Προς το περιεχόμενο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

scolopax

US Robotics 9108 - no gateway

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημερα! ...

οπως βλεπετε κ στον τιτλο ..ειμαι κατοχος ενος USR 9108 κ τελευταια βδομαδα αντιμετωπιζω ενα προβλημα!

Σχεδον καθε 6 ωρες αναγκαζωμαι να το κανω restart για να μπορεσει να ξανασυνδεθει ...ο λογος που το κανω αυτο ειναι οτι ξαφνικα, ενω εχω δυκτιο και μπορω να επικοινωνω με τα υπολοιπα 3 πισι που ειναι κολλημενα πανω του κ τον πριντερ... δεν μπορω να συνδεθω στη σελιδα του ρουτερ, δεν εχω ιντερνετ (παρολο που το λαμπακι του νετ ειναι ON κ συγχρονιζει) κ γενικα ..δεν κανει πινγκ στο 192.168.1.1 ...νο Getway :-)

 

Μετα το restart ειναι ολα ΟΚ για περιπου 6 ωρες .. εκανα ρισετ .. το ιδιο γινεται ..

εκανα firmware update..χωρις καπιο αποτελεσμα...

 

ΜΟυ φαινεται οτι ..τωρα .. ευθυνεται το ρουτερ μου κ οχι η φορθνετ.!:X

 

Εχει αντιμετωπισει κανεις σας κατι αναλογο με αυτα τα ρουτερς?

εχω αλλα 2 στην κατοχη μου κ μου εχουν βγει μια χαρα .. μονο αυτο εχει το προβλημα...

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δοκίμασε να βγάλεις όλα τα μηχανήματα από πάνω και να αφήσεις μόνο ένα pc. Από κει και πέρα βάλτα πάνω και πάλι ένα-ένα για να δεις ποιο φταίει. Αλλίως πήγαινε για rma...

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Δοκίμασε να βγάλεις όλα τα μηχανήματα από πάνω και να αφήσεις μόνο ένα pc. Από κει και πέρα βάλτα πάνω και πάλι ένα-ένα για να δεις ποιο φταίει. Αλλίως πήγαινε για rma...

 

episis otan den mpenei apo auto to pc apo ta alla mpenei?

 

ολα τα pc φρικαρουν κ δεν εχουν νετ!

παρολα αυτα αλλαξα κατι ρυθμισεις στο ρουτερ :: αλλαξα σε realtime VBR κ στα modulations αφησα μονο ADSL2+ ...

μεχρι τωρα δεν ειχα D/c αλλα προεκειψε ενα περιεργο προβλημα με το pc πουεχει vista ..σταδιακα εχανε http , υστερα δεν μπορουσα να δω τους αλλους υπολογιστες , κοπηκαν κ τα remoteDesktops κ μετα τα p2p (ολα αυτα στο πισι με τα Vista) .. αλλα μπορουσα να κανω ping ολες τις στατικ IPs του local network ...

προφανως κατι παιζει με τα services των Vista .. θα το πολεμησω κ αυτο... θανξ:-)

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
×
×
  • Δημιουργία νέου...