Προς το περιεχόμενο

Μπλεξιμο με οτενετ....


Προτεινόμενες αναρτήσεις

ειχα αγορασει ενα πακετο ondsl kit 2+2 μηνες δωρο,στα 384,και μου ειπαν οτι αν κανω 12μηνη συμβαση,μετα το 4μηνο οι υπολοιποι 8 μηνες θα ειναι με 50% χρεωση της εκαστοτε τιμης.

το εκανα.

η εναρξη της γραμμης ητανε φεβρουαριος 2006.

 

τον ιουλιο του ιδιου χρονου,ακουγωντας οτι θα διπλασιαστουν η ταχυτητες των γραμμων αποφασισα να παω στα 1024 με σκοπο να γινουν στην πορεια 2048 (οπως και εγινε 2 μερες μετα).

τους πηρα τηλεφωνο,και μου ειπαν οτι εχω ακομα 6 μηνες συμβολαιο,και οτι αν θελω να κανω αναβαθμιση της γραμμης απο τωρα στα 1024,θα δεσμευτω για 12 μηνες ακομα,δηλαδη συνολικα 18 μηνες συμβολαιο.

οκ,δεχτηκα.

με λιγα λογια η συμβαση ηταν απο φεβρουαριο 2006 μεχρι φεβρουαριο 2008.

 

τον ιουλιο του 2007 με πηρανε τηλέφωνο απο την οτενετ,και μου ειπανε οτι το συμβολαιο με την οτενετ τελειωνει,και οτι θα πρεπει η να στηλω μεχρι τις 20 ιουλιου αιτηση διακοπης στα κεντρικα της οτενετ,η απο 1 αυγουστου η συνδεση θα μετατραπει σε αοριστου.μαλιστα μου κανανε και διαφορες προσφορες οτι με τα ιδια λεφτα που δινω τωρα θα μου παρεχουν 4mbit,η 8mbit με 45 περιπου ευρω.

εγω τους ειπα οτι εχω συμβολαιο μεχρι τον φεβρουαριο,και αυτοι μου ειπαν οτι τον ιουλιο του 2006 που εκανα την αλλαγη της γραμμης,ειναι σαν να εγινε καινουρια συμβαση και ητανε 12μηνο.οκ,δεν απαντησα τελικα για το αν θα συνεχισω,και εγινε αοριστου.

απο την στιγμη που η συμβαση τελειωνει,εκανα αιτηση στην forthent για double play,και μου ειπαν οτι δεν χρειαζετε να κανετε τιποτα με την οτενετ,θα αναλαβουνε την διακοπη της γραμμης αυτοι.

απο τον αυγουστο εχω double play,και εδω και 2 μηνες η οτενετ συνεχιζει και μου στελνει λογαριασμους.σημερα τους πηρα τηλεφωνο,και μου ειπαν εχω συμβαση μεχρι τον φερβουαριο του 2008.ελεος.

 

τι μπορω να κανω ρε παιδια σε αυτην την περιπτωση? εχει τυχει σε κανεναν?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

otan tha energopoiithei i forthnet tote tha stamatisei na sou stelnoun logariasmous opote ginetai kai me tous logariasmous ote.an tora exeis aoristou opos lene esi tha pas stin otenet apo ekei giati apo til den bgenei akri kai tha tous peis oti ego plirono mexri tote efoson ine aoristou kai oxi ipoxreotika mexri tade mina.ektos an den exei ginei aoristou alla egine ananeosi 12 mino kai gia auto stelnoun.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εχω ειδη forthnet εδω και 2 μηνες.

απλα τον ιουλιο με πηρανε τηλεφωνο απο την οτενετ,και μου ειπανε οτι η συμβαση μου λιγει σε 10 μερες,και αν δεν κανω διακοπη θα γινει αοριστου.

εγω γνωριζα απο την αρχη οτι η συμβαση μου ειναι μεχρι τον φεβρουαριο του 2008.και μου λενε οτι δεν ισχυει κατι τετοιο.

και ετσι λοιπον αποφασισα να παω στην forthnet,και η forthnet μου ειπε οτι αναλαμβανει αυτη την διακοπη της γραμμης απο οτενετ.

 

αλλα εμενα συνεχιζουν και μου στελνουν λογαριασμους,και μολις τους λεω οτι μου ειπαν απο το τηλεφωνικο κεντρο οτι τελειωνει η συμβαση μου απο τον ιουλιο,μου λενε οτι αν ειναι ετσι,προκειτε για λαθος πληροφοριση απο το τηλεφωνικο κεντρο της οτενετ.

 

αν μιλησω με εεττ,θα βρεθει λυση? κανουν παιχνιδι αυτοι,η ειναι στα @@ τους?

 

με λιγα λογια η οτενετ μου ζηταει να πληρωσω ακομα 6 μηνες συμβασης.

αυτοι λογικα δεν πρεπει να εχουν της τηλεφωνικες συνομιλιες αποθηκευμενες?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ειναι φιλε,ειναι μεχρι τον φεβρουαριο.το γνωριζα αυτο.

αλλα αυτοι οι ιδιοι με πειρανε τηλεφωνο και μου ειπανε οτι απο την στιγμη που εκανα αναπροσαρμογη του συμβολαιου,δεν ισχυει η παλια συμβαση,και οτι εχω καινουριο 12μηνο.

ενω στην αρχη μου λεγανε οτι θα εχω 12 μηνες + 6 απο το παλιο συμβολαιο.δηλαδη 18 μηνες συνολικα.

τωρα μου λενε οτι ειχα 18 μηνες.

δεν ειναι δικο τους λαθος αυτο?

πως μπορω να το αποδειξω?

 

ΥΓ.παντος μου ειπανε οτι θα το ψαξουνε,και μου ζητησαν να τους πω ποτε περιπου με πηρανε τηλεφωνο και μου το ειπανε,για να το ψαξουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τελικα ολα καλως.

η οτενετ αναγνωρισε το λαθος της,και με πηρε εχθες τηλεφωνο και μου ειπαν οτι πραγματι εγιναν τα πραματα οπως τα ειπα,και οτι παραπανω εχω πληρωσει θα μου επιστραφει.

θα μπορουσαν να μου ετρωγαν ακομα 150 ευρω,αλλα οι ανθρωποι εδειξαν οτι ειναι επαγγελματιες και κανουν καλα την δουλεια τους.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...