Προς το περιεχόμενο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

giorgis1987

Πρόβλημα με απομακρυσμένη διαχείριση υπολογιστή!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπόν παιδιά εγώ έχω το εξής θέμα και χρειάζομαι τα φώτα σας:

 

Τρέχω WinXP Pro SP2 και προσπαθώ να χρησιμοποιήσω το Remote Desktop των Win, έχω κλείσει όλα τα firewall (έχω ορίσει άλλη port ως default για το συγκεκριμένο πρόγραμμα και έχω δώσει πλήρη access), έχω ενεργοποιήσει την επιλογή του remote desktop από τον πίνακα ελέγχου, έχω εγκατεστημένο το no-ip και κατά τα γνωστά πρέπει να είμαι οκ, δεν είμαι όμως!

 

Ενώ μπορώ να γίνω client σε πολλούς διαφορετικούς Η/Υ κανείς δεν μπορεί να γίνει σε μένα, δε μπορεί να γίνει host ο δικός μου δηλαδή!

Τους δίνω το ip μου αλλά δεν μπορούν να συνδεθούν σε μένα με την καμία, τους πετάει error. Τι μπορεί να φταίει, τι θα πρέπει να κοιτάξω? Επίσης δοκίμασα να τους δώσω και τη διέυθυνση του no-ip (πχ: george.no-ip.biz) αλλά δεν έπιασε ούτε κι αυτό!

 

Ενημερώνω ότι έχω απλό μοντεμ και όχι ρούτερ και έχω δοκιμάσει ένα κόλπο που δίαβασα κάπου αλλού ότι πρεπει λέει να βάλεις και το όνομα της port που έχει ως προεπιλογή το Remote Desktop δηλαδή να έχει η διέυθυνση τη μορφή: χχχ.χχχ.χχχ.χχχ:zzzz (z= αριθμός port) και δεν έπιασε! Τέλος έχω απενεργοποιήσει την επιλογή ασφαλείας που έχει η σύνδεση της otenet που έχω και μπλοκάρει προληπτικά μερικές port.

 

Οπότε περιμένω παρατηρήσεις και συμβουλές σας. Πάντα για το συγκεκριμένο πρόγραμμα, δε θέλω να χρησιμοποιήσω κάποιο άλλο!

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχω βάλει password και την αλλαγή την έκανα κανονικά απο το registry, άλλαξα το default port του προγράμματος!

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τι γίνεται ρε παιδιά, δεν υπάρχει κανείς που να ξέρει τη λύση στο πρόβλημά μου?

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
×
×
  • Δημιουργία νέου...