Προς το περιεχόμενο

Προτασεις για αγορα καρτας wifi και καποιας κεραιας αν χρειαζεται


MINDER

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Υπαρχει ενα ασυρματο δικτυο κοντα στην γειτονια μου αλλα με τον laptop το πιανω οριακα και πρεπει να τον κραταω στα καγκελα του μπαλκονιου ( lol )

Υπαρχουν και αλλα στην διπλανη γειτονια που δεν τα πιανω με τον λαπτοπ.

θελω λοιπον να αγορασω για τον desktop μια καρτα wifi με δικια του η ξεχωριστη κεραια αν χρειαστει την οποια να εχω στα καγκελα του μπαλκονιου και η οποια φυσικα να λυνει το προβλημα.

Η αποσταση desktop με καγκελα ειναι 2.5 με 3 μετρα.

Καποιες προυποθεσεις που εχω ειναι να δουλεβει η καρτα και σε vista και απαραιτητα να συνεργαζεται με προγραμματα οπως NetStumbler aircrack και παρεμφερη του ειδους ... νομιζω καταλαβαινετε.

Καλα θα ηταν αν εχει το chipset atheros αν θυμαμαι καλα η καποιο συνεργασιμο με τα παραπανω προγραμματα.

Οποιος εχει ασχοληθει με το χομπυ ας ριξει την προταση του.

Καλο θα ηταν να εχει και μεγαλη εμβελεια η κεραια αλλα ειπαμε να μην ειναι μεγαλη και να απλωνω τα ρουχα πανω ε ? lol

Διαθετω 100 με 150 ευρουλακια αν χρειαστουν.

 

Ευχαριστω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 6 μήνες μετά...

Κάποιες νέες κάρτες έχουν κάνει την εμφάνισή τους στο ελληνικό εμπόριο. Η μάρκα τους είναι TP-Link. Είναι πολύ φθηνές και ακόμα δε μπορώ να πιστέψω πως εγώ προσωπικά με μια κάρτα PCI που πήρα 17 ευρώ, έπιασα το ρουτερ από ένα φίλο μου και τώρα μοιραζόμαστε το ιντερνετ. Η κάρτα από μόνη της έχει σύμφωνα με την εταιρεία 850 μέτρα μέγιστη εμβέλεια. Χρησιμοποιεί μια τεχνολογία που λέγεται Extended Range πράγμα πολύ καλό απ'ότι φαίνεται :D Αν δε κάνει δουλειά, (που δε νομίζω να μην κάνει), παίρνεις και μια κεραία με 50 ευρώ και πιάνεις και ρουτεράκια από το Ληξούρι loool. Αν και αυτή η μάρκα να πω την αλήθεια δεν θεωρείται και από τις καλύτερες (ίσως επειδή είναι ακόμα νέα στο χώρο), εμένα με έχει ικανοποιήσει πολύ. Αν θες λεπτομέρειες στείλε μου e-mail: [email protected]

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το extender range υπαρχει εδω και τοσα χρονια και παρα πολλες καρτες το δινουν πλεον η καθε μια με τιν δικια της ονομασια.αυτο προυποθετει βεβεα και το ρουτερ να παιζει με αυτιν την τεχνολογια.και το ποσο μακρια θα πιασεις σημα εξαρτατε εμποδια κτλ βεβεα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

όντως η κάθε εταιρεία έχει και το δικό της "Εxtended range" :P Και αυτό που λες για τα εμπόδια είναι πολύ σωστό. Το καλύτερο είναι να υπάρχει οπτική επαφή με το ρουτεράκι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...