Προς το περιεχόμενο

Hulu.com : Να το χαίρονται :(


dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ssste1.th.jpg

 

Αλλο ένα τεράστιο project ανήγει τις beta πύλες του, και εμείς για άλλη μια φορά απλά θα κοιτάμε. Το hulu.com είναι η σύμπραξη της News Corp και του Nbc και θα είναι ο τόπος που θα χρησιμοποιούν οι αμερικανοι για να βλέπουν τις αγαπημένες τους σειρές. Prison Break, Heroes, Simpsons και δεκάδες άλλες τηλεοπτικές σειρές θα μπορεί ο καθένας να τις δει δωρεάν online (μαζί με τις απαραίτητες διαφημίσεις βέβαια).

 

Το νέο αυτό εγχείρημα είναι πολλά υποσχόμενο, νομίζω όμως οτι θα δημιουργήσει ένα μικρό μπάχαλο. Και εξηγώ τι εννοώ. Μια απο τις διαφορές που έχει με κάθε προηγούμενη προσπάθεια είναι οτι τα video αυτά θα μπορεί κάποιος να τα κάνει embed στο site του.

 

 

 

Ελα ομως που δεν είναι εφικτή η προβολή τους στις περισσότερες χώρες (πλην των ΗΠΑ και δε ξέρω ποιων άλλων). Ο λόγος είναι προφανή$.

 

Το αποτέλεσμα που μάλλον θα προκύψει είναι χιλιάδες σελίδες με ενσωματωμένα videos, χρήστες να τα σχολιάζουν κλπ και ο μισός κόσμος να μην καταλαβαίνει καν για ποιο πράγμα μιλάνε (αφου δε θα μπορούν να δουν τα video)

 

Αγωνία :)

 

Δείτε ένα screenshot έτσι για να χορτάσετε :)

 

36434839ya1.th.jpg

 

 

Source.png Πηγή: blog

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...