Προς το περιεχόμενο

Πρεπει να ψηθηκε ο υπολογιστης.


therock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σημερα με τις διακοπες πρεπει να προξενηθηκε ζημια στον desktop pc μου.ΠΑρ'οτι εχω ups και σταθεροποιητη κατι πρεπει να πηγε στραβα.

 

Δουλεβε μιση αφου ειχε πεσει το ρευμα,μεχρι που εκλεισε οταν αδειασε το Ups.Οταν το ρευμα ηρθε,ξανανοιξε,αλλα τον τερματισα για να φορτισει και να μην εχει ανοιξε κλεισε με τις συνεχεις διακοπες.

 

Τεσπα,αφου περασε κανα δυωρο,τωρα οποτε τον ανοιγω δεν μπενει στα Windows.Κολλαει ακρβιως πριν to logon και η οθονη ειναι καταμαυρη.

 

Ουτε σε safe-mode μπαινει,κολλαει οιταν φορτωνει το "drvmain.sdb".

 

Το searchara και δυο ενδεχομενες λυσεις εχουν να κανουν με το recovery console tou cd,αλλα το θεμα ειναι πως ακομα και οταν βαζω το cd κολλαει με την σειρα του (η διαδικασια,οχι το cd!) σε ενα σημειο.Φορτωνει διαφορα αρχεια,και στο κατω μερος λεει "Setup is starting windows" Και εχει κοκαλωσει εκει για το τελευτεο μισαωρο.

 

Τωρα τι κανω?(Παντως δεν μου φαινεται καθολου καλη τετοια φαση)...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τον ελυσα τον ξεσκονισα εσωτερικα (μιλαμε η σκονη ειχε παρει υλικη μοφη!) και του συνεδεσα μονο τροφοδοσια και οθονη και φορτωσε τα windows,αλλα κατι εμανως δεν παει καλα.

 

Οταν τον ανοιγω η αρχικη οθονη με το λογοτυπο της Dell φορτωνε παντα σε 1 sec,τωρα κανει γυρω στα 5+.Μιλαμε τωρα πριν καν μπει στο λειτουργικο,αρα κατι στανταρ δεν παει καλα.Ελπιζω να μην παραδωσει πνευμα ακομα..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...