Προς το περιεχόμενο

Αλμα στα κέρδη της Apple - Στα ύψη και η μετοχή


privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θεαματική άνοδο της κερδοφορίας της κατά 67% ανακοίνωσε η Apple, για το τέταρτο τρίμηνο της οικονομικής χρήσης, εξαιτίας των πωλήσεων ρεκόρ υπολογιστών Macintosh και της αυξημένης ζήτησης για τα iPod και iPhone.

 

Πιο συγκεκριμένα, τα κέρδη του αμερικανικού κολοσσού ανήλθαν στα 904 εκατ. δολάρια ή 1,01 δολάρια ανά μετοχή, από 542 εκατ. δολάρια ή 62 σεντς ανά μετοχή ένα χρόνο νωρίτερα. Σημειώνεται ότι οι αναλυτές ανέμεναν κέρδη 85 σεντς ανά μετοχή.

 

Η Apple πούλησε την περίοδο αυτή 2,16 εκατ. υπολογιστές Mac, ενώ τροφοδότησε την αγορά με 10,2 εκατ. iPod. Παράλληλα, η μείωση της τιμής του δημοφιλούς iPhone κατά 200 δολάρια συντέλεσε στην μεγαλύτερη άνοδο των πωλήσεών του, οι οποίες έφτασαν στο 1,12 εκατομμύρια.

 

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, η μετοχή της εταιρείας εκτοξεύτηκε έως και 7,8% στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης. Νωρίτερα σήμερα, διαμορφωνόταν στο χρηματιστήριο της Φρανκφούρτης στα 185,83 δολάρια, ενισχυμένη κατά 6,6%.

 

Source.png Πηγή: naftemporiki.gr

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έτσι , έτσι....Ο κόσμος αρχίζει να αντιλαμβάνεται την αξία ενός σταθερού λογισμικού και σωστά δεμένων υπολογιστών...

Οπώς και εγώ και ας άργησα 12 χρόνια...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι, εβλαες κι εσω το λιθαρακι σου για να τα οικονομησει ο κ. Τζομπς που κοροιδευει ολο τον κοσμο με προιοντα κλειστης αρχιτεκτονικης που σου σπανε τα νευρα και κατι αλλο οταν θελεις να περασεις τραγουδια σε αλλο φορματ. Ποτε δεν συμπαθησα τους αρπαχτρες που μονο τα εσοδα και την κονομα κοιτανε...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

@ 21century

 

σίγουρα δεν μπορούν όλοι να είναι ευχαριστημένοι με μια εταιρεία, αλλά νομίζω πως η πλειοψηφία των χρηστών Mac θα διαφωνήσει μαζί σου για τις "αρπάχτρες"... Προσωπικά, δεν λυπήθηκα ποτέ τα 1650 ευρώ που έδωσα για τον iMac μου, γιατί αυτό το -θεϊκό πραγματικά- μηχάνημα μου έχει προσφέρει όλα όσα θα ήθελα από έναν υπολογιστή. Και απ'ότι βλέπω στο forum, αυτό ισχύει και για την πλειοψηφία των χρηστών Mac.

 

Μου φαίνεται λοιπόν πολύ λογικό να επιβραβεύει ο κόσμος την Apple με μεγάλα κέρδη, αφού οι ευχαριστημένοι χρήστες είναι πολλοί περισσότεροι από τους δυσαρεστημένους.

 

Τώρα, όσον αφορά τα περί "κλειστής αρχιτεκτονικής", δεν θα διαφωνήσω μαζί σού. Το ξέρεις πολύ καλά όμως ότι υπάρχουν λύσεις γι'αυτά. Εξάλλου, να σου θυμίσω ότι στα XP δεν υπήρχε καν native υποστήριξη για mp3 (ούτε DVD Playback, for that matter).

 

Bottom line: Αν ψάχνεις να βρεις εταιρεία που να τα κάνει όλα ακριβώς όπως σου (μας) αρέσουν, δεν θα τη βρεις ποτέ...Όμως, κατά τη γνώμη μου, η Apple πλησιάζει πιο πολυ στο πρότυπο απ'όλους τους ανταγωνιστές της.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι, εβλαες κι εσω το λιθαρακι σου για να τα οικονομησει ο κ. Τζομπς που κοροιδευει ολο τον κοσμο με προιοντα κλειστης αρχιτεκτονικης που σου σπανε τα νευρα και κατι αλλο οταν θελεις να περασεις τραγουδια σε αλλο φορματ. Ποτε δεν συμπαθησα τους αρπαχτρες που μονο τα εσοδα και την κονομα κοιτανε...

 

Φίλε μου, μάλλον δεν έχεις πιάσει mac στα χέρια σου....Άλλος είναι που κοροιδεύει τον κόσμο

σκέψου το εξής:

οσο εσύ θα προσπαθείς να ανοίξεις το pc σου,(μετά από 2+ λεπτά γιατί σου αρέσει να έχεις πολλά προγράμματα μέσα και η registry δεν την παλεύει)(καλά δεν το συζητώ αν έχεις windows χωρίς φορμάτ εδώ και 1 χρόνο πόση ώρα θέλει)..,α και ξέχασα πότε έκανες τελευταία φορά ανασυγκρότηση??(βάλε άλλο ένα λεπτ'ο)

Θα παρακαλάς ταυτόχρονα να μην κολλήσει πουθενά,

Θα πρέπει το αντιικό σου να αρχίσει να λειτουργεί,

θα σκεφτείς να παρακαλέσεις τον windows media player να ξεκινήσει(παλαιότερα ήταν το πρόγραμμα με τα περισσότερα κολλήματα στο δικό μου pc(ας είναι ελαφρύ το χώμα που το σκεπάζει...:lol:)

θα μπερδέυεις τα πόδια σου στα 300 καλώδια που θέλει ένα pc...

 

εγώ απλά θα έχω ανοίξει τον μακ(σε 30+sec),θα βλέπω το tiger μου να δουλεύει,θα ακούω την mp3 μουσική μου,(γιατί εμένα με νοιάζει να ακούω μουσική και όχι σε τι format είναι,άλλωστε το itunes το έχει κάνει αυτόματα),θά έχω επισκεφτεί το καλύτερο site στην ελλάδα(insomia.gr) για τα πιο πρόσφατα νέα και θα ετοιμάζομαι να γράψω στο word την εργασία μου...και αυτό σε έναν υπολογιστή που είτε σήμερα έβαλα το λειτουργικό είτε πριν από 1 χρόνο τον ίδιο χρόνο θα κάνω.

Όσο σκέφτομαι πόσα format είχα κάνει στην ζωή μου,πόσες ανασυγκροτήσεις δίσκου,πόσα προβλήματα ασφαλείας τότε λέω οτι η apple την αξίζει μια τέτοια άνοδο.Και κρίμα που πολύς κόσμος δεν ξέρει τι είναι πραγματικά η apple.Δείχνω τον macbook pro σε μερικούς που και καλά ξέρουν από win και μου λένε τι ωραίο θέμα για τα vista..θα μας το δώσεις?

Αυτό που μετρά για μένα είναι ότι στα μακ απλά όλα λειτουργούν.και με το parallers λειτουργούν τα πάντα...αλλωστε δύο είναι τα ρητά...

Ο καλύτερος υπολογιστής για να τρέξουν τα windows είναι ένας mac.

Kαι να δουλέψεις μια φορά σε mac ποτέ δεν ξαναγυρνάς πίσω....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...