Προς το περιεχόμενο

Eρώτηση για LG recovery cd


profitis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ειπα να κάνω ενα format στο laptop(LG S1 M001HS) αφου ήθελα να ξαναστήσω προσεκτικότερα την εγκατάσαση κτλ.

 

Ειχα δημιουργήσει ένα cd απο το nlite αλλα προφανως κάτι πήγε στραβα.Οταν έγινε το install δεν έμπαινε για κανέναν λόγο στα windows.Ειπα δεν πειράζει,θα το περάσω με το recovery cd (μ αυτο ειχα φτιάξει άλλωστε και το άλλο cdaki) που είχε μαζί το LG και υπέθεσα οτι αφου έλεγε πάνω recovery θα μου έφερνε τα windows πίσω στην αρχική τους μορφή(δεν μπορώ να πω οτι ειχε και πολύ σαβούρα το cd παρα μόνο 3-4 προγραμματάκια)

 

Ελα μου όμως που τελικά έγινε καθαρή εγκατάσταση των windows χωρίς απολύτως τίποτα άλλο πάνω.Αυτο βέβαια ειναι και καλο αλλα ειχα συμβιβαστεί με την ιδέα του out of the box.Τώρα λέτε στα υπόλοιπα 2-3 cds και dvds να υπάρχει το συνοδευτικο software που ήταν αρχικά στο laptop ή να μην έκανα κάτι σωστα στην εγκατάσταση;

 

LG users,περιμένω τα φώτα σας..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στο δικό μου LG υπήρχαν 3-4 cd που συνόδευαν το laptop, αν θυμάμαι καλά τώρα. Το ένα cd έχει μόνο τα windows (to recovery cd). Υπάρχει όμως και το LG Software Update το οποίο έχει μέσα όλα τα προγράμματα που είχε αρχικά ο υπολογιστής, και τους drivers για την κάρτα ήχου, την κάρτα γραφικών, κλπ. Από αυτό το cd θα εγκαταστήσεις ό,τι σου χρειάζεται πέραν των windows. Το δικό μου είναι το P1 Express Dual. Σε συμβουλεύω όμως να διαλέξεις ποια προγράμματα από αυτό σου είναι τελείως απαραίτητα (και ΔΕΝ εννοώ τους drivers που εννοείται πρέπει να κάνεις install και update μετά μέσω internet. Για την ακρίβεια, το update το κάνεις μέσα από το interface του προγράμματος LG Intelligent Update. Εγώ που χρειάστηκε να κάνω format πρίν από λίγες ημέρες, εγκατέστησα μόνο τα απαραίτητα (π.χ. IP Operator). Σε πληροφορώ ότι το μηχάνημα έγινε σημαντικότατα πιο γρήγορο τώρα που δεν έχω εγκαταστήσει όλα τα συνοδευτικά προγράμματα του υπολογιστή. Για την ακρίβεια, πετάει, ενώ πρίν σερνόταν πάρα πολύ. Σκέψου ότι έκανε 2-3 λεπτά για να ανοίξει. Τώρα είναι έτοιμος σε 1 λεπτό και κάτι.

 

Ελπίζω να σε βοήθησα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...