Προς το περιεχόμενο

Νέα, «οικογενειακή» έκδοση του Xbox 360 λανσάρει η Microsoft


alet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η Microsoft παρουσίασε στην αγορά μια ανανεωμένη έκδοση του φθηνότερου μοντέλου Xbox με πέντε προεγκατεστημένα «οικογενειακά» παιχνίδια, σε μια προσπάθεια να σπάσει την κυριαρχία της Nintendo σε αυτή την κατηγορία χρηστών.

 

Το νέο Xbox 360 Arcade τιμάται στην αμερικανική αγορά 280 δολάρια (195 ευρώ). Δεν διαθέτει ενσωματωμένο σκληρό δίσκο, όπως τα ακριβότερα μοντέλα, οι χρήστες μπορούν πάντως να σώζουν την πρόοδό τους στα παιχνίδια σε μια κάρτα μνήμης.

 

Η έκδοση Arcade αντικαθιστά την έκδοση Core, το οποίο είχε την ίδια τιμή αλλά δεν περιλάμβανε παιχνίδια ή κάρτα μνήμης.

 

«Όταν πρωτοπαρουσιάσαμε την κονσόλα, στόχος μας ήταν να κατακτήσουμε αρχικά τον βασικό χρήστη» δήλωσε στο Reuters ο Ααρον Γκρίνμπεργκ, διευθυντής παραγωγής για το Xbox 360.

 

«Καθώς πλησιάζουμε την εορταστική περίοδο [των Χριστουγέννων], ήρθε η σωστή στιγμή να πέσουν οι προβολείς σε όλα τα σπουδαία οικογενειακά παιχνίδια που προσφέρουμε», είπε.

 

Στη διάρκεια του Σεπτεμβρίου, η Microsoft πούλησε 528.000 κονσόλες Xbox 360, στην καλύτερη επίδοσή της από τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν οι πωλήσεις εκτινάχθηκαν χάρη στο πολυαναμενόμενο παιχνίδι Halo 3.

 

Λίγο χαμηλότερες, 501.000 μονάδες, ήταν οι πωλήσεις του Wii της Nintendo το ίδιο διάστημα.

 

Χάρη στη μικρότερη τιμή του, το πρωτοποριακό χειριστήριο και τα ασυνήθιστα παιχνίδια του, το Wii έχει ξεπεράσει φέτος σε συνολικές πωλήσεις τόσο το Xbox 360 όσο και το PlayStation 3 της Sony.

 

 

Source.png Πηγή: http://www.in.gr

 

 

 

.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...