Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με PLEXTOR DVD-R

oasisAthens

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας φίλοι μου. Έχω ένα PLEXTOR PX-750A και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα : "Κολάει" συνέχεια το πορτάκι του DVD και δεν ανοίγει εκτός και εάν το ανοίξω εγώ χειροκίνητα από την μαγική τρυπούλα...:) Αυτό το πρόβλημα δεν υπάρχει δλδ ανοίγει κανονικά εάν υπάρχει κάποιος δίσκος μέσα στο drive. Θέλω να τονίσω ότι δεν είναι το πρώτο PLEXTOR που μου παρουσιάζει αυτό το πρόβλημα αλλά το 3ο !!!

Μήπως υπάρχει κάποιοα ιδέα για το πώς θα λύσω το πρόβλημα αυτό ;

Δημοσ.

Να σου πώ, αυτο μιλαμε το κάνει απο τα 48αρια τα CDRW!! εγω αφηνα ενα δισκάκι πάντα μέσα γιατι ετρεχα για συνδετήρες. Τι πατέντα ειναι κι αυτη παλι με τα plextor; :? Ειχα ρωτήσει στο support και μου ειπαν RMA αλλα δεν μου απάντησαν αν υπάρχει αλλη λύση για τα εκτος εγγύησης...

Γραψε στο support , τι παει να πει εκτος εγγυησης πελάτης τους εισαι, μπορει να εχουν βρει καποια λύση.. ;)

Δημοσ.

Dld ta alla ths plextor htan kala? ena 48x cd-rw poy eixa olo problimata htan, to mono poy

ekane sosta htan na grafei audio cd sta 4x me to varyrec.

xaxaxaxa to 8ema einai na mh sou katsi mapa to ergaleio, an sou tyxi mapa klayta.

Δημοσ.

Ναι ρε παιδιά αλλά εδώ μιλάμε για 3 μηχανήματα της PLEXTOR διαφορετικά μοντέλα μεταξύ τους που να εμφανίζουν το ίδιος ακριβώς πρόβλημα! Εαν είναι δυνατόν δλδ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...