Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα XP format


santinistas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια χαρα σε ολους,εχω το εξης προβλημα,στο pc,pentium4 - 3,2 ram 2048 ειχα xp pro ελληνικα και ηθελα να βαλω αγγλικα για να κανει καλυτερη εξασκηση η κορη μου στη γλωσσα, ομως προσπαθησα με 2 διαφορετικα αντιτυπα xp pro(original) να κανω φορματ με boot κανονικα, και στα δυο μου παρουσιαζει το εξης ιδιο προβλημα,αφου εχει σβησει τα παλια αρχεια και ξεκιναει να κανει install στο καινουργιο λογισμικο μολις φτανει εκει που λεει θελει ακομα 39 λεπτα για να ολοκληρωθει η εγκατασταση μου βγαζει fatal error,code 800b0100 , incorect function.Eκανα την ιδια διαδικασια 10 φορες αλλα τιποτα.Υποψιν τα ελληνικα xp τα περναει κανονικα,μολις βαλω αγγλικα μου κανει αυτο.Βοηθεια παιδιααααααααα.

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δοκίμασε να κάνεις εγκατάσταση των XP βάζοντας τα κατά την εγκατάσταση να αντιγράψουν πρώτα όλα τα αρχεία της εγκατάστασης από το cd στο σκληρό δίσκο - κάπου έχει επιλογή ...

Αλλιώς googlάρισε το 800b0100 και XP και δες καμμιά απάντηση...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 3 εβδομάδες αργότερα...

Το προβλημα αυτο εμφανιζεται σε περιπτωσεις που κανεις install απο πανω απο μια υπαρχουσα εγκατασταση Windows. Τετοιες ενεργειες γενικως δεν προτεινονται γιατι στην καλυτερη περιπτωση απλως εχεις ενα συστημα με οτιδηποτε σκουπιδια εχουν παραμεινει απο την προηγουμενη εγκατασταση. Το οτι κανεις install Windows δεν σημαινει αυτοματα οτι ολα τα προηγουμενα σβηστηκαν.

 

Το σωστο ειναι να κανεις κανονικο format. Δηλαδη εκει που σου λεει οτι εχει βρει τα partitions να διαλεξεις την επιλογη format με NTFS (quick).

Η να βγαλεις εντελως το partition ολοκληρο (δεν μπορεις να το κανεις καταλαθος, σε ρωταει πολλες φορες) και να φτιαξεις καινουριο, και εκει format με NTFS.

 

Αυτο που λεει στο support site της Microsoft δουλευει αλλα παλι καυθστερει την εγκατασταση υπερβολικα οπως αναφερεται εδω

http://www.all-nettools.com/forum/showthread.php?t=981

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...