v-tidus Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Καλησπέρα παιδιά, έχω ένα πρόβλημα με τις ρυθμίσεις του router στη σύνδεσή μου. Παίρνω την ΗΟL τηλέφωνο, αλλά δεν μπορώ να πιάσω γραμμή για να μου πουν ποιες είναι οι σωστέ ρυθμίσεις. Όποιος έχει HOL 2play over isdn ας μου γράψει plz τις ρυθμίσεις, ή ας μου στείλει ένα pm. THNX:-)
nathanas Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 paidia kai egw thelw akrivws tis idies rythmiseis...please egw pairnw apo to prwi k oute xtypaei logw pollwn klisewn.... i kapoio site re paidia apo tin HOL mipws kai exei tis rythmiseis se kanena manual online...
poulinos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 ti router katarxin san dinei vre paidia gia na boithjisoume?sto site tis hol dne exei rithmiseis?to vpi einai8 to vci einai 35 prepei na pezei pppoe me llc .
novice21 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Καλησπέρα παιδιά, έχω ένα πρόβλημα με τις ρυθμίσεις του router στη σύνδεσή μου.Παίρνω την ΗΟL τηλέφωνο, αλλά δεν μπορώ να πιάσω γραμμή για να μου πουν ποιες είναι οι σωστέ ρυθμίσεις. Όποιος έχει HOL 2play over isdn ας μου γράψει plz τις ρυθμίσεις, ή ας μου στείλει ένα pm. THNX:-) HOL 2play over isdn???? Γινεται? or PSDN Router Fritz! 7140
poulinos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 mipos ennoeis shared llu.i hol den dinei kan pstn tilefono mono voip.oi rithmiseis sinithos pppoe me llc kai vpi 8 vci 35.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.