Προς το περιεχόμενο

Blu-ray : Παράκαμψη Κλειδώματος από την Slysoft


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

H εταιρεία Slysoft, υποστηρίζει σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε, ότι πέτυχε να παρακάμψει όλους τους προστατευτικούς μηχανισμούς των blu-ray players που αποτρέπουν την αντιγραφή μια ταινίας υψηλής ευκρίνειας στο Blu-ray φορμάτ.

 

Η Slysoft είναι η δημιουργός του προγράμματος AnyDVD HD που επιτρέπει την μεταφορά μια ταινίας HD DVD στο σκληρό δίσκο απενεργοποιώντας όλες τις μεθόδους κλειδώματος του συγκεκριμένου φορμάτ υψηλής ευκρίνειας και τώρα υπόσχεται ότι μέχρι τέλος του χρόνου, θα κυκλοφορήσει ένα νέο πρόγραμμα που θα κατορθώνει το ίδιο σε ταινίες BD+.

 

Το BD+ είναι η δεύτερη μέθοδος κλειδώματος ταινιών Blu-ray αφού ο πρώτος που είχε ενσωματωθεί, το γνωστό AACS, αποδείχθηκε πολύ εύκολη λεία για τους hackers.

 

Με δηλώσεις όπως "Το Hollywood πρέπει να σκεφθεί την πρόσληψη ενός σωματοφύλακα αφού το λογισμικό μας δεν θα αρέσει σε πολλούς" η Slysoft φαίνεται να μην επηρεάζεται από τυχόν νομικές αντιδράσεις.

 

Επιπλέον ο πρόεδρος της εταιρείας, Giancarlo Bettini, δηλώνει ότι η εταιρεία του ανήκει στα "καλά παιδιά" και ότι στη πραγματικότητα το Hollywood προσπαθεί να αυτοπυροβοληθεί στο πόδι με τις ενέργειες του στο θέμα της πειρατείας. "Αναρωτιέμαι πότε θα καταλάβουν κάποιοι ότι οι περισσότεροι περιορισμοί και κλειδώματα, που αποτρέπουν τη λειτουργία διαφόρων πραγμάτων, στην ουσία δε δημιουργούν περισσότερα αλλά λιγότερα έσοδα" προσέθεσε.

 

Source.png Πηγή: ArsTechnica.com

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...