Προς το περιεχόμενο

Οργιάζουν οι φήμες: H Google «θα προσφέρει υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας το 2008»


ferongr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οι βασικές υπηρεσίες της Google θα προσφέρονται ενσωματωμένες σε κινητά τηλέφωνα από το 2008 χάρη σε ανοιχτό λογισμικό και υπηρεσίες που θα διατεθούν στους κατασκευαστές, γράφει την Τρίτη η Wall Street Journal, εντείνοντας τις σχετικές φήμες των τελευταίων μηνών.

 

Σύμφωνα με ανώνυμες πηγές που επικαλείται η εφημερίδα, ο γίγαντας του Διαδικτύου θα προβεί σε ανακοίνωση για το θέμα εντός των επόμενων δύο εβδομάδων. Φήμες που κυκλοφορούν εδώ και έναν χρόνο θέλουν τη Google να σχεδιάζει επέκταση στην κινητή τηλεφωνία, ή ακόμα και το δικό της «Google Phone».

 

Σύμφωνα με το νέο δημοσίευμα, η εταιρεία ετοιμάζει μια πλατφόρμα λογισμικού για κινητά η οποία συνδυάζει αρκετές από τις εφαρμογές της, όπως το Google Maps, το YouTube και το Gmail.

 

To λογισμικό θα είναι «ανοιχτό» μέχρι το λειτουργικό σύστημα που αλληλεπιδρά με τη συσκευή και ελέγχει τις εφαρμογές. Η τακτική αυτή θα επιτρέψει σε κατασκευαστές και προγραμματιστές να προσαρμόζουν τις υπηρεσίες και να δημιουργούν δικές τους εφαρμογές.

 

Source.png Πηγή: in.gr

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πιστευω οτι στο σημειο υπεροχης που εχει προσεγγισει ο Γουγλης τιποτα μα τιπτοα δεν πρεπει να θεωρειται απιθανο πλεον, το θεμα ειναι αν προσφερει φθηνες και πολυ ανταγωνιστικες τιμες και υπηρεσιες..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...