Προς το περιεχόμενο

NBC και Fox «ενώνονται διαδικτυακά» εναντίον του YouTube


privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τα τηλεοπτικά δίκτυα NBC και Fox δηλώνουν έτοιμα να παρουσιάσουν τη νέα ιστοσελίδα μέσω της οποίας θα προβάλλονται βίντεο με τηλεοπτικές σειρές, ταινίες και εκπομπές, με στόχο να ανταγωνιστούν τα «παράνομα» βίντεο του YouTube της Google

 

Η έκδοση της ιστοσελίδας, σε πειραματική φάση, ξεκινάει σήμερα στο Hulu.com ενώ η πρεμιέρα αναμένεται σε λίγους μήνες, σύμφωνα με εκπροσώπους των τηλεοπτικών δικτύων.

 

Το Hulu.com δημιουργήθηκε από την News Corp και το NBC Universal, τμήμα της General Electric Co και θα προσφέρει στους χρήστες του δωρεάν προβολή ταινιών και επεισοδίων από τηλεοπτικές σειρές, τα οποία θα υποστηρίζονται από διαφημίσεις.

 

Θα προβάλλονται τηλεοπτικές σειρές και από τα δύο δίκτυα καθώς και ταινίες και εκπομπές των Sony Corp. και Metro-Goldwyn-Mayer Inc. «Οι καταναλωτές θα επιλέγουν πλέον μεταξύ εκπομπών, σειρών και ταινιών και όχι μεταξύ δικτύων, κάτι που, σε αθροιστική κλίμακα, τους διευκολύνει σημαντικά» ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος της Hulu.

 

Το ντεμπούτο της νέας ιστοσελίδας έρχεται σε μια περίοδο που επικρατεί ένταση μεταξύ των εταιρειών τηλεοπτικής διασκέδασης και δημοφιλών ιστότοπων, όπως το YouTube, σχετικά με την μη εξουσιοδοτημένη προβολή βίντεο.

 

Η Viacom Inc. στην οποία ανήκουν τα Comedy Central, MTV, VH1 και άλλα καλωδιακά κανάλια, έχει προχωρήσει σε μήνυση εναντίων του YouTube διεκδικώντας 1 δις. δολάρια για καταπάτηση πνευματικών δικαιωμάτων.

 

Από την άλλη η Hulu θα προσφέρει νόμιμα εκατοντάδες σειρές όπως τα «30 Rock», «The Simpsons», and «Lost in Space», «Heroes», και άλλα. Όσον αφορά της ταινίας, θα προβάλλονται μόνο σε όσες έχουν δικαιώματα τηλεοπτικής προβολής.

 

Source.png Πηγή: news.kathimerini.gr

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Νομίζω οτι οσο περνά ο καιρός ο μυθος του yourube θα διευρυνεται. ΤΟ καλο ειναι οτι μετα απο χρονια θα δω την αγαπημενη μου σειρα Χαμενοι στο ΔΙαστημα- προφητικη γαρ- με τον Μαρτιν λαανταου και πολλες σειρες. Μπηκα στην σελιδα αλλα ακομα δεν βλεπω να εχει γινει εναρξη καποιων υπηρεσιων..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γιατί έχω την εντύπωση ότι θα "φάμε πόρτα" όσοι δεν είμαστε από το america!

Όπως με το joost που πολλά κανάλια δεν παίζουν.

Πάντως για το FOX δεν έχω και την καλύτερη εντύπωση.(Βλέπε http://www.youtube.com/watch?v=1-eyuFBrWHs )

Ας ελπίσουμε ότι θα μείνει μόνο στο να θέλει να χτυπήσει τα "παράνομα" βίντεο του youtube και όχι να αρχίσει την προπαγάνδα.

Άν και από τι βλέπω από την είδηση όπως έχει : "νέα ιστοσελίδα μέσω της οποίας θα προβάλλονται βίντεο με τηλεοπτικές σειρές, ταινίες και εκπομπές,"

μάλλον δεν θα μείνει μόνο στις τηλεοπτικές σειρές και ταινίες!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

λεει και εκπομπες αφου θα μεταδιδει και show οπως saturday nighty live ή conen o brian, μπορει να προβαλουν βεβαια και τις ειδησεις τους που εκει να δεις τι λενε..., προπαγανδα και για την ακριβεια πλυση εγκεφαλου γινεται απο παντου και πολλα χρονια τωρα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

To youtube έχει καθιερωθεί όπως και η google, δεν είναι τυχαίο ότι τα έχει πλέον η ίδια εταιρεία, εγώ βασικά προτιμώ με χίλια metacafe και veoh, αλλά το youtube έχει καλό marketing.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...