Προς το περιεχόμενο

DTE 2007 Cod2 5on5 LAN Tournament organized by ESL.


Vasilius

Προτεινόμενες αναρτήσεις

header600x118.jpg

 

Με ιδιαίτερη χαρά σας παρουσιάζουμε το τελευταίο και αποχαιρετιστήριο LAN Tournament του Call of Duty 2. Η Reload Entertainment και το Electronic Sports League θα βρίσκονται στην Digital Technology Expo, στο EXPO ATHENS στην Ανθούσα (Αθήνα), από τις 8 έως και τις 11 Νοεμβρίου, στο περίπτερο Digital GAMING World. Ένα φαντασμαγορικό γεγονός βασισμένο στην κεντρική ιδέα των e-Sports και του gaming. Ο παλμός του κυβερνοαθλητισμού θα χτυπάει πιο έντονα από ποτέ στο Digital GAMING World. Πολλά δώρα, αμέτρητα happenings, κληρώσεις και πολλές ακόμη εκπλήξεις που θα σας συναρπάσουν. Δεν πρέπει να χάσετε το κορυφαίο gaming και e-sports event της χρονιάς.

 

Περίπου 1.200 m² είναι ο χώρος που θα λάβει χώρα το Digital GAMING World. Πάνω από 10 booths και ειδικοί διαμορφωμένοι χώροι θα σας φιλοξενήσουν και θα σας ξεναγήσουν στον μαγικό κόσμο των e-Sports. Σας προσκαλούμε όλους στο μεγαλύτερο Gaming / e-Sports που έγινε ποτέ. Ελατέ να ζήσουμε τον ιδιαίτερο παλμό που προσφέρουν τα e-Sports Tournaments.

 

Αναλυτικές πληροφορίες:

Gaming Tournaments

Pro-Gaming-Area & Game rooms για την διεξαγωγή των αγώνων. 70 PC!

Free-Gaming-Area με 30 PC, xbox και φυσικά το νέο Playstation 3.

Spectators Area 200+ θέσεων.

Press Area για την δημοσιογραφική κάλυψη του GDW.

Intel Racing Tour με δύο (2) BWM Formula 1 ειδικά σχεδιασμένες.

Games Revies/Previews Presentations (Call of duty 4 etc..)

ESL and eSports Presentation

Περίπτερα συνεργατών και χορηγών

Ημερήσιες κληρώσεις δώρων.

 

Στην Pro-Gaming-Arena θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Νοεμβρίου το το τελευταίο και αποχαιρετιστήριο LAN Tournament του Call of Duty 2 5on5 Search and Destroy. 16 ομάδες θα λάβουν μέρος σε αυτό το μοναδικό γεγονός και θα αγωνιστούν σε ένα ημερήσιο double elimination cup MR15, για το χρηματικό έπαθλο των 1800 EURO.

 

Η αγωνιστική δράση θα ξεκινήσει στις 12:00 το πρωί και θα ολοκληρωθεί στις 20:00 το απόγευμα με την απονομή των χρηματικών επάθλων αλλά και τον τιμητικών επιταγών. Ταυτόχρονα θα γίνει και η κλήρωση για έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή (PC) που θα δοθεί στους θεατές του event. Ο τελικός θα διεξαχθεί σε ειδικά κατασκευασμένα game rooms, τα οποία δεν έχουν οπτικοακουστική επαφή με το stage του event αλλα και την Spectators Area. Έτσι, θα έχουμε ζωντανή κάλυψη του τελικού αλλά και σχολιασμό (shoutcasting) από δύο παρουσιαστές.

 

Τους αγώνες θα μπορούμε να τους παρακολουθήσουμε ζωντανά από την εκπομπή του ESL TV μέσω του Windows Media Player. 4 ημερες gaming και e-Sports θα καλυφθούν ζωντανά μέσα από το Video Streaming του ESL TV. Επίσης, coverage θα πραγματοποιείται και από διάφορα community sites.

 

Η Pro-Gaming-Arena μαζί με τα δύο Game Rooms θα διαθέτουν 70 PC συνολικά με ιδιαίτερα υψηλές προδιαγραφές. Intel Core2 Duo E6550 2,33GHZ 1333FSB, 2 x 1024ΜΒ DDR2 @ 800MHz και PCX 8600GT 512MB PCI-E είναι αρκετά για να σας πείσουν να παίξετε με τριψήφιο αριθμό FPS! . Επίσης θα υπάρχει 20Μb/s Internet Connection που θα καλύψει τις ανάγκες όλων μας.

 

Την ερχόμενη Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου, θα ανοίξουν οι συμμετοχές για τις ομάδες που θέλουν να λάβουν μέρος. Οι συμμετοχές θα είναι ανοιχτές μόνο για το διάστημα 4 ημερών. Την Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου θα κλείσουν οι συμμετοχές. Θα δημιουργηθούν Team Registration Kits που θα παραλάβουν οι αρχηγοί των ομάδων στην είσοδο της έκθεσης. Αυτά θα περιέχουν καρτελάκια με keyholders που θα αναγράφουν την ιδιότητα σας αλλά ταυτόχρονα θα είναι και free pass για το Gaming Digital World και την έκθεση της DTE.

Συμμετοχή θα δηλώσετε μέσω της ιστοσελίδας του ESL, με την γνωστή μέθοδο του Signup στο ειδικό CUP που θα ανοίξει για αυτό τον σκοπό. Οπότε, θα πρέπει να έχετε ένα ολοκληρωμένο teamsheet, όπου θα εμπεριέχει τουλάχιστον 6 παίχτες που θα έχουν συμπληρωμένα τα στοιχεία τους. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να δηλώσετε συμμετοχή. Δεν υπάρχει κάποιο entry fee, η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ!. Επίσης, δεν χρειάζεται να έχετε δηλωμένο game account (pub_cod2) αφού το tournament είναι LAN!.

 

ESL Register Walk-through by xploder
Πως κάνω register μια ομάδα ;
Πως κάνω εγγραφή (Register Account) ;

 

Τις επόμενες μέρες θα αναρτήσουμε την επίσημη ιστοσελίδα του event η οποία θα εμπεριέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και λεπτομέρειες που θα χρειαστείτε. Όπως και το link για να δηλώσετε συμμετοχή. Αναλυτικούς χάρτες και τρόπους καθοδήγησης για να φτάσετε εύκολα και γρήγορα στο EXPO ATHENS, στην Ανθούσα. Αναλυτικές πληροφορίες για τα ESL Gaming Tournaments (structure, schedule, mode κτλ). Η εξυπηρέτηση σας, είναι υποχρέωση μας.

 

GL HF ! xD

 

esl_dte-banner_450x158.jpg

 

 

SIGN UPS ANOIKSAN : http://www.esl.eu/gr/news/45447/'>http://www.esl.eu/gr/news/45447/

 

P.S Για πληροφορίες και ερωτήσεις μπορείτε να ρωτήσετε στα forum του http://www.esl.eu , του

http://www.callofduty.gr http://www.callofduty.gr/index.php?option=com_smf&Itemid=54&topic=1262.0

ή να μπείτε στο Irc #callofduty .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...