Προς το περιεχόμενο

Το PC ξεκινά αλλά σβήνει...


Geokon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπόν ιδού το πρόβλημα...το pc τραβάει μόνο του restart σε φάσεις και σήμερα άρχισε να κλείνει από μόνος του. Πατάω να ξανανοίξει και φορτώνει κανονικά και μόλις μπένει στο logo των Windows και τα φορτώνει μου σβήνει πάλι. Γνώμη μου κατευθείαν ότι κάτι παίζει με τροφοδοτικό (300W), δλδ δεν μπορεί να κρατήσει σταθερή τάση λόγω ανεπάρκειας. Βγάζω την κάρτα ήχου και τώρα δουλεύει κανονικά (με ανοιχτό καπάκι),οπότε φαντάζομαι 2 πράγματα...ή όντως κάτι παίζει με το τροφοδοτικό αρά με το που έβγαλα την κάρτα ήχου συνήλθε, ή κάτι παίζει με την θερμοκρασία μέσα στο κουτί και μάλλον σβήνει από μόνο του! Και για τις 2 περιπτώσεις δεν είμαι 100% σίγουρος οπότε θέλω γνώμες πως να το εξακριβώσω.

 

Το pc πάνω έχει κάρτα γραφικών, κάρτα ήχου, 2 DVD-ROM, 2 DIMM μνήμης, έναν σκληρό και ένα εσωτερικό modem με τροφ. 300 Watt.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το pc ήτανε της Dell και τους πείρα τηλέφωνο και μου είπανε στο τηλέφωνο να κοιτάξω την

 

μητρική και να δω άμα είναι όλα καλά.Τους λέω μια χαρά μου φαίνεται και μετά μου λένε για κοίτα τους πυκνωτές άμα έχουν φουσκώση!! Και όντως είχανε φουσκώσει και είχανε βγάλει ένα υγρό. Μου λένε αυτό φταίει και την άλλη μέρα στείλανε έναν τεχνικό τους και μου την άλλαξε

 

Για θερμοκρασίες και τροφοδοτικό δεν το έψαξα :-(

 

Μην σε πάρω και στο λαιμό μου :confused:

 

Για θερμοκρασίες δοκίμασε το Speedfan και κοίτα σε τι θερμοκρασίες κοιμένεται ο υπολογιστής σου

 

Δοκίμασε να βάλεις και κανένα τροφοδοτικό με περισσότερα Watt

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κάρτα γραφικών FX5500 256MB και επεξεργαστής Pentium 3,2GHz. Το περίεργο τώρα είναι ότι τώρα ξαναέβαλα την κάρτα ήχου αλλά χωρίς να κλείσω το καπάκι και φαίνεται να είναι όλα τζιτζί...Έβγαλα και ξανακούμπωσα τις μνήμες γιατί κάποιος μου είπε ότι μπορεί να είναι και η σκόνη ή απλά να κουνήθηκαν λίγο οι μνήμες. Τι παίζει ρε γμτ με αυτό το pc??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...