Προς το περιεχόμενο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

mikaha

Πρόβλημα με Fujitsu Siemens Amilo Pi1556

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Από το πουθενά, ενώ ήμουν στον ίντερνετ, σβήνει η οθόνη και αμέσως μετά μου πετάει μπλε οθόνη.

Κάνω restart και φορτώνει κάθε φορά μέχρι το logo των windows όπου πάλι μαυρίζει και κλείνει η οθόνη.

Σε safe mode μπαίνει κανονικά όμως αυτό που παρατήρησα σε όλες τις περιπτώσεις

είναι ότι μου εμφανίζει κάθετες γραμμές (βλ. φώτο). Δοκίμασα να συνδέσω το laptop με TV TFT και το πρόβλημα ήταν το ίδιο.

Είπα να κάνω απεγκατάσταση τους drivers της κάρτας γραφικών και είδα ότι bootάρει κανοκικά στα windows χωρίς αυτούς..

όταν τους ξαναέβαλα πάλι η ίδια κατάσταση.. Οι γραμμές μέσα στα windows δεν είναι τόσο oρατές, ίσα που φαίνονται, σε σχέση με το bootάρισμα.

 

dsc01463ng2.th.jpg dsc01465ke0.th.jpg dsc01466qe4.th.jpg dsc01467th0.th.jpg

 

Λογικά κάτι παίζει με την κάρτα γραφικών... Ανάλογο πρόβλημα παρουσιάστηκε εδώ και εδώ.

Το μηχάνημα αγοράστηκε 27 Οκτ. 2006 από play247.gr. Πού πρέπει να απευθυνθώ; Στην περιβόητη ΑΛΜΑΝ; :rolleyes:

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μπορεί να έχεις απλώς έναν ιό !! Η να φταίει η καρτα γραφικών !! Γιατί δεν δοκιμάζεις κάποιο antivirus αρχικα;

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το πρόβλημα απ'ότι φαίνεται και από τα screenshots είναι σίγουρα η Vga.Δεν τίθεται θέμα drivers ή ιού γιατί τις γραμμές του τις βγάζει και στο logo της fujitsu με το που τον ανάβει.

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν είναι ποτέ δυνατόν!! Τρεις εβδομάδες μετά την επισκευή του, παρουσίασε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Τρέχα γύρευε τώρα.. οποιαδήποτε αλλαγή εξαρτήματος θα κοστίσει μια περιουσία. :mad:

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αν αλλαξες την καρτα γραφικων πριν απο 3 βδομαδες τοτε εχεις εγγυηση για το ανταλακτικο που αλλαξες

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα.

Αγόρασα τον υπολογιστή τον Δεκέμβριο του 2006 από τα multirama. Σε 3 μήνες χάλασε, μου τον "φτιάξανε", ξανά χάλασε τον Οκτώβριο, ξανά χάλασε το Πάσχα, και τώρα 05 Ιουνιού 2008 ξαναχάλασε. Έλεος με τους μαλάκες!!!!

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

'Εχει φτάσει ο κόμπος στο χτένι ..αμάν πια με αυτούς τους μακάκες και εγώ έχω πάρει τον αδελφό του συγκεκριμμένου λάπτοπ το εξίσου ανεκδιήγητο FUJITSU SIEMENS AMILO PI 1536 ,που η μόνη του διαφορά είναι στην κάρτα γραφικών του την ATI X-1400 .Κατά τα αλλά είναι ολόιδια και κατασκευάζονται και τα 2 στην Γερμανία.Εχώ μείνει τελείως απογοητευμένος από αυτόν τον υπολογιστή ,αισθάνομαι λες και πιαστηκά κορόιδο και βλασφήμω την στιγμή που τον αγόρασα έχω χάσει τον ύπνο μου και την ψυχική ηρεμία μου και τρέμω την στιγμή που θα χαλάσει τελείως και θα τα σκάσω(εκτός εγγύησης βλέπεις).Δεν πάει αλλό αυτή η κατάσταση ,εγώ λέω να μαζευτούμε ένα σωρό και να την πάμε δικαστικώς να μας δοθεί καμιά αποζημίωση.Τι λέτε έρχεστε;

 

ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΣΤΕΙΛΤΕ Π.Μ. Η ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΤΟΠΟΣΤ!!

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

βρέθηκε ένα παιδί από εδώ μέσα που μου είπε ότι το πρόβλημα δέχεται επισκευή!

ΤΑ'ΧΑΣΑ.. είχα πάει στην αντιπροσωπεία και μου μίλησαν για αντικατάσταση κάρτας (είχε βγει εκτός εγγύησης) και πολλά λεφτά..

 

το ξανάψαξα και ανακάλυψα ότι ΛΕΝΕ υπάρχει ειδικός driver που επαναφέρει τη σωστή λειτουργία..

(http://forum.fujitsu-siemens.com/forum/viewtopic.php?f=90&t=27751&st=0&sk=t&sd=a&sid=06c1522661d7fca0bb78b5274ed3a8b5&start=15)

 

τώρα ψάχνω για αυτόν!

 

Θα μιλήσω με το παιδί και αν τελικά το φτιάξει θα πάω στο service της αντιπροσωπείας και θα γίνει ΧΑΜΟΣ!..

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πλακα ειχε το αρθρο στο link για τον 'μυστικο' τροπο εγκαταστασης των nVidia drivers.

 

Το ιδιο συμβαινει καμμια φορα και με το δικο μου Fujitsu (με ATI x1800). Το install προγραμμα δεν αναγνωριζει τα γραφικα hardware του Fujitsu.

 

Το προβλημα δεν ειναι με το Fujitsu αλλα με το installation προγραμμα. Εχει λαθακια σε καποιο *.ini αρχειο.

Επομενο η προηγουμενο version των drivers, δουλευει κανονικα.

 

Οσο για τον 'μυστικο' τροπο εγκαταστασης, κομπινα ειναι για να βγαζουν ευκολα μεροκαματο.

Απλως κανουν expand τον installer και μετα κανουν 'manual update' των drivers απο το control panel. Αγνοουν ετσι τον προβληματικο installer.

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
×
×
  • Δημιουργία νέου...