Προς το περιεχόμενο

Dvd menu


GeoKim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους

 

Αυτό που θέλω να κάνω είναι απλό. Έχω 5 avi και θέλω να τα βάλω σε ένα dvd με menu ώστε να παίζουν και σε desktop . Δοκίμασα 5-6 προγράμματα και τώρα δοκιμάζω με το Ulead movie factory 3 (παλιό αλλά δεν έχει σημασία). Το πρόβηλμα είναι οτι τα video συνολικά είναι περίπου δέκα ώρες οπότε η εργασία βγαίνει μερικές δεκάδες Gb. Οπότε η λύση είναι να γίνει το menu αλλα τα video να περαστούν σαν data για να χωρέσουν, γίνεται αυτό με το ulead moviefactory γιατί έχω φάει το κεφάλι μου? Ξέρει κάποιος ένα πρόγραμμα για να το κάνω αυτό?

Επίσης οι υπότιτλοι δεν είναι ενσωματωμένοι οπότε θέλω και την επιλογή υποτίτλων στο menu .

Ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

DivX Author

Αφού όμως το player σου υποστηρίζει divx αρχεία (άλλωστε ποιος ο λόγος να έχεις τις ταινίες με τη μορφή data), δε χρειάζεται menu μιας και το player σου θα αναγνωρίσει μία μία ξεχωριστά τις ταινίες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν δεν μπούν σε μορφή data δεν χωράνε σε ένα dvd , είναι πάνω απο 10 ώρες. Όσο για το menu θέλω να το φτιάξω ... για να το φτιάξω ;]

Ελπίζω με το divx author να μπορώ να τα χρεισημοποιήσω ως έχουν τα αρχεία και να μην χρειάζεται να τα κάνω mpeg πρώτα όπως σε κάποια άλλα προγράμματα που είδα , πχ Dvdstyler.

Θα το δοκιμάσω και σου πω , thnx

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κάνω import ένα video 700mb , περιμένω 20 λεπτά και δεν γίνεται τπτ ... και στον taskmanager δεν βλέπω πόρους να καταναλλώνονται και το Divx Author φαίνεται νεκρό . Το ίδιο μου κάνανε και άλλα πργράμματα όπως το TMPGEnc που ουσιαστικά μου φαίνονται ίδια με άλλο skin και όνομα. Πέρασα ένα XcodecPack αλλά πάλι τα ίδια .. τι μπορεί άλλο να φταίει ? Τίποτα Aspi?

 

Γιατι οταν βάζω ένα avi πάει να το ξανασυμπιέσει πάντα...θέλω να το βάλω όπως είναι και δεν με αφήνει ><

Επίσης τα avi που θέλω να βάλω είναι με Xvid encoder αν έχει σημασία...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...