χωρίς συνδρομή, τα μόνα ελεύθερα είναι το Sky και το ERT World που όμως παρουσιάζουν συχνά προβλήματα σύνδεσης, ιδιαίτερα αν προσπαθείς να συνδεθείς τις ώρες αιχμής. Βέβαια και για την παρακολούθηση ιντερνετικής τηλεόρασης χρειάζεσαι ADSL, και γρήγορη μάλιστα.

Ελπίζω να σε βοήθησα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εδώ κάνεις λάθος. Η Packard Bell είναι πολύ γνωστή αμερικάνικη μάρκα και τυγχάνει επίσης αρκετής εμπιστοσύνης.

 

Nα και κατι που δεν ηξερα !! Ευτυχως, γιατι με τις κριτικες που διαβασα στο παραπανω link για τα Innovator, μαλλον θα κανω στροφη για Packard Bell. Εξακολουθει ομως να με καιει το προβλημα της διαθεσιμοτητας σε μπαταριες

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τι εννοείς για διαθεσημότητα σε μπαταρία;;;; Η μπαταρία για 3 χρόνια θα σε καλύψει σίγουρα. Από 'κει και πέρα πάντα βρίσκεις συμβατές έστω και αν χρειαστείς να παραγγείλεις από εξωτερικό μέσω Ίντερνετ. Πάντως δεν νομίζω η μπαταρία να είναι πρόβλημα.

 

Edit. Δεν καταλαβαίνω γιατί άνοιξες και άλλο thread με το ίδιο θέμα στις Αναβαθμίσεις πάλι;;;; Ένα δεν σου έφτανε;;; Εντάξει, αυτό είναι σε λάθος ενότητα.... Μπορείς να ζητήσεις σε ένα admin να στο μεταφέρει στη σωστή των Φορητών Υπολογιστών.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τι εννοείς για διαθεσημότητα σε μπαταρία;;;; Η μπαταρία για 3 χρόνια θα σε καλύψει σίγουρα. Από 'κει και πέρα πάντα βρίσκεις συμβατές έστω και αν χρειαστείς να παραγγείλεις από εξωτερικό μέσω Ίντερνετ. Πάντως δεν νομίζω η μπαταρία να είναι πρόβλημα.

 

Edit. Δεν καταλαβαίνω γιατί άνοιξες και άλλο thread με το ίδιο θέμα;;;; Ένα δεν σου έφτανε;;; Εντάξει, είναι σε λάθος ενότητα.... Μπορείς να ζητήσεις σε ένα admin να στο μεταφέρει στη σωστή των Φορητών Υπολογιστών.

 

Γραφω και παραπανω οτι ουτε ο Κωτσοβολος (που το πουλαει), ουτε ο Γερμανος εχουν μπαταριες για το Pacard Bell. Αρα αν για Χ λογους, τα παιξει η μπαταρια, τι κανουμε ;;;; Οσο για το δευτερο thread, ζητω και παλι συγγνωμη για την ασχετοσυνη μου. Που θα παει ομως, θα τα μαθω τα κολπα εδω μεσα :) Αληθεια, μπορει καποιος admin να το μεταφερει εκει που πρεπει ;;;; Thanks....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μα σε περίπτωση που τα παίξει η μπαταρία δεν θα την αγοράσεις καινούργια ούτε από τον Κωτσόβολο, ούτε από τον Γερμανό. Την αγοράζεις από τον ίδιο τον κατασκευαστή του laptop ή από εξειδικευμένα sites που πουλάνε αυθεντικές ή συμβατικές μπαταρίες. Πραγματικά μην σε ανησυχεί αυτό.... Δεν είναι πρόβλημα.

 

edit. Για παράδειγμα, αν αγοράσεις το Innovator ορίστε και η μπαταριούλα του στα 70 ευρώ από το ίδιο το e-shop. Αν αγοράσεις το Packard Bell εδώ είναι η ιστοσελίδα της επίσημης Packard Bell που μπορείς να αγοράσεις μπαταρίες για όλα τα μοντέλα της, αλλά υπάρχουν και πολλά άλλα sites που πουλάνε μπαταρίες original ή συμβατές (πιο φτηνές).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...