Προς το περιεχόμενο

ΧΑΘΗΚΑΝ ΔΕΔΟΜΕΝΑ!


air560002000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

δημιουργησα λογαριασμο χρηστη,στο λογαριασμο Αdministrator εβαλα password.Τωρα μπαινω με το password και εχουν χαθει δεδομενα οπως φωτογραφιες .Τι να κανω για να ακυρωσω αυτα που εκανα.Σημειο επαναφορας συστηματος στον υπολογιστη υπαρχει μονο αυτο που εκανα τωρα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderators

Με μπερδεψεσ λιγο.

Οι photos σε πιο λογαριασμο ειναι?Σε αυτον του απλου χρηστη?Απο την στιγμη που δεν εσβησες κατι(σωστα?)και ο λογαριασμος με τις φωτο εχει κωδικο,δεν μπορεις απλα να μπεις με αυτον και να τις παρεις?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τιποτα δε χαθηκε μην τρομαζεις και εξηγησε λιγο τι ακριβως εκανες.

 

Λες δημιουργησες λογαριασμο χρηστη. Με τι ειχες μπει τοτε? Administrator χωρις password?

Ο λογαριασμος χρηστη εχει password? Με ποιον μπαινεις τωρα και με ποιον εμπαινες οταν αποθηκευσες τις φωτογραφίες?

 

Τα αρχεια σου θα ειναι στο c:\documents and settings στο αναλογο username. Αν δεν σου βγαζει το λογαριασμο administrator στο welcome screen, πατα 2 φορες control alt delete και θα σε αφησει να το πληκτρολογησεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ναι βρισκονται στο c:\documents and settings \user.Tωρα εχω μπει με Administrator βαζοντας κωδικο.Στο c:\documents and settings υπαρχουν διαφορα ονοματα.Αυτο που ηθελα να κανω ηταν στα αρχεια που υπαρχουν στο user να μπαινω με κωδικο.Και πηγα στο run εγραψα control passwords2 εσβησα λογαριασμους που ηταν αχρηστοι, τους ειχα δημιουργησει παλια τυχαια και στον Administrator εβαλα password.Στο control passwords2 υπαρχει μονο ο λογαριασμος Administrator ενω στο c:\documents and settings διαφοροι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μηπως να δημιουργησω λογαριασμο με το ονομα user και ετσι ν ανοιγουν απευθειας αυτα που ειχα πριν η μηπως ετσι θα επικαλυφθουν τα προηγουμενα;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπορεις να πας και να αντιγραψεις τα δεδομενα απο το παλιο φακελο στον τωρινο, εκτος αν εισαι απο τους ατυχους που ενεργοποιησαν την κρυπτογραφηση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

control userpasswords2 εννοεις φανταζομαι.

 

Αυτα που βλεπεις στο documents and settings ειναι απομειναρια απο παλιους λογαριασμους. Το ασφαλεστερο ειναι να παρεις απο εκει τα αρχεια που σε ενδιαφερουν για την ωρα και να σβησεις εντελως εκεινα τα folders.

 

Μετα αν θες κανεις αυτο που λες. Φτιαχνεις ενα λογαριασμο και με εκεινον κανεις take ownership τα αρχεια.

 

Ομως exe υποψη σου οτι αμα στον admin δεν εχεις κωδικο ειναι δωρο αδωρο. Οποιοςδηποτε admin μπορει ανα πασα στιγμη να ξανα παρει το ownership των αρχειων και δεν υπαρχει τιποτα που μπορεις να κανεις γι αυτο.

 

Δηλαδη υπαρχει, να τα κανεις encrypt. Τοτε θα εχει προσβαση αλλα δεν θα μπορει να τα αποκρυπτογραφησει οποτε θα του ειναι αχρηστα. Ομως αν ξεχασεις εσυ τον κωδικο η κανεις format και δεν τα εχεις αποκρυπτογραφησει πριν τοτε τα εχασες ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. Το forum ειναι γεματο μηνυματα με αυτο ακριβως το προβλημα. Δεν προτεινεται

 

Μπορεις να φτιαξεις ενα λογαριασμο απλου χρηστη και να τον εχεις για καθημερηνη χρηση η για τους αλλους που χρησιμοποιουν το μηχανημα σου και να εχεις τα αρχεια στον admin account.

 

Τελος μπορεις να βαλεις ολα τα αρχεια σε ενα rar και να κανεις το rar password protected. Μην το κανεις με zip. Το zip σπαει ευκολα, το rar οχι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...